Şimdi Ara

Calistigim bufe tam bir pislik yuvasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cok islek bir yerdeki bir bufede calisiyorum. Gunde 2 tane 40 ar kiloluk tavuk doneri bitirebiliyoruz oyle soyliyeyim. Anlayin yogunlugu. Ama cok sagliksiz alzemeler kullaniliyor. Kizartma yaglarini 1 ay degistirmedigimiz oluyor. Icine bir madde katip rengini ve kivamini aciyoruz sonra kullanmaya devam ediyoruz. Gunde en az 20 kere kullaniliyor o yag. Ayda 600 yapiyor kaba hesapla. Eksildikce ekliyoruz ustune ama belediye denetlemeye geldiginde ful degistiriyoruz sadece. Normalde en fazla birkac kez kizartilmali. Ama butun yiyecek satan yerler bunu yapiyor. Ayrica tavuk doneri en ucuz satan yerden aliyor patron. Icinde tavugun ise yaramayan butun parcalari katiliyormus. Kafasi ayaklari bagirsaklari derisi ve beyaz ete sahip diger kanatli hayvanlar. Bunu bizzat etleri aldigimiz adam soyledi. Kirmizi ete hic girmiyorum bile. Acik ayranlari kuflenmis yogurttan yapiyoruz. Bu durumu sikayet etsem para odulu falan veriyormu belediye. Isten cikip sikayet etmeyi dusunuyorum boyle bi odul varsa.







  • ciddi misin lan ?
  • her zaman söylerim dışarda tavuk döner yemek tehlikelidir diye.Öğrenciler için tamam ucuz diye daha çok tercih ediyorlar ama "ucuz etin yahnisi bol olur"" derler.Ayrıca haberleri biraz takip eden birisi tavuk dönerken insanlarından daha çok zehirlendiklerini görür
  • Çalıştığın yeri ve konumu söyle de önünden geçmeyelim yanlışlıkla
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ithal_et

    Cok islek bir yerdeki bir bufede calisiyorum. Gunde 2 tane 40 ar kiloluk tavuk doneri bitirebiliyoruz oyle soyliyeyim. Anlayin yogunlugu. Ama cok sagliksiz alzemeler kullaniliyor. Kizartma yaglarini 1 ay degistirmedigimiz oluyor. Icine bir madde katip rengini ve kivamini aciyoruz sonra kullanmaya devam ediyoruz. Gunde en az 20 kere kullaniliyor o yag. Ayda 600 yapiyor kaba hesapla. Eksildikce ekliyoruz ustune ama belediye denetlemeye geldiginde ful degistiriyoruz sadece. Normalde en fazla birkac kez kizartilmali. Ama butun yiyecek satan yerler bunu yapiyor. Ayrica tavuk doneri en ucuz satan yerden aliyor patron. Icinde tavugun ise yaramayan butun parcalari katiliyormus. Kafasi ayaklari bagirsaklari derisi ve beyaz ete sahip diger kanatli hayvanlar. Bunu bizzat etleri aldigimiz adam soyledi. Kirmizi ete hic girmiyorum bile. Acik ayranlari kuflenmis yogurttan yapiyoruz. Bu durumu sikayet etsem para odulu falan veriyormu belediye. Isten cikip sikayet etmeyi dusunuyorum boyle bi odul varsa.

    olum sen şakamısın lan ? İşmisin siparişmisin akşam akşam? Ver büfenin adını ben sikayet ederim ak. Bu yazıyı foruma yazıcagına belediyeye yazaydın daha klas olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • lan hayatımda senin kadar yalancı bir insan görmedim bi konu açıo ilkokula gidiyorum annem dövüo dio bi konu açıo lisedeki arkadaşlarım çıkıştı dövücek yardım edin şimdide çalışan biriymiş gibi konu açtın olm sorunun ne lan senin derdin ne ? biri banlasın şunu artık...




  • vicdanının sesini dinle.şikayet et hemen..mekan nere pm atsana..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metallica17

    lan hayatımda senin kadar yalancı bir insan görmedim bi konu açıo ilkokula gidiyorum annem dövüo dio bi konu açıo lisedeki arkadaşlarım çıkıştı dövücek yardım edin şimdide çalışan biriymiş gibi konu açtın olm sorunun ne lan senin derdin ne ? biri banlasın şunu artık...

    sorunu asosyal özgüvensiz tipsiz bi genç...




  • nick + avatar + mesaj + imza uyumu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingo_disco -- 8 Ekim 2011; 23:50:43 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nk061


    quote:

    Orijinalden alıntı: ithal_et

    Cok islek bir yerdeki bir bufede calisiyorum. Gunde 2 tane 40 ar kiloluk tavuk doneri bitirebiliyoruz oyle soyliyeyim. Anlayin yogunlugu. Ama cok sagliksiz alzemeler kullaniliyor. Kizartma yaglarini 1 ay degistirmedigimiz oluyor. Icine bir madde katip rengini ve kivamini aciyoruz sonra kullanmaya devam ediyoruz. Gunde en az 20 kere kullaniliyor o yag. Ayda 600 yapiyor kaba hesapla. Eksildikce ekliyoruz ustune ama belediye denetlemeye geldiginde ful degistiriyoruz sadece. Normalde en fazla birkac kez kizartilmali. Ama butun yiyecek satan yerler bunu yapiyor. Ayrica tavuk doneri en ucuz satan yerden aliyor patron. Icinde tavugun ise yaramayan butun parcalari katiliyormus. Kafasi ayaklari bagirsaklari derisi ve beyaz ete sahip diger kanatli hayvanlar. Bunu bizzat etleri aldigimiz adam soyledi. Kirmizi ete hic girmiyorum bile. Acik ayranlari kuflenmis yogurttan yapiyoruz. Bu durumu sikayet etsem para odulu falan veriyormu belediye. Isten cikip sikayet etmeyi dusunuyorum boyle bi odul varsa.

    olum sen şakamısın lan ? İşmisin siparişmisin akşam akşam? Ver büfenin adını ben sikayet ederim ak. Bu yazıyı foruma yazıcagına belediyeye yazaydın daha klas olurdu.

    işten çıkınca maaşımı sen mi ödeyeceksin. şikayet edersem orası kapanır bende işsiz kalırım. şikayete ödül verirlerse ihbar ederim ancak.




  • bunlar zaten bilinen şeyler. belediyeye şikayet et diyenler diğer büfelerin çok hijyenik sağlıklı mı olduğunu düşünüyorsunuz napıyorsunuz anlamadım ki.

    o kadar döneri 5-8 lira aralığına satmak için etin çok kalitesiz olması gerektiği ortada ki zaten. bunun için profesör olmaya gerek yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: batis

    bunlar zaten bilinen şeyler. belediyeye şikayet et diyenler diğer büfelerin çok hijyenik sağlıklı mı olduğunu düşünüyorsunuz napıyorsunuz anlamadım ki.

    o kadar döneri 5-8 lira aralığına satmak için etin çok kalitesiz olması gerektiği ortada ki zaten. bunun için profesör olmaya gerek yok.


    Bir çok işletme rezalet durumda
    Dönercide turşu yenmez neden ?
    -bozulmuştur
    Dönercide baharat kullanılmaz neden?
    -içine pislik pasak bulaşmıştır
    Dönercide biber yenmez neden?
    -gün boyunca orda açıkta durmuş ve hijyenikliğini yitirmiştir
    Dönercide el ile dizilmiş döner yenmez neden?
    -tavuğu açtıkları sırada içine kattıklarını katıyorlar ve hiç hijyenik açmıyorlar.
    ayrıca et terbiyesini iğrenç malzemelerle yapıyorlar.
    ketçap - mayonez de durumlar çok kötü içine çok şey katıyorlar

    Kenarda köşede kalmış ucuz olan işletmeden alışveriş yapılmaz!!

    İllaki yiyecem dersen genelde memurların-iş adamlarının gitti yeri tercih et.Öğrenci müşterisi bol olan yerden uzak dur.

    Büfelerden tost yemez neden?
    -Makine pistir yağsı günlük temizlenmez
    -Malzemeler çıplak elle yerleştirilir
    -MAkine üstünde biriken pislikler bıçakla temizlenir makinenin ızgarası zarar görür buda kanserojen maddelerin gıdaya işlemesine sebeb olur
    -Sucuk kalitesiz olur.

    Büfelerden taze meyve suyu içilmez neden?
    -Asla taze değildir
    -İçindeki buz hijyenik değildir
    -Mevsimi olmayan meyveler hep küflü ve kurtludur bardağa doldururken süzerler
    -Bardaklar adam akıllı yıkanmaz
    -Portakalı sıkarken çıplak elin suya değmesi çok olur
    -Meyveler göstermelik yıkanır

    İllaki meyve suyu içeceksen kendin evde yap-yanınada birde kendin tost yap oh mis

    çay ocaklarındada durum iğrenç Bardakların iyi yıkanmadığını dibinde yuva yapmış pisliklerden anlayabilirsiniz

    atma şakir demeyin çok tanık oldum böyle şeylere dışarıdan fazla yemek yememeye çalışın ddeğerli forumdaşlarım.




  • len bunlar asla hak ödemeyez öbür tarafta.Malum kendin yemediğin şeyi başkasına yedirmiş oluyorsun.Başkasının sağlığı ile oynuyorsun ve hile yapmış oluyorsun.dolayısı ile allahın bile affedemeyeceği bir kul hakkı ile karşılarına çıkacak.
  • Hayatımda hiç tavuk döner yemedim nasıl güzelmi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ithal_et

    quote:

    Orijinalden alıntı: nk061


    quote:

    Orijinalden alıntı: ithal_et

    Cok islek bir yerdeki bir bufede calisiyorum. Gunde 2 tane 40 ar kiloluk tavuk doneri bitirebiliyoruz oyle soyliyeyim. Anlayin yogunlugu. Ama cok sagliksiz alzemeler kullaniliyor. Kizartma yaglarini 1 ay degistirmedigimiz oluyor. Icine bir madde katip rengini ve kivamini aciyoruz sonra kullanmaya devam ediyoruz. Gunde en az 20 kere kullaniliyor o yag. Ayda 600 yapiyor kaba hesapla. Eksildikce ekliyoruz ustune ama belediye denetlemeye geldiginde ful degistiriyoruz sadece. Normalde en fazla birkac kez kizartilmali. Ama butun yiyecek satan yerler bunu yapiyor. Ayrica tavuk doneri en ucuz satan yerden aliyor patron. Icinde tavugun ise yaramayan butun parcalari katiliyormus. Kafasi ayaklari bagirsaklari derisi ve beyaz ete sahip diger kanatli hayvanlar. Bunu bizzat etleri aldigimiz adam soyledi. Kirmizi ete hic girmiyorum bile. Acik ayranlari kuflenmis yogurttan yapiyoruz. Bu durumu sikayet etsem para odulu falan veriyormu belediye. Isten cikip sikayet etmeyi dusunuyorum boyle bi odul varsa.

    olum sen şakamısın lan ? İşmisin siparişmisin akşam akşam? Ver büfenin adını ben sikayet ederim ak. Bu yazıyı foruma yazıcagına belediyeye yazaydın daha klas olurdu.

    işten çıkınca maaşımı sen mi ödeyeceksin. şikayet edersem orası kapanır bende işsiz kalırım. şikayete ödül verirlerse ihbar ederim ancak.

    Orda o zehirlediğin insanları düşünüyomusun hiç ? Emin ol o paradan sana hayır gelmez..




  • bende günde 20 kilo tavuk döner 8/10 kilo et döner satan bir yerde çalıştım ve hakikaten çalıştığım yerin çok temiz olduğuna tekrar kanaat getirdim.Bazen öyle dönerler geliyorduki döner ustası tavuktan çok sos var bu nedir ya diyip döneri çıkartıp iade ediyordu.yağlara gelince yalan yok günlük değişiyordu.Cafenin temizliğini kendim yaptığım için birşey söyleyemem ama bir böcek bile görmedim cafede.Dönerin fiyatı 1,50 idi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sproob

    bende günde 20 kilo tavuk döner 8/10 kilo et döner satan bir yerde çalıştım ve hakikaten çalıştığım yerin çok temiz olduğuna tekrar kanaat getirdim.Bazen öyle dönerler geliyorduki döner ustası tavuktan çok sos var bu nedir ya diyip döneri çıkartıp iade ediyordu.yağlara gelince yalan yok günlük değişiyordu.Cafenin temizliğini kendim yaptığım için birşey söyleyemem ama bir böcek bile görmedim cafede.Dönerin fiyatı 1,50 idi

    Herkes afedersiniz şerefsiz değil ki. Çok iyi insanlar da var ülkemde. Ama malesef çoğu sırf para için adam bile öldürür. Ki burda anlatılanların adam öldürmekten farklı bir yeri yok bence. Vicdan lazım.
  • Arkadaslar et fiyatlari inanilmaz yuksek.

    Ornegin kebapcilarda arkadaslar kiziyor 10 liraya kebap olur mu 10 liraya doner olur mu diye... Olur ve oradan yemeyi tercih ederim.

    2 dilim normal buyuklukte bonfile 7-8 lira ediyor. 200-300 gram anca ediyor.

    Disarida da bir et yemegi alirken bu fiyatlar uzerinden hesaplamaya calisin.

    Tavuk konusuna gelince okullarin yakinlarinda tansas migros ya da kasap turevleri olur. Onlar cevirme tavuk parcalari da satar. Onlardan adam gibi 2'tane but almayi tercih ederim tavuk doner yiyecegime.

    Marketlerde de ucuz et urunleirne guvenmeyin. Ornegin gecen sene bimde kolum kadar et salam satiyorlardi. 10 liradan da asagi fiyati vardi. Etikete bakinca danadan yapildi diyordi ama allah bilir dananin neresinden yapmislardir ...

    Mahalle arasi yerlerden yemek yenmez, illa yemek yiyecekseniz yetiskin adamlarin gittigi yerlere gidin ogrenci olur umurlarinda olmaz ama adam gibi bir yerde calisan birisi zehirlenirse orasi mahvolur.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: turkbaba17

    Hayatımda hiç tavuk döner yemedim nasıl güzelmi ?
     Calistigim bufe tam bir pislik yuvasi


    vejeteryan olduğun belli ama proteinsiz yaşamak daha sağlıksız yapar insanı.
  • tavuk ürünleri tüketiminde dikkatli olmak lazım. çok çabuk bakteri üretir(salmonella) her yerde tavuk ürünü yememek lazım.
    ucuz et dönerleri çoğu soya kıymasından yapılır. biraz pahalı olsada iyisini tüketmek daha iyi bir seçenek.
    yağ değişimi için, yağın yanma derecesini ölçen alet ile günlük takibi yapılmalı, değişimi ona göre yapılmalı. (kullanılan yağa göre derecesi farklı)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.