Şimdi Ara

Çalışma Programım yeterli mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhabalar lise son sınıf öğrencisiyim bu sene açıkçası pek asılmadım sınava tyt netlerim 50 55 civarı gidip geliyor ayt berbat zaten.Anlayacağınız mezuna bıraktım neyse gelelim asıl konuya bu sene ciddi anlamda yüklenip kazanmak istiyorum ve buna göre program yaptım Sabah erkenden kalkıp Paragraf ve Problem çözdükten sonra bi önceki gün çalıştığım konuların tekrarını yapıyorum, sonrasında günde en az 2 en fazla 3 konu bitirmeye çalışıyorum şimdilik tyt dersleri ve ayt Matematik ile ayt Fizik konularını bitirmeye yönelik çalışıyorum. Önce konu hakkında video izleyip bayağı not tutuyorum, konu bittikten sonra varsa soru çözüm videolarını izliyorum akabininde soru çözümüne geçiyorum yaklaşık 8 saati buluyor bu genel çalışma rutinim. Hedefim ağustosa kadar konuları bitirip deneme ve sıkı soru çözüp yapamadığım konuları baştan çalışmak hedefim 50 60 bin civarı,sizce bu şekilde verimli olur mu?

• Sanayiye falan git mezun senende maks 10 net ilerlersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dr. Housee D kullanıcısına yanıt

55 net adamin teknik katkisi olamaz hicbir yerde. Bari gitsin beden gucuyle katki versin. Galiba sen de 50netin uzerine cikamayanlardansin

• ayrıca imkanın varsa çıktı al konuları tek tek yazmak baya vaktini alır.

• Dr. Housee D kullanıcısına yanıt

Zaten her turk vatandasi turkceden en az 25net yapabilmeli kalan 80 sorudan da din dort islem falan 30net cikarir insan bi zahmet

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.