Şimdi Ara

call of duty 2 single player

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Call of duty de single player nasıl oynanıyor ya.Ben bişe anlamadım da o yüzden soruyorum.Cevap verirseniz sevnirim

• Biraz daha ayrıntılı sorsan iyi olur. Bölüm mü geçemedin?
  • Senin dediğin COD1.

• bence arkadaş oyunu temelli bilmiyorcod 1 deki gibi sana sağa sola git yürü ateş et demek de ayıp olur neyi anlamadın diye sormak istiyorum öncelikle bölümlerde ne yapacağını mı hareket etmeyi mi kimi vurup kimi koruyacağını mı yoksa bir bölümde yol mu bulamadın yada gizli bi eşya mı bulamadın biraz açarmısın konuyu
  • Ya bu oyunu bana bir arkadaş getirmişti.Acaba diyorum ondan mı oynamıyor.Çünkü ne elimde silah var ne kapıdan dışarı çıkabiliyorum.Ok..
  • ya ilk önce tabelalara bakacaksın sonra onların bi tanesinin dibine sokulacaksın adam thats it falan diyecek sonra arkadaki kapıya gideceksin olay bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Call of duty black ops 1 ps3
    8 yıl önce açıldı
    call of duty 2 demo
    20 yıl önce açıldı
    Call of Duty 3 pc ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki cod 1 de multiplayer oynanmıyomu
  • oynanıyo hepsinde de
  • quote:

E belki o da Call of Duty 1 i soruyodur?

COD2 demiş başlıkta da o yüzden dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHaLaNX. -- 5 Şubat 2006 15:55:13 >
  • Pusulaya göre oyna sen takma pusulada işaret gördüğün yan agit eğerr ortalıkta senin adamların varsa peşlerinden git bazen öncülük yapman gerekebilir.
  • Tamam arkadaşlar ben tabelalara bakmayı bilememişim yav.İngilizcem olsaydı....Tşkler cevaplarınız için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beylerbeyi01 -- 7 Şubat 2006 21:09:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.