Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops 3 HATA!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
10.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Call of Duty: Black Ops 3 te şöyle bir hata alıyorum sebebi nedir? ERROR: Could not find zone 'en_core_pre_gfx'

ayrıca belirtmek istedim oyunu ilk kurduğumda acayip şekilde kasıyordu ama oyun açılıyordu.güncelleme yükleyeyim dedim ondan sonra bu hata ile karşılaştım.

• Serkan4554 S kullanıcısına yanıt
    Bende aynı hata mevcut çözemedim bir türlü
  • Serkan4554 S kullanıcısına yanıt
    Oyun korsan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: choyrn

Oyun korsan mı?

evet korsan ama ilk kurduğumda oyun açılıyordu ama tutukluk yapıyordu güncelleme yükleyince oyun açmadı ve dediğim hatayı aldım.
  • çözümü basit. ben c:/game e kurmustum oyunun klasörünü kesip c dizinine yani sizde hangi dizine kuruluysa onun bir üst dizinine yapıştırın. olmassa masa üstüne yapıştırın. benim şuan çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fahri314

çözümü basit. ben c:/game e kurmustum oyunun klasörünü kesip c dizinine yani sizde hangi dizine kuruluysa onun bir üst dizinine yapıştırın. olmassa masa üstüne yapıştırın. benim şuan çalışıyor.

olmadı hocam dediğini yaptım yine hata oyuna giremiyorum.
  • update 3 ve hotfix crack ile yapın olması lazım. zombi ve multi için update yapmadan zombi crack yapmak gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fahri314

update 3 ve hotfix crack ile yapın olması lazım. zombi ve multi için update yapmadan zombi crack yapmak gerekir.

sorun çözüldüldü hocam oyunu kaldırdım tekrar kurup update 3 yaptım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.