Bildirim
Call of Duty: Black Ops 3 HATA!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bende aynı hata mevcut çözemedim bir türlü -
Oyun korsan mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: choyrn
Oyun korsan mı?
evet korsan ama ilk kurduğumda oyun açılıyordu ama tutukluk yapıyordu güncelleme yükleyince oyun açmadı ve dediğim hatayı aldım. -
çözümü basit. ben c:/game e kurmustum oyunun klasörünü kesip c dizinine yani sizde hangi dizine kuruluysa onun bir üst dizinine yapıştırın. olmassa masa üstüne yapıştırın. benim şuan çalışıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: fahri314
çözümü basit. ben c:/game e kurmustum oyunun klasörünü kesip c dizinine yani sizde hangi dizine kuruluysa onun bir üst dizinine yapıştırın. olmassa masa üstüne yapıştırın. benim şuan çalışıyor.
olmadı hocam dediğini yaptım yine hata oyuna giremiyorum. -
update 3 ve hotfix crack ile yapın olması lazım. zombi ve multi için update yapmadan zombi crack yapmak gerekir. -
quote:
Orijinalden alıntı: fahri314
update 3 ve hotfix crack ile yapın olması lazım. zombi ve multi için update yapmadan zombi crack yapmak gerekir.
sorun çözüldüldü hocam oyunu kaldırdım tekrar kurup update 3 yaptım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X