Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops Cold War [PC ANA KONU] (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.975
Cevap
30
Favori
128.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RoNNiE-

4 Mart a kadar ücretsiz multiplayer ve zombi outbreak eventları var. Tamamlandığında blurprint veriyor.

Alıntıları Göster

Oyunda map ve oyun türü seçeneği yok galiba TDM seçiyorum rastgale harita açılıyor, kendimizin mapi seçme şansı yok mu? demiş bir arkadaş yukarda

böyle bir seçenek yok mu sanki eskiden Modern Warfarede (2019) vardı diye aklımda kalmış da

• Free weekte harita seçemiyorsan sadece bazı modlar açık. Harita olarak Nuketown 24/7 veya Apocalypse 24/7 oynayabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sp!deR

Free weekte harita seçemiyorsan sadece bazı modlar açık. Harita olarak Nuketown 24/7 veya Apocalypse 24/7 oynayabilirsin.

Peki hocam Modern Warfare de var mıydı öyle birşey? Aklımda öyle kalmış da.

• Evet MW 2019 free weekte de seçimlerin kısıtlıydı.

• konsolda aim asist çok mu abartılı yoksa beceriksizliğme bahane mi arıyorum? :)

modern warfare oynarken böyle bir hissim olmamıştı ama bu oyunda killcamlere bakınca düşmanlar resmen kilitleniyor. bazen hakikaten inanamıyorum olan bitene. he zaten oyunu pek sevemedim, almaya da niyetim yok ama sinirim bozuldu iki gündür.

• darth hede kullanıcısına yanıt

çok felaket derecede aim asist. Bilgisayarda bunları yapman olanaksız. Özellikle nuke te Lmg leri öneririm

• Beyler biraz noobca bir soru olabilir ama yapacak bir şey yok cevabını bulamadım, benim hali hazırda geçen sene rus vpn'i ile mw 2019 satın aldığım battle.net hesabım var, aynı hesap üzerinden tekrar rus vpn kullanıp 185 tl'ye satın alabilir miyim ? Mesajlarda yeni hesap açılması tavsiye edilmiş bu yüzden soruyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A44FAC9E9

Beyler biraz noobca bir soru olabilir ama yapacak bir şey yok cevabını bulamadım, benim hali hazırda geçen sene rus vpn'i ile mw 2019 satın aldığım battle.net hesabım var, aynı hesap üzerinden tekrar rus vpn kullanıp 185 tl'ye satın alabilir miyim ? Mesajlarda yeni hesap açılması tavsiye edilmiş bu yüzden soruyorum.

Hesabiniz ruble ile alisverise aciksa keyfinize kalmis varolan rus hesabinizla vpn ile satin alabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aLdacTrack kullanıcısına yanıt

Giremezsiniz, Battle.net sistemi izin vermiyor. Destek bilet açarak bölgeyi Türkiye'ye değiştirmeye çalışın. Ancak o zaman girebilirsiniz.

• victoribarbo kullanıcısına yanıt
    Geçici olarak mı ücretsiz multi modu acaba, ben dün indirdim bugün oynadım biraz ama süreli sanırım
  • Cumaya kadar ücretsiz multi ve zombi modu

• quote:

Orijinalden alıntı: gio88

çok felaket derecede aim asist. Bilgisayarda bunları yapman olanaksız. Özellikle nuke te Lmg leri öneririm

pcye gamepad takarsan bi farki kalmiyor. zaten pcde joyistikle oynayan çok kişi var

• ücretsiz deneme bitti sanırım millet.

Oyunu çok beğendim bu yüzden standart versiyon satın aldım.

eklemek isteyen arkadaşlar ekleyebilirler.

metronom#21374

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetronoM -- 4 Mart 2021; 23:37:13 >
  • Sanırım sunucular çökmüş. cold war server queue yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maff

Sanırım sunucular çökmüş. cold war server queue yazıyor.

genel olarak.

• aLdacTrack kullanıcısına yanıt

Telefon kurmana gerek yok.Cep telefonuna battlenet Autenticator kuruyorsun oradaki seri noyu sistemle eşleştiriyorsun ve autenticator ile ürettiğin kodu giriyorsun etkinleşiyor.Numara üzerinden sms filan gelmiyor ve yani güvenlik için özellikle sms doğrulama kullanmana gerek bile yok.Şifrelerin yeterli derecede güvenilir olması,autenticator kurman ve mail güvenliğin yeterli.

Bu şekilde önlem aldıktan sonra senden başkası oyuna giremez..

• bu smglerde camo açmak için point blank range kill yap diyo bu ne tam olarak bilen varmı?

• Haxhunter kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoneyBadger82

bu smglerde camo açmak için point blank range kill yap diyo bu ne tam olarak bilen varmı?

Yakin mesafeden kill alman gerekli. Pompalilar da da var o camo

• Selam, Eğer amaç sadece story oynamak ise hem Cold War 2020 Hem Modern Warfare 2019 oyunları,oyun başı günlüğü 15'tl den kiralıyorum.

İlgilenirseniz görüşelim.

• 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.