Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU] (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.448
Cevap
11
Favori
59.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • oynayan varsa eklesin oynayalım hiç Türkiye'den arkadaşım yok id:regujohn
  • Arkadaşlar multiplayer'a girince server bulamıyor, herhangi bir modu seçsemde aynı şekilde server bulamıyor, ne yapmam gerekli bilen varmı ?
  • Arkadaşlar multiplayer oynamayı düşünüyorum. COD hangi seriyi tavsiye edersiniz. steam danmı indirelim ? bilgilendiriseniz sevinirim.
  • Call of duty adavanced warferayı iki kişi aynı ekranda oynayabilirmiyiz oflline milti yani
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SKYFALL

    Oyun 60 FPS nin üzerinde görünse de sanki kasıyor gibime geliyor sağa sola döndüğümde mesela böyle
    Kaç yıldır Battlefield oynuyorum ve Battlefield da olduğu gibi değil sanki

    Bu durumu fark eden var mı ?

    Hemde nasıl !

    Bende oyunun time end (birkaç saatlik demo mp gaming modu) modunu bu yılın başında indirmiş , şaka değil hd 4600 işlemci içindeki grafikle çüzünürlüğü orta ayarları düşük- kısmen orta seviyeye alarak mükemmel akıcılıkta değil fakat oynanabilir durumda denemiştim ilk intibahım o zamandı , o an bile ilk duyurulduğunda beni heyecanlandırmasına rağmen biraz oynadıktan sonra aman aman heves duymamıştım...

    Velhasıl 3 gün önce Vatan mağazasından "alacak başka adam akıllı oyun görünmediği için" pc oyun standı çok çok fakir olduğu için (Vatan Sakarya Merkez Mağazası) 60 lira vererek satın aldım.

    Oyunun özellikle launcheri inanılmaz sorunlu , ilk gün oyunu kurmakla son 2 gündür bu launcher problemleriyle geçirdim şu zamana kadar iki bölüm falan anca oynayabilmişimdir :)

    Yaşadığım tek sorun launcher değil tabi , oyun içinde grafik ayarlarında ekran modunu fullscreen seçtiğiniz anda oyunda siyah ekran görünüyor ve açılmıyor , bir şekilde task manager den oyunu sonlandırabilirseniz tekrardan girip Windowed (No Border) moduna alıp tam ekran gibi oynayabiliyorsunuz.

    Arkadaşın farkettiği alıntıladığım duruma gelirsek , aynen arkadaşın bahsettiği gibi fps 60-80 aralığında ani hareketlerde herhangi bir ufak aksiyon durumunda bazen daha durağan senaryolarda iken orta derece oyuna mani duraksamalar,lagg lar yaşanabiliyor eğer ekran kartınızın kaldıramayacağı birkaç ayar açtıysanız aman Allah ! fps bir 40 45 bir 10 15 =) üstü altı yok... İnanılmaz dengesiz optimizasyonu var.

    Sistem kullanımına gelince , 4-4,5 GB arası ayarları biraz oynattığımda 5-6 GB arası ram kullanımı var , cpu nun 4 çekirdeğini de ortalama %60,70 kullanabiliyor , ama şu kesin ağız tadıyla en yüksek grafiklerde oynamak istiyorsanız gtx 970 , r9 390 dan aşağısını düşünmeyin.

    Sonuç olarak Call Of Duty ismi , Ghosts faciasından sonra bir iki seviye atlatılmış grafik ayarları ( en azından görünürde ) ve Kevin Spacey sayesinde 60 lira belki verilebilir




  • arkadaslar oyunu tam ekranda neden acmıyor . heryere baktım bi cözümünü bulamadım. entegre grafikle (ıntel hd ) acıyor ama nvıdıa ile acmıyor . window mode da acıyor ama tam ekran programı sonlandır hatası veriyor. yardımcı olursanız sevinirim..:)
  • Qinton Q kullanıcısına yanıt
    biosdan kapat hocam onboardı ya da bilgisayar dan şu şekil belki düzelir
    Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßLacKLioN -- 17 Ağustos 2015; 21:50:41 >
  • Arkadaşlar bu Cod AW multiplayer'a giriyorum. Find Game-->Standart Playlist-->TeamDeathMatch falan seçiyorum oynamak için hiç oyun bulamıyor. Bir oyun bulması için 10-15 dakika bekle babam bekle. Bu oyunda Multiplayer oynamak bu kadar zor muydu yahu ? Kimse oynamıyor mu artık bu oyunu. En çok oynanan mulyiplayer FPS'lerden biri değil miydi bu oyun? Genel de hep böyle mi oluyor yoksa sıkıntı bende mi? Ya da insanlar bende olmayan DLC haritalarında falan mı takılıyor. Çünkü ben oyunu Steam yaz indirimlerinde sadece bir adet zombi haritalı dlc'siyle almıştım. Bilemedim. Var mı bu sorularımı cevaplayabilecek forumdaşlar ?
  • beyler zombie dlc ile veriliyo dimi bu oyunda psn de ne kadar dlc fiyatı
  • Yav ben buna berbat demiştim ama singlesine bidaha başladım fena değil aslında , belki Mw kalitesi beklemeden oynadığım içindir. Ilona çok tatlı ya

    edit . Ghosts'dan iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 10 Eylül 2015; 14:11:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rust Cohle.

    Yav ben buna berbat demiştim ama singlesine bidaha başladım fena değil aslında , belki Mw kalitesi beklemeden oynadığım içindir. Ilona çok tatlı ya

    edit . Ghosts'dan iyi.

    Zaten senaryo anlamında mw3ten sonra çıkmış en iyi cod. Bo3'ün de senaryosundan hayır gelmeyecek gibi zaten ilk defa bir cod oyununda senaryo videoları fazla yayınlamadılar. E3teki gameplay zaten çöptü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ghosts'tan sonra oyuna çok yüklendiler bence hakkını yediler oyunun. Oynarken çok hoşuma gitmişti oyun. Bir MW serisi değil ama yine de güzel bir hikayesi var. House of Cards'tan Francis Underwood'u almışlar, Jonathan Irons diye koymuşlar resmen

    @kdrcnrbyrm Bo3'ten pek ümidim yok. Önceki oyunca seçmeli senaryo eklemişlerdi ama birçok eksiği vardı (örn:Alex Mason 30 sene neredeydi) bu oyunda hangi seçimden devam edeceğini merak ediyorum. Bağımsız olacak diye duymuştum bağımsız olacaksa neden Black Ops ismin kullandılar?
  • Singleyi bitirdim , dün sabah başlamıştım.Önceden bitirmemiştim , pişman oldum.Şimdiye kadar çıkmış bütün Cod'ları bitirmiş oldum bu şekilde. Beğendim oyunu ,

    Grafik=Grafik benim için önemli değil , o yüzden puanlama yapmayacağım.
    Oynanış=9/10
    Ses=10/10
    Hikaye=8.5/10
    Atmosfer=10/10
  • Dostlar, steam'da bolca oynadığım advanced warfare oyununun kişisel başarımları bölümü bende gözükmüyor. Lakin oyundan arkadaş ekleyen bazı kişilerin bu istatistiklerinin açık olduğu belli. Bende neden kapalı sorusuna bir cevap bulamadım. Sadece multiplayerda kapalı. Singeplayer modunda ki kişsel başarımlar açık.

    Başkasına ait görüntü;

    Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU]

    Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU]

    Bana ait görüntüler;

    Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU]

    Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU]




  • çöp oyun çöpp.. mw4 gelene kadar yok size para :d
  • Call of duty advanced warfare "no game found" oyun bulunamadı hatasının çözümü dlc lerin kaldırılması arkadaşlar. Steam dan oyunun dlc tiklerini kaldırırsanız oyun bulunuyor. Bir kaç harita eksik de olsa en azından oynanabiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bulaşmayın TaymekHoldem e her girdigi oyunda hile kullanıyor sizede ban yedirtebilir
    Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU]
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TaymekHoldem

    çöp oyun çöpp.. mw4 gelene kadar yok size para :d

    Yine oynanır güzel oyun ama mw4 çıksa keşke.
  • Merhaba;

    Arkadaşlar "no games found" hatasına çözümünüz var mı ? Pek fazla araştırma vaktim olmadı yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim.
  • Bu multiplayer girememe sorunu dlcler kalkınca düzeliyor ama o zaman nasıl o haritalarda oynayacağız böyle saçma şey mi olur ? Başka bir çözüm bulan yok mu?
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.