Şimdi Ara

çalışmaktan beynim durdu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çalışmaya daha yeni yeni başlıyorum ve çalışma sürelerimi arttırmak istiyorum. bu gün sabahtan beri sadece 5 saat çalıştım ama çözebileceğim bir soruya mal mal bakıyorum beynim algılamayı durdurmuş gibi. 5 saat çok az bir süre bu süreyi arttırmam lazım ama artık çalışamıyorum 1 saat falan dinlenip tekrar başlayacağım. geri zekalı gibi bir şey miyim yoksa çalışa çalışa mı yükselir bu süre ? (1 aydır yarım yamalak çalışıyordum bu 1 aydır da düzgün)

• Kardeşim bunun ayrı bölümü var ve 5 saat konsantre olmak konsantre olmaya zorlamak seni daha çok yorar. Otur düzgünce testini çöz bir saat takıl sonra en az bi 15 dakika yürü gök yüzüne bak bir şeyler iç esneme hareketi yap sonra tekrar otur. Ne öyle 5 saat oturmak kendini zorlamak… kendine kıyarsın bi zaman sonra çözdüğün sorudan da hayır gelmiyor ben sana söyleyeyim. Arkadaşım kendi ağırlığından fazla test kitabı bitirdi dağcı çantasıyla geziyordu kitaplarla, benden düşük yaptı maalesef. Kendi de geldi bana hiç adil değil bu dedi. Çok soru çözmekle olmuyor yapay zeka misin sen her varyasyonu göstermemiz gerekiyor… Mantigini kavramaya bak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sıkılmaya başladım sanki :(
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.