Ulan başka duygusal bağ kuracak bir şey bulamadın mı git sokaktaki kediyle duygusal bağ kur iki kafasını okşa arada mama ver daha iyi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çalıştığı şirketle duygusal bağ kuran tip

-
-
Ne kedisi arkadaş ya
-
“Biz bir aileyiz”
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen aynen, öyle bir sahipleniyorlar ki bir de sanki patron
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çalıştırdığım işçi şirketimle bağ kuramıyorsa defolsun gitsin anında kovarım
-
Babasının yeri mi ne bağ kuracak kovalent bağ mı
Tercihen hidrojen bağı ama biraz zayıf kalabilir iyonikte iyidir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Akasya durağı
Üzgünüm ama asla böyle bir bağ kurmayın, sonuçta siz o çalıştığınızı firmaya zamanınızı emeğinizi veriyorsunuz, Bağ kurmak yerine emeğinizin karşılığını almaya bakın.
-
Boyle bir bag kuran arkadas vardi bizim eski kadin muduruyle ve firmayla ben de calisiyordum. Ben pandemiden az once guzel bir bolum buldum gectim benim bu Turk arkadas olse bolumu ve muduru birakmayacakti yukselecekti vs. Pandemi baslar baslamiz tum EMEA bolgesinde bu bolumleri kapattilar 1000 civari kisi issiz kaldi 6-7 ulkede. Bi ben kurtulmustum. Simdi o arkadas da en az 2 kati kazancla cok daha iyi bi yere gecti asiri memnun iyiki batmis bolum diyor yoksa kendisi 10 sene cikmazdi.
Yani evet cok sacma olay o adamlar icin siz istatistik ve numaralardan ibaretsiniz bir gecede acimazlar sizde oyle yapin.
-
kim kuruyor olm? babamın şirketi mi de kurayım? patronlar milyon dolarlar içinde yüzerken 3 kuruş aldığım firma ile ne bağı kuracağım?
bunu genelde kapasitesinin üstündeki yerlere gidenler yapıyor. gazi hacettepe mezunu olup aselsan’da işe girenler gibi.
-
Bu mantıkla mesaim bitince paspas atıp çıkmam lazım
yok lan çalıştığın yere göre bence ortalamalardasın. master bitince ortalama üstü olursun. kocaeli deyip duruyorsun da bölümün hukuk. odtü’de iibf’ye denk bence.
-
1 Odtü işletme mezunu 3 kocaeli hukuk mezununu döver
nereye dövüyorlar hocam kocaeli hukukta senin gibi bıçkın delikanlılar var, odtü yumuşak kaynıyor
-
Şey yapmak gibi olmasın ama ASELSAN’da çalışan birisi zaten çok yüksek maaş alıyordur. Şirketiyle bağ kurması gayet normal sonuçta kötü bir yer değil. Ha seniorler yüksek maaş alıyorlar mı dış piyasa gibi bilmiyorum.
maaşla alakası yok, ben de fena kazanmıyorum ama aidiyet duygusu yok, iş arkadaşlarımın da yok, aselsan'da işe giren bölümden arkadaşlarımda da yok hatta çoğu şikayet ediyor. Sadece kariyerin ilk zamanları güzel bir başlangıç olarak bakıyorlar. Ama mezun olduğum okula karşı bir aidiyet ve duygusal bağım var.
-
Cv
neyden şikayet ediyorlar hocam
Benzer içerikler
- theraflu forte yorumlar
- kurtlar vadisi kirve
- kariyer net cv ekleme
- popeyes chipotle sos
- soğuk davranan kıza nasıl davranmalı
- prompt mühendisliği
- dc açıldı mı
- dünyanın en büyük vinci
- elektrikli bebek arabası
- ets2 türkiye haritası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X