Şimdi Ara

Call of duty 2 yine bi yerde takıldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya şimdide şehir çatışması olan yerde defalarca denedim ama çözemedim ben silahı kullanıyom başka bir askerde aracı kullanıyo biyerde sağa dönüyoz yolu tank kesmiş ne inebiliyorum nede tanka bişi yapabiliyorum

• şu anlaşılmaz açıklaman yüzünden sadece tahminde bulunabilirim
    1.çölde bir şehirdesin(tunustasın yani)
    2.buna bağlı olarak bir ingilizsin
    3.bulunduğun araçta bir anti tank rifle var ve sen onu kullanıyorsun diğer 2 askerden biri aracı sürüyor diğeri silahla almanları vuruyor
    4.eğer bunlar doğruysa aşağı oku
    anti tank rifle ile tanka ateş et bir atışta patlatamazsın patlatana kadar ateşi kesme ve tankın o roket attığı yere yada arkasına ateş et

yoksa bu değil mi;

1.yıkık dökük bir köydesin ve gene ingilizsin
    2. bir kamyonun kasasındasın
    3.panzerschreck kullanıyorsun
    tank görünür görünmez ateş et ve etrafındaki askerlerle uğraşma tank ateş edene kadar sen 2. roketi hazırlamış olacaksın ısklaması durumunda tam tankın roket attığı yere nişan al ve bam

kolay gelsin

• adam cevabını vermiş oyna gör
    abi araçtaki silah duvarları delen silah mı o tankın anasını ağlatıyo ha...
    İşlemci: Intel Core i7 10700KF | Anakart: MSI MEG Z490 ACE | Ekran Kartı: MSI Rtx 3070 Gaming X TRIO | Ram: 2x Corsair 16GB(2x8) Vengeance RGB PRO 3600mhz CL16 | SSD: 2x Samsung 500GB 970 Evo Plus | İşlemci Soğutucu: Corsair iCUE H100i Elite Capellix RGB | Kasa: Corsair iCUE 4000X Siyah | Güç Kaynağı: Corsair 650W CX650F RGB CX | Monitör: AOC CQ27G2U 27" 144Hz 1ms | Klavye: Corsair K70 LUX RGB Red | Mouse: Corsair M65 PRO RGB | Headset: Logitech G430 | Ses Sistemi: Logitech 5 1 X-540 |
    NOTHING IS TRUE, EVERYTHING IS PERMITTED...
  • Bölüm tunus ama köşeyi döner dönmez karşımda 2 asker var 2 tanede çatıda var 3ünü birden vurup sonrada tankı vurmam gerek Coperfield olmak gerek heralde
  • vuran nasıl vuruyor

• çok güzel vuruluyor....

Orjinalden alıntı: ThE GaSeS

çok güzel vuruluyor....

:) kasçan orada biraz evet ama geçiliyo, sana tavsiyem oraya gelirken bağırmaya başla Allah Allah Allah diye havaya giriyo insan taş duvar koymuyon vallaha, dene bak :)

Gol attıktan sonra , çok fazla sevinmeyin çocuklar, rakip takıma ayıp olur.-Süleyman SEBA-
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CALL of DUTY 2 yi bitiren varmı.
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • orası biraz uğraştırıyor başta evet.önce büyük bir hızla çatıdaki iki panzerschreck i öldür daha sonra yerde senin dibinde bir panzerschreck daha var onu da hallet sonrada bir araç gelicek hemen karşına oda bazuka sallıyor sana onuda hallet.

el çabukluğu önemli orada yani daha fazla yardımımız dokunamaz ama bu yazdığım sırayla öldür düşmanları

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • tankın ve çatını etrafındaki adamları öldür ardından taka alabildigine ateş et (köşeyi döner dönmez her adamda bir ateş hakkı
  • Yaw köşeyi tam dönmeyen hepsi birden sallıyo bazukayı hiç fırsat vermiyolar bazen başarıyom vurmayı ama sonrada tank gümlüyo beni yaw keşke biraz kolay seviye seçseyldim başlarken ama yapay zekada iyi olsun dedim saçmalasındiye değil ayrıca elimdede şu her atış yaptıktan sonra boş kovanı atması için beklenen silahtan var ben şarşör değişene kadar gümlüyo beni hepsi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammedda -- 18 Aralık 2005, 22:37:48 >
  • Biliyorum böyle diyince kızıyosunuz ama oyun saçmalamış Ben 2 tane çatıda 2 tane yerde olmak üzere 4 tane roketçiyi aynı anda vurup tankıda ne olduğunu anlamadan vurmama imkansız gerçekte olduğunu düşünün kim vurabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhammedda

Biliyorum böyle diyince kızıyosunuz ama oyun saçmalamış Ben 2 tane çatıda 2 tane yerde olmak üzere 4 tane roketçiyi aynı anda vurup tankıda ne olduğunu anlamadan vurmama imkansız gerçekte olduğunu düşünün kim vurabilir

Gerçekte olsa şöfere Gibi kaççççççç derimmmarkadan markadan vururuz da sazan gibi oraya atlıcak değiliz dimi yaniiiiii..
    İşlemci: Intel Core i7 10700KF | Anakart: MSI MEG Z490 ACE | Ekran Kartı: MSI Rtx 3070 Gaming X TRIO | Ram: 2x Corsair 16GB(2x8) Vengeance RGB PRO 3600mhz CL16 | SSD: 2x Samsung 500GB 970 Evo Plus | İşlemci Soğutucu: Corsair iCUE H100i Elite Capellix RGB | Kasa: Corsair iCUE 4000X Siyah | Güç Kaynağı: Corsair 650W CX650F RGB CX | Monitör: AOC CQ27G2U 27" 144Hz 1ms | Klavye: Corsair K70 LUX RGB Red | Mouse: Corsair M65 PRO RGB | Headset: Logitech G430 | Ses Sistemi: Logitech 5 1 X-540 |

• quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

quote:

Orjinalden alıntı: muhammedda

Biliyorum böyle diyince kızıyosunuz ama oyun saçmalamış Ben 2 tane çatıda 2 tane yerde olmak üzere 4 tane roketçiyi aynı anda vurup tankıda ne olduğunu anlamadan vurmama imkansız gerçekte olduğunu düşünün kim vurabilir

Gerçekte olsa şöfere Gibi kaççççççç derimmmarkadan markadan vururuz da sazan gibi oraya atlıcak değiliz dimi yaniiiiii..

kaaaçççç

• Şaka bi tarafa ne yapıcam ben yaaw
  • bomba atacaksın onlara doğru, sonra mermileri üzerlerine boşalt.

Orjinalden alıntı: giris123

bölümü restart yaparsan daha iyi olur

Ben eskiden kanım gitti mi en baştan başlardım bölüme.

Orjinalden alıntı: crushing1

quote:

Orjinalden alıntı: giris123

bölümü restart yaparsan daha iyi olur

Ben eskiden kanım gitti mi en baştan başlardım bölüme.

Beyler fark ettiniz mi bu aralar çok yeniler dolaşıyo buralarda yaaawwww

Ulan sen hala o bölümü geçemedin mi laaaaa. Abi orayı geç geçtiysen konu başlığını değiştir Silin diye silsinler topiği ulan hala niye cevap atıyonuz bu topiğin ömrü bitti....

• arkadaslar bende libyada bi yerde takıldım nası gecicez.. tankla ilerlioz ilerde dagların oralardan sanki havan topu atıolar. nişan alıorum ama fıss. cok uzak yanına dogru gidincede gümlüruz. yanımdaki tanklarda habire boşa sallıoo nasıl olcak bu işya:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.