Şimdi Ara

Call Of Duty 3 pc de yok

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Activision CEO'su Bobby Kotick göre call of duty 2 'den sonra çıkacak diğer oyunun pc ye yapılmayacağını Duyurdu Nextgen konsollara yapacaklarmış

KAYNAK: http://www.gamespot.com/news/6149040.html?q=call%20of%20cuty%203

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat708 -- 6 Mayıs 2006; 2:07:27 >

• İşte bu tip olaylar, pc oyunculuğunun sonunun başlangıcıdır. Pc oyunculuğunun bitmesi pc'nin grafik kalitesi yada genel olarak oyunların bolluğu yada peformanslarıyla doğru orantılı değilidr. Konsolların güçlenmesi sonucu ilk önce baba oyunların sonra da ilk çıkacak tüm oyunların konsollara geçmesi ile olacaktır, bikaç yıl içinde pc'de oyun oynamak diye bişey kalmayabilir, bakalım...

http://ps3.ign.com/articles/704/704935p1.html

http://forum.donanimhaber.com/m_6935906/tm.htm

Colin McRae 2007 de geliyor PC ye...

http://forum.donanimhaber.com/m_6932257/tm.htm

Konuları okuyun...

PC oyunculuğu kolay kolay ölmez bu arada...Level bunun sebebini uzun bir yazıyla açıklamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 6 Mayıs 2006; 5:30:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

İşte bu tip olaylar, pc oyunculuğunun sonunun başlangıcıdır. Pc oyunculuğunun bitmesi pc'nin grafik kalitesi yada genel olarak oyunların bolluğu yada peformanslarıyla doğru orantılı değilidr. Konsolların güçlenmesi sonucu ilk önce baba oyunların sonra da ilk çıkacak tüm oyunların konsollara geçmesi ile olacaktır, bikaç yıl içinde pc'de oyun oynamak diye bişey kalmayabilir, bakalım...

Bu konuda sana katılıyorum.Çünkü bende farkettim ki yavaş yavaş bir çark etme, yüzünü daha çok konsollara doğru çevirme gibi bir durum var oyun firmarında...

Pek Xbox360 kaç tane, PC ye göre düşünürsek ? Oyun kaç tane satmış ? 1.5 milyon civarı

Adamlar mecburen PC ye oyun yapıyorlar, grafik kartı şirketleri, PC parçaları satan şirketler bunları bir şekilde besliyor, destek oluyor yapın diye, yoksa bu firmalar para kazanamayacak

Oyun firmalarına kalsa PC lerle ugraşmazlar bile..Hem yüzlerce konfigle kafasının agrıdıgınamı yansın hemde para kazanamadıgınamı...

Oculus Quest ve Intel i5-6500 / MSI H110M PRO-VD / EVGA GTX970 FTW+
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayg

Oblivion tüm PC cilerce sevilmiş bir oyun..Kaç milyon PC ci var ?
    Peki ne kadar satmış PC de ? 250 bin civarı

Pek Xbox360 kaç tane, PC ye göre düşünürsek ? Oyun kaç tane satmış ? 1.5 milyon civarı

1.5 milyon oblivion satmış öylemi

kaynak ver bakalım eğer doğruysa rekor çünkü... bundan önceki rekor 1 ayda 1.4 milyon satan gt4 dündü...oda yani ps2 nin 80 milyon kullanıcısı vardı...

ayrıca 1.5 milyon zaten 360 ın satış rakamı yahu demek herkesde oblivion var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ereneren -- 6 Mayıs 2006; 10:42:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CALL of DUTY 2 yi bitiren varmı.
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Neyin ne kadar sattığınıı çok fazla bir anlamı yok, ona bakarsan Kingdom Hearts 2 Ps2'de oblivion'ın xbox360+pc'de sattığından daha fazla satıyor. Bunlar da mart ayı konsol satış rakamları:

HARDWARE NUMBERS
    PS2 = 273,000
    Xbox 360 = 192,000
    Xbox = 83,000

PS2 xbox360'tan daha fazla satmış, ne yani, ps2 daha mı iyi?

Bir de önceki 3 tes oyunu, pc oyunu olarak çıkmışlardı, (morrowind önce pcye çıkıp sonra xbox'a uyarlandı) o oyunlar olmasa konsol oyunu olarak çıkan oblivion bakalım bu kadar satar mıydı? Bir de satış rakamlarının üstüne korsan faktörünü de koymak gerek. PCde satışları fazlasıyla düşürdüğü gerçek.

Acaba xbox360'a oyun yapılmasını kim destekliyor, pc'yi ekran kartı vs, firmaları destekliyor da. Hiö oyun satmasa da bişey farketmez pc'ye, sadece ekran kartı firmaları sayesinde pc oyun sektörü döner. Oblivion da pc'ye yapılmş bir oyun değil, xbox360'a yapılmış, sonra pc'ye port edilmiş. Buna rağmen, üst düzey bir pc'de next gen olduğunu iddia eden bir konsoldan daha iyi grafikleri olması düşündürücü.

Son bir şey, her ne kadar oblivion'ı süper akıcı oynayamasam da pc'mde, yine de mod olmadan oynanmayacak bir oyun olduğu inancındayım.

Bir oyunun çok satması bir şey ifade etmez, sadece çoluk çocuğun o oyunu fazla oynadığını gösterir. Xbox360 da çoluğunuza çocuğunuza oyun oynasın diye alabileceğiniz bir oyuncaktır, daha fazlası değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lycantrophic -- 6 Mayıs 2006; 11:18:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ereneren

quote:

Orjinalden alıntı: korayg

Oblivion tüm PC cilerce sevilmiş bir oyun..Kaç milyon PC ci var ?
    Peki ne kadar satmış PC de ? 250 bin civarı

1.5 milyon oblivion satmış öylemi

kaynak ver bakalım eğer doğruysa rekor çünkü... bundan önceki rekor 1 ayda 1.4 milyon satan gt4 dündü...oda yani ps2 nin 80 milyon kullanıcısı vardı...

ayrıca 1.5 milyon zaten 360 ın satış rakamı yahu demek herkesde oblivion var

1.7 milyon pc+xbox360'ta oblivion'ın satış rakamı. 2 platform için ayrı ayrı rakam yok. 1.5 milyon xbox360'a, 200.000 de pc'ye gibi bir oranlama yapmış ama nasıl yapmış anlamadım.

• quote:

Orjinalden alıntı: lycantrophic

Neyin ne kadar sattığınıı çok fazla bir anlamı yok, ona bakarsan Kingdom Hearts 2 Ps2'de oblivion'ın xbox360+pc'de sattığından daha fazla satıyor. Bunlar da mart ayı konsol satış rakamları:

HARDWARE NUMBERS
    PS2 = 273,000
    Xbox 360 = 192,000
    Xbox = 83,000

PS2 xbox360'tan daha fazla satmış, ne yani, ps2 daha mı iyi?

sen bi git yüzünü yıka dışarı çık dolaş ne bileyim bişeyler yap yada tekrar oku bakayım benim yazdıklarımı ne alaka şimdi...
  • http://elderscrolls.com/news/press_041006.htm O yaptığın alıntıyı korayg'ye yazdım, sen niye üzerine alındın ki? 1.7 milyon oblivion, pc+xbox, kaynaksa kaynak. Yazdıklarımı anlayamıyorsan o senin sorunun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lycantrophic -- 6 Mayıs 2006; 11:35:49 >

Orjinalden alıntı: GreatSoLdiER
    PC oyunculuğu kolay kolay ölmez bu arada...Level bunun sebebini uzun bir yazıyla açıklamıştı.

Level mı? Ciddi değilsin di mi? Level ne olm? Ben buraya destan yazarım bu konuda level ertesi gün dergiyi kapatır

Onların bi programı vardı vakti zamanında, hesapta oyun tanıtıyolardı. Giga games'den aşırma, herşeyiyle özenti ve yaratıcılıktan malesef uzak uyduruk bir programdı, bitti gitti zaten... Yapmayın yani bu lkevel dergisine itibar ederek...

Ben zevkle okuyorum Level'ı.Yazarlarını seviyorum.Senin o söylediğin dönemin üstünden kaç tane yazar gelip geçmiştir...

Ortada bir başarı war ki ülkemizdeki en iyi oyun dergisi tartışmasız,kolay değil...

Abi sende kendine bu kadar güveniyorsan yaz bir yerde...Next Gamer'a filan takıl incelemelerini okuyalım.Samimi söylüyorum
    Koray yazıyordu MK'da bak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 6 Mayıs 2006; 20:31:53 >

Orjinalden alıntı: lycantrophic
    Bir oyunun çok satması bir şey ifade etmez, sadece çoluk çocuğun o oyunu fazla oynadığını gösterir. Xbox360 da çoluğunuza çocuğunuza oyun oynasın diye alabileceğiniz bir oyuncaktır, daha fazlası değil.

Böyle mantık görmedim.Sana konsoldaki oyunları yazarız, çoluk çocuk oyunumu sonra konuşuruz.
    PC de oynayan büyükmü oluyor hayırdır ? yaş kaç sahi ?

Oyun firmaları para kazanmaya bakar, adam parayıda daha çok konsolda sattıgı oyunlardan kazanıyor.Bunar itirazın varmı ? Yok
    Bu nedenle konsollara daha çok önem veriyorlar.Bunu zaten tartışmaya gerekte yok, PC ye ve konsollara çıkan oyunların kaliteleri, orjinallikleri kendilerini anlatıyor.PC ye çıkan ruhsuz oyunların haddi hesabı yok

Oculus Quest ve Intel i5-6500 / MSI H110M PRO-VD / EVGA GTX970 FTW+
  • Bence Call Of Duty 3 ü PC ye çıkartmazsalar çok büyük itibar ve para kaybederler.Bu oyun adını PC de duyurmuş bir oyundur.Bence PC için yapılacak ama önceki iki oyunda olduğu gibi konsollar içinde farklı isimlerle yapılacak.Call Of Duty multiplayer olarakta Counter-Strike kadar çok oynanıyor.Bence yapımcı firma böyle hayati bir hata yapmaz.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • quote:

Orjinalden alıntı: GreatSoLdiER
    Abi sende kendine bu kadar güveniyorsan yaz bir yerde...

Bunun kendine güvenmekle alakası yok, biliyosan biliyosundur, bilmiyosan bilmiyosundur. Açıkçası detaylı anlatımlara zamanım yok. Anca foruma girip yazıyorum. Yoksa teklif bir tanesi burdan olmak üzere var bikaç yerden. Bu işi detaylı olarak yurt dışına gittiğimde yapacağım büyük ihtimal, Almanya'da. Burası için de bikaç tane yazı hazırlamayı düşünüyorum bi arkadaşa, du bakalım fırsat bulamadık...

Elbette dergide iyi yazanlar vardır, ama ben bir bütün olarak baktığımda tatmin olmuyorum. Dergi demk bir bütün demektir. Özellikle oyunlarla ilgili dergiler. Yurt dışında ne dergiler var, görsen... Öyle internetten falan bilgi alarak değil, birebir görüşerek araştırma yaparak yapılan işlerden bahsediyorum.. Yoksa elbette, en iyisi level'dır, iyinin kötüsü. Taraf tutmadan yapılması da gerekiyor bu işlerin, ps2'yi tutmadan, xbox'u tutmadan vs... Olay bu, profesyonellik.

• quote:

Level mı? Ciddi değilsin di mi? Level ne olm? Ben buraya destan yazarım bu konuda level ertesi gün dergiyi kapatır

Kusura bakma ama yine şov yapıyorsun.İyi güzel bilgiler veriyorsun ama böyle yazılar da olmuyor...Yakışmıyor...

Bak burda harbiden bu işi bilen adamlara bir sor bakalım, level hakkında ne düşünüyor çoğu?...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adventure -- 7 Mayıs 2006; 22:20:36 >
  • E aklın yolu bir resE arkadaş...

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.