Şimdi Ara

çalışma izni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ingilteredeki bu sorun nasıl düzeltilir belam oldu ya yardım lütfen

• Maalesef çözümü yok.
    Ama itiraz edersen bir nebze kabul etme şanslar artıyor.
    Ve bir de hile yönü var;

FMRTE'den alacağın oyuncunun 2. milliyetini İngiliz yaparsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomthejeer -- 6 Haziran 2012; 20:05:24 >
  • İş izni için anlaştığın pilot takımına yolla 2 sene kalınca avrupa vatandaşı oluyor ve iş izni halloluyor.
  • arkadaşlar, ingiltere de çalışma izni problemi için konuşuyorum; her yerde izin alamadığınız oyuncuyu kiralık olarak herhangi bir ab üyesi ülkesine gönderin yazıyor. ama işin garip tarafı ben hiç bir şekilde oyuncuyu alamıyorum ki? kontrat imzalattıktan sonra çalışma izni alınmadı diyor oyuncu gelmiyor... e gelmeyen oyuncuyu nasıl kiralık gönderebiliyor bu insanlar anlayamıyorum... bende mi sorun var acaba?
  • Maalesef çözümü yok. Olmasın da. Oyunun keyfi bu. Ona göre oynamalısın. Belçika'dan bir pilot kulübe kiralık yolla 2-3 yıl orada kalsın. Sonra oynatırsın.
  • peki bu izin nasıl birşey ben danimarkalı 2 futbolcu aldım ve böyle birşey ile karşılaşmadım AB dışı oyuncu alınca mı oluyor bu olay, öyleyse tottenhamda sandro var adam brezilyalı , man cityde aguero var oda arjantinli bu adamları nasıl alıyorlar
  • O sorun genelde daha önce avrupada futbol oynamamış oyuncularda oluyor. AB de top oynayanların itiraz ettiğinizde çözüme kavuşuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çalışma izni
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İngiltere'de oynamama sebebim.
  • arkadaşlar çözümü nasıl yok var. googledan şu dosyayı aratın

No Work Permits.dbc
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakgrg

peki bu izin nasıl birşey ben danimarkalı 2 futbolcu aldım ve böyle birşey ile karşılaşmadım AB dışı oyuncu alınca mı oluyor bu olay, öyleyse tottenhamda sandro var adam brezilyalı , man cityde aguero var oda arjantinli bu adamları nasıl alıyorlar

Her yabancıda olmaz o adamların bi sistemi var belli bi milli maç sayısı oynama şartı var, sistemli adamlar.
  • Değişiklik içn dosya var No Work Premist.dc adında onu indireceksin.
  • İkamet tezkeresinin “Oturma İzninin” alınmasından sonra on (10) gün içerisinde Çalışma Bakanlığına “Yabancı Çalışma İzni” için başvuruda bulunulması gerekmektedir. Bu zorunluluk hem Türkiye’de şirket kuran veya ortak olan yabancılar için, hem şirketlerde istihdam edilecek yabancı personel için hem de evlerde istihdam edilecek ev hizmetlileri alanında geçerli olmaktadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: payda

İkamet tezkeresinin “Oturma İzninin” alınmasından sonra on (10) gün içerisinde Çalışma Bakanlığına “Yabancı Çalışma İzni” için başvuruda bulunulması gerekmektedir. Bu zorunluluk hem Türkiye’de şirket kuran veya ortak olan yabancılar için, hem şirketlerde istihdam edilecek yabancı personel için hem de evlerde istihdam edilecek ev hizmetlileri alanında geçerli olmaktadır.

Double yaptın kardeş rampage bekliyoruz Burası oyunla ilgili bir forum.

• quote:

İkamet tezkeresinin “Oturma İzninin” alınmasından sonra on (10) gün içerisinde Çalışma Bakanlığına “Yabancı Çalışma İzni” için başvuruda bulunulması gerekmektedir. Bu zorunluluk hem Türkiye’de şirket kuran veya ortak olan yabancılar için, hem şirketlerde istihdam edilecek yabancı personel için hem de evlerde istihdam edilecek ev hizmetlileri alanında geçerli olmaktadır.

Anlaşıldı Tamammmmm

• Payda arkadaşımız haklı beyler dağılın.
  • google da çalışma izni yazınca burası çıktı hiç farkında bile değilmişim oyun forumu olduğundan, zamanınızı meşgül ettiğim için özür
  • quote:

google da çalışma izni yazınca burası çıktı hiç farkında bile değilmişim oyun forumu olduğundan, zamanınızı meşgül ettiğim için özür

Çalışma izni hakkında bilgileri öğrendik fena mı oldu üstat :) Kolay gelsin :)
  • quote:

google da çalışma izni yazınca burası çıktı hiç farkında bile değilmişim oyun forumu olduğundan, zamanınızı meşgül ettiğim için özür

Önemli değil hocam biraz güldük o kadar
  • BraveDark kullanıcısına yanıt
    sana da kolay gelsin :) teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.