Şimdi Ara

Çalıştığım yerde yaptığım küçük hatam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HataliGirisim -- 18 Ocak 2012; 19:34:19 >

• yardım edecek dostlar yokmuydu.
  • nick-başlık-entry uyumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxilafyn -- 3 Kasım 2011; 19:39:29 >
  • Geçmiş artık o.Bu işte çalışmak zorundasın.Bölümün ne?
  • Nick ve mesaj uyumu Hocam diplomayı tekrar çıkartıp iş yerine diploma olmadığı için lise mezunuyum demiştim dersin ama yerimi değiştirin deme belki onlar önlisans mezunu olduğun için belki bir şey yaparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

Geçmiş artık o.Bu işte çalışmak zorundasın.Bölümün ne?

Ağır kardeş konfeksiyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: comm

Nick ve mesaj uyumu Hocam diplomayı tekrar çıkartıp iş yerine diploma olmadığı için lise mezunuyum demiştim dersin ama yerimi değiştirin deme belki onlar önlisans mezunu olduğun için belki bir şey yaparlar.

Diploma tarihi 2011 değil 3 sene eski nasıl olur ki öyle şey .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gördüğüm bir iş ilanı
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • deme şansın yok. bence kendine daha iyi bir iç ara
  • anlış yapmışsın. Hiç iş konusunda yalan söylenir mi ? İşverenin bu sebepten sözleşmeni feshetme hakkı var.
  • hatırlarsanız başvuru formunun en altında imzanızı atarken beyanda bulunuyorsunuz.şayet o bilgilerin gerçek olmadığı anlaşılırsa tazminatsız ve hiç bir hak elde edemeden işten çıkartılabileceğinizi söylemek isterim.
  • Firma araştırmıyor mu? Diploma falan istemedi mi? veya hiç diğer başvurularını kontrol etmemişler mi? Nası bir iş yeri orası öyle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vincent Lord

anlış yapmışsın. Hiç iş konusunda yalan söylenir mi ? İşverenin bu sebepten sözleşmeni feshetme hakkı var.

inan hiç görmedim .

İşkur kaydını lise mezunu olarak düzenleyince araştıramaması normal
    iş kur kaydına bakıp lise diploması istediler ekstradan şey yok yani işinde kal diyorsunuz ön lisans ıp deyip işimden olmayayım öylemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HataliGirisim -- 3 Kasım 2011; 19:56:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HataliGirisim

quote:

Nick ve mesaj uyumu Hocam diplomayı tekrar çıkartıp iş yerine diploma olmadığı için lise mezunuyum demiştim dersin ama yerimi değiştirin deme belki onlar önlisans mezunu olduğun için belki bir şey yaparlar.

Diploma kayıptı iş başvurusu ani olduğu için çıkartamamıştım diplomayı istersiniz diye önlisans olduğumu söylemedim dersin şimdi gidip önlisans mezunuyum desen bu sefer sana neden mülakatta söylemedin filan derler en azından böyle yalancı durumuna düşmezsin

• quote:

quote:

quote:

Diploma kayıptı iş başvurusu ani olduğu için çıkartamamıştım diplomayı istersiniz diye önlisans olduğumu söylemedim dersin şimdi gidip önlisans mezunuyum desen bu sefer sana neden mülakatta söylemedin filan derler en azından böyle yalancı durumuna düşmezsin

Ah ah önceki iş başvuruları beni bu duruma getirdi

• quote:

Ön lisans mezenuyum normal olrak işsizdim
    Ne kadar yere başvurduysam ön lisans mezunuyum diye rededildim
    vay efendim ön lisanslar işin zorkuğunu görünce cekip gidiyorkar bize emekli oluncaya kadar çalışacak adamlar lazım
    hep bu yüzden rededildim başvurularım sonuçsuz kaldı
    en sonunda tesadüfen iş başvurusu formu verdiğim yere lise mezunu yazdım artık kabul edilmemek beni lise mezunu olarak form vermeye itti
    sonuç kabul edildim kabul edilirkende de 2-3 kere lise mezunumusunuz diyede sordular acaba forma ön lisans mı yazdım diye aklımdan geçmedi değil ama lise mezunuyum dedim lise mezunu olarak işe alındım.

şimdi formenleri görüyorum kalite kontrolcüleri görüyorum hep ön lisans mezunu bunları görünce bu iş yerinde ön lisans mezunlarının kabul edildiğini çok geç anladım adamlar gezerek iş yapıyorlar ben ise ağır çalışıyorum bu saatten sonra ön lisans mezunuydum deyip bu bölümlere alınamayacağımı düşünüyorum öncelikle yalan söyledim iş yerinin beni çıkarıp atma gibi durumu var mı ?
    ben ön lisans mezunuydum benin yerimi değişirmisiniz desem neler olur ?

yardımlarınıza ihtiyacım var .

arkadasim, ben senin durmunda olsaydim! soyle bir taktik uygulardim.

su anki pozisyonumda, cok iyi calisir, kendimi gosterirdim.

amirlerle,ustlerimle oyle bir mesafe koyardimki araya ne cok samimi ne de cok ciddi.

zamani geldigin de ve tanindigim da;olaylari en basindan anlatir ve neyapilabileceyini sorardim.

olumsuz bir sonuc cikarsa,isten kendi isteyimle ayrilirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fubo

quote:

Ön lisans mezenuyum normal olrak işsizdim
    Ne kadar yere başvurduysam ön lisans mezunuyum diye rededildim
    vay efendim ön lisanslar işin zorkuğunu görünce cekip gidiyorkar bize emekli oluncaya kadar çalışacak adamlar lazım
    hep bu yüzden rededildim başvurularım sonuçsuz kaldı
    en sonunda tesadüfen iş başvurusu formu verdiğim yere lise mezunu yazdım artık kabul edilmemek beni lise mezunu olarak form vermeye itti
    sonuç kabul edildim kabul edilirkende de 2-3 kere lise mezunumusunuz diyede sordular acaba forma ön lisans mı yazdım diye aklımdan geçmedi değil ama lise mezunuyum dedim lise mezunu olarak işe alındım.

şimdi formenleri görüyorum kalite kontrolcüleri görüyorum hep ön lisans mezunu bunları görünce bu iş yerinde ön lisans mezunlarının kabul edildiğini çok geç anladım adamlar gezerek iş yapıyorlar ben ise ağır çalışıyorum bu saatten sonra ön lisans mezunuydum deyip bu bölümlere alınamayacağımı düşünüyorum öncelikle yalan söyledim iş yerinin beni çıkarıp atma gibi durumu var mı ?
    ben ön lisans mezunuydum benin yerimi değişirmisiniz desem neler olur ?

yardımlarınıza ihtiyacım var .

arkadasim, ben senin durmunda olsaydim! soyle bir taktik uygulardim.

su anki pozisyonumda, cok iyi calisir, kendimi gosterirdim.

amirlerle,ustlerimle oyle bir mesafe koyardimki araya ne cok samimi ne de cok ciddi.

zamani geldigin de ve tanindigim da;olaylari en basindan anlatir ve neyapilabileceyini sorardim.

olumsuz bir sonuc cikarsa,isten kendi isteyimle ayrilirdim.

Alıntıları Göster
    ...................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HataliGirisim -- 18 Ocak 2012; 19:34:50 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.