Şimdi Ara

Çalışmalar nasıl gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dershane yok bişey yok sıkılıyoz haliyle. Forumdan başka sınav hatırlatan yok. Çalışmalar nasıl gidiyor düzeniniz nasıl kaçta kalkıp yatiyonuz mesela?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önceden 13.00 da kalkardim. Ama artık 09.00 da kalkip erkenden basliyorum calismaya. Günde 6 saat ve üzerine cikiyorum genellikle. Ama bugün pek keyfim yok. 3-4 saat anca bakarim

• önceden 7 de kalkardım mezun olunca zorlanıyorum 11 de kalkardım 9 a indirdm dahada indircem inşallah idare edioz öyle

• Kaçta başlıyon ben de 10 kalkıyorum ama 11.30 anca kahvaltı fln

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commuovere -- 5 Eylül 2017; 15:15:46 >
  • Bayramda hiç çalışmadım acayip yavaşlamışım

• Bayramda 2 gün çalışamadım. Bugün 13.00de kalktım, daha yeni kahvaltı yaptım. Saat 17 gibi başlıcam.

• Ne güzel 4-5 saat çalışıyordum, bayram gelince tüm tempom altüst oldu. Sabahları geç kalkıyorum, 1-2 saat çalışma isteğim oluyor. Umarım çabuk düzeliriz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kalktıktan 30 dakika sonra başlıyorum hocam
  • Yapacak bir şey bulamıyorum ben. 3 saatten öteye geçmiyor. TM ve mezun olmak kötüymüş. Boş boş duruyom la. Neyse ben de LYS bitiricem zaten boş durmaktan iyidir.
  • speedyturtle S kullanıcısına yanıt
    kahvaltı
  • namaz kıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fast and Relax

namaz kıl

• niye gayet mantıklı değil mi? Hem ibadet etmiş olacaksın hem de boş vakitlerin değerlenecek.
  • sizde oluyo mu bilmiomda gün içinde yatmadan işte sabah kalkim şunu yapm diyom erkenden sonra sabah alarm çalınca kapatıom hiç hedef fln yok gibi sonra düzelio kalkınca kalkınca 5-10 dkya fln başlıom kahvaltıya kadar

• Tost+ kahve 10 dakikada hazırlıyorum. Videoyu açıp hem yiyorum hem not tutuyorum xd
  • düğünden bayramdan bayağı bakamadım.

• düğünden bayramdan bayağı bakamadım.

• En geç 8 kalkış, öğlen 12ye kadar ders 30 dakika yemek molası, 15e kadar ders, 1-2 saat uyku, gece 12ye kadar ders 1de yatış. Aralarda molalar oluyor tabi. 10 saat civarı yaklaşık.

• speedyturtle S kullanıcısına yanıt
    Off ya hergun de insan :(

Dostum birde hemen nasıl başlıyorsunuz ben erteleme den duramıyorum. Naled inmesin.

• Uykulu insanın gözü hiçbir şeyi göremeyebiliyor.

Sen iyisin yine, nasıl 5 10 dakikaya başlıyorsunuz.. ben de erteleme huyu çok. En ufak şeyi bile 5 dakika sonra yaparım şimdi dinleneyim diye erteliyorum. Nasıl kurtulucam bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commuovere -- 5 Eylül 2017; 17:12:31 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.