Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU] (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.447
Cevap
11
Favori
60.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gielenberg

COD:AW'yi steam uzerinden satiyorum. bir kac saat oynadim sadece, steamde oylece duruyor. elden cikarayim diyorum. almak isteyen olursa pm atabilir

COD:AW + Season Pass

Alıntıları Göster
    klasik call of duty işte. yani artık bu oyunu yapan şahışların şu grafiklerde artık bir adım atması oyunda hikayenin uzaması lazım.

• oyunu oynarken daha once karsilasmadigim bir hata aldim bugun,once yetersiz bellek uyarisi verdi windows penceresi acti.sonrasinda bilg i yeniden baslattim oyuna girmeye calistigimda create2d texture hatasi vermeye basladi oyuna hic girmiyordu.Tekrar res attim oyuna girdi bu sefer oynarken 2dtexture hatasi vermeye basladi ve sonrasinda bilg gücü kesilmiş gibi direk kapandi.Sorun veya çözüm ile ilgili bilgisi olan arkadaslardan yardim rica ediyorum.

Sistem: fx8320 islemci,4x2 8gb 1866 mhz ram,3gb 384bit 280x vapor x ekran karti talon 750w kasa+psu 120gb ssd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki şekilde güncelledim çözüldü sanırım,aynı problemi yaşayan arkadaşlar deneyebilir.Tekrar hata verirse burada paylaşırım.

author tarafından gönderilen ileti:
    C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Call of Duty Advanced Warfare\players2

2. Open config_mp.cfg with notepad press ctrl+f and serch for ,

seta r_videoMemoryScale "0.85"

change this to

seta r_videoMemoryScale "1"

4. SAVE AND RESTART!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Sabertooth-

bir kaç saat oynadıysan geri iade edebilirsin.

Mumkun mu boyle birsey gercekten? Eger mumkunse ozel mesajdan bilgilendirebilir misin rica etsem?
    i9 10900k@5Ghz | Asus Rog RTX 3090 OC 24Ghz | Asus ROG Strix XG27UQ 4K 144Hz HDR | MSI MPG Z490 Gaming PLUS 4800Mhz OC | G-Skill 32GB Trident-Z RGB 3600Mhz CL16 | Samsung 2x2TB 970 EVO NVMe M.2 SSD | XPG Levante 240mm RGB | Corsair 850W RM850 80+ Gold | COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh ARGB | Corsair K70 Cherry MX Low Profile Speed RGB | Logitech G Pro X 7.1 | Logitech G Pro Hero 16k DPI | SS QcK Heavy XLarge
  • quote:

quote:

Mumkun mu boyle birsey gercekten? Eger mumkunse ozel mesajdan bilgilendirebilir misin rica etsem?

Alıntıları Göster
    Oyuna M1 Irons adında bir silah geldi ama bende görünmüyor. Görüyorum, millet kullanıyor ama bende yok. Bu silahı açmak için ne yapmam gerekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: .::HANDSOME::.

açık net oyunun optimizasyon sorunu var.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu oyun 50 liraya değer mi? Multiplayer'ında kaç harita var?

Orijinalden alıntı: Guest-D67D801F0

Arkadaşlar bu oyun 50 liraya değer mi? Multiplayer'ında kaç harita var?

Alıntıları Göster
    Oyun 60 FPS nin üzerinde görünse de sanki kasıyor gibime geliyor sağa sola döndüğümde mesela böyle
    Kaç yıldır Battlefield oynuyorum ve Battlefield da olduğu gibi değil sanki

Bu durumu fark eden var mı ?

Orijinalden alıntı: Guest-6E8555A70

Oyun 60 FPS nin üzerinde görünse de sanki kasıyor gibime geliyor sağa sola döndüğümde mesela böyle
    Kaç yıldır Battlefield oynuyorum ve Battlefield da olduğu gibi değil sanki

Bu durumu fark eden var mı ?

Alıntıları Göster
    Hocam bende de öyle bir sorun var Single da hiç bir sorun yok Online da aynı ayarlarda oyun arada kasıyor, yavaşlıyor bende sildim geçtim.

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Hocam bende de öyle bir sorun var Single da hiç bir sorun yok Online da aynı ayarlarda oyun arada kasıyor, yavaşlıyor bende sildim geçtim.
    Ne garip durumdur yaa bir de Battlefield 4'e göre işlemci çok ısınıyor.
    Sanırım bazı sorunlar var oyunda
    Güncellemeler ile düzelirse ne mutlu

3MB ile 2 Günde indi pc ye dokunamadım :)

Orijinalden alıntı: Guest-6E8555A70

Ne garip durumdur yaa bir de Battlefield 4'e göre işlemci çok ısınıyor.
    Sanırım bazı sorunlar var oyunda
    Güncellemeler ile düzelirse ne mutlu

3MB ile 2 Günde indi pc ye dokunamadım :)
    Ben ilk çıktığı zaman almıştım o zaman böyle değildi sonra Season Pass alırım diye yeni kurdum bu aralar, o yüzden yeni güncelleme ile düzeleceğini sanmıyorum hocam.

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper
  • Oyunun MP durumu nasıl orjinal server da?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hz. Ali (r.a) ’ye sormuşlar; devletin dini var mı?

Cevap vermiş; Var, devletin dini adalettir… Adaleti olmayan devlet zaten dinsizdir!
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Oynamadıysan şu oyunları oyna bence.

- Hitman Absolution
    - Tomb Raider
    - Plants of Zombies
    - Far Cry 3.

Bu üçü de epey uzun oyunlar. Hele de ek görevleri de yaparsan, bitirmesi hastalarını alabilir. Hitman'de yüksek zorlukla puan kasarsan, yüzlerce saat bile oynarsın. Benim 300'den fazlaydı mesela.

Far Cry 3'te sandıkların hepsini bulmaya çalışırsan, hele de benim gibi adanın her yerine ayak basmak istersen, onu da uzun süre oynarsın. Bütün radyo kulelerini al, tüm haritaları satın al, tüm düşman kamplarını sessizce ele geçir ki çok XP al ve bunlarla da modifiye silahlar satın al.

Daha önce oynadiysan ama hızlı bitirdiysen, bir de dediğim gibi bitirmeni tavsiye ederim.
    Herkese merhaba,

Seri olarak oynadaığım tek oyun COD... COD Advanced Warfare kurdum ama yavaşlıktan ölecek...

Bilgisayarım ASUS k53s i5 2,5 GHz 2GB nvdia gforce 610m ekran kartı 6 gb ram mevcut...

Sağ alt köşedeki AM yazısı bi türlü ilerlemiyor. yardımlarınzı bekliyorum

• Herkese merhaba,

Seri olarak oynadaığım tek oyun COD... COD Advanced Warfare kurdum ama yavaşlıktan ölecek...

Bilgisayarım ASUS k53s i5 2,5 GHz 2GB nvdia gforce 610m ekran kartı 6 gb ram mevcut...

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Oynamadıysan şu oyunları oyna bence.

- Hitman Absolution
    - Tomb Raider
    - Plants of Zombies
    - Far Cry 3.

Bu üçü de epey uzun oyunlar. Hele de ek görevleri de yaparsan, bitirmesi hastalarını alabilir. Hitman'de yüksek zorlukla puan kasarsan, yüzlerce saat bile oynarsın. Benim 300'den fazlaydı mesela.

Far Cry 3'te sandıkların hepsini bulmaya çalışırsan, hele de benim gibi adanın her yerine ayak basmak istersen, onu da uzun süre oynarsın. Bütün radyo kulelerini al, tüm haritaları satın al, tüm düşman kamplarını sessizce ele geçir ki çok XP al ve bunlarla da modifiye silahlar satın al.

Daha önce oynadiysan ama hızlı bitirdiysen, bir de dediğim gibi bitirmeni tavsiye ederim.
    Herkese merhaba,

• quote:

quote:

Hocam toplam 14 saat oynamamış olmalısınız ve oyunu aldığınız tarihden itibaren 14 gün geçmemeli
    Edit:Abovv 7 haziranı,7 temmuz görmüşüm.
    Edit2:30 mayısmış :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obilux -- 8 Temmuz 2015; 18:59:06 >

Orijinalden alıntı: dnz_ksk

Aşağıdaki şekilde güncelledim çözüldü sanırım,aynı problemi yaşayan arkadaşlar deneyebilir.Tekrar hata verirse burada paylaşırım.

C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Call of Duty Advanced Warfare\players2

2. Open config_mp.cfg with notepad press ctrl+f and serch for ,

seta r_videoMemoryScale "0.85"

change this to

seta r_videoMemoryScale "1"

4. SAVE AND RESTART!!!!
    bende hata almaya başladım..5 aydır oynuyorum hiç almadığım bir hata alıyorum oyun esnasında mp de.sende demi böyle oluyor
    CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance DDR4 3200MHz CL16 RGB Pro Led Dual Kit Ram
    Samsung 500GB 970 EVO PLUS NVMe M.2 SSD
    ASUS 27" MG279Q 4ms 144Hz 2K HDMI+DP IPS
  • quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

bende hata almaya başladım..5 aydır oynuyorum hiç almadığım bir hata alıyorum oyun esnasında mp de.sende demi böyle oluyor

Alıntıları Göster
    İlginçtir kimse yazmamış.Yabancı forumlarda büyük mevzu var.Search yapıldığı zaman serverlara giremiyoruz.No games found hatası veriyor.Sadece tdm oynanabiliyor.Bu sorunu aşmış arkadaşlar var mı?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.