< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
ÇALIŞANLAR SABAH KAÇTA KALKIYORSUNUZ?

-
-
İş yerinde uykumu almayınca uykum geliyor, biraz sıcak ortam, eve gidince erken uyuyacam diyorum hep geç uyuyorum, kendime yeterli zaman ayıramıyorum.
7.32
-
8'de
7:30 'da alarm çalıyor uyanamıyorum. Mesai 9'da başlıyor.
-
Eve yakin herhalde reis 8de kalkmak lüks omg
Bizim mahallede bulsam iyidi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evden çalışıyorum. Pandemi nedeni ile.
-
05.45 de uyanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesai 8:30'da başlıyor, 10 dk öncesinde uyanıyorum. Ofise gittiğim zamanlar da 7'de kalkıyorum.
Mesai 08:30 da başlıyor. Eğer kahvaltı yapmak istiyorsam 07:00 da kalkıyorum. Yok çok uykum varsa 07:50 de kalkarım.
-
07.30 da. gayet memnunum. vucudum dinc oluyor. 03 de yatıp 12 de kalktıgım zamanlarda gün boyu uyumak istiyordum. uyanıyordum kahvaltı yapıp geri yatıyordum 17 de geri kalkıyordum yemek yeyip pc basında 03 e kadar tekrar. böyle yaşantısı olanlara şiddetle biran önce birakmalarını tavsiye ederim. hatta ilk bahar aylarında 06 da filan kalkıp yürüyüşe gidin gelin guzel bi duş alın görün bakın yoruluyormusunuz? vucut motor oluyor motor.
-
İş ve evim arası 1,5 saat sürüyor. Dün gecede şirkette kaldım. Aralıksız 25 saattir çalışıyorum. Pazartesi sabahdan beri toplam 12-13 saat uyumuşumdur en fazla.
-
8.30 9.00
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Servis soforuyum, Sabah 05:30 kalkiyom, geri geliyom 08:40
13:40 tekrar ise cikiyom, 19:30 eve geri geliyorum.
21:40 ise cikiyom, 23:30 eve geri geliyorum.
10-11 servis ortalama
Asgari ucret.
9.40
6.55
hazırlanma 20 dk.
servis 7.20 de gelıyor mesai 8 de başlıyor
6:30 uyanış 15dk hazırlanıyorum. 15dk da servise yürüyorum. Malum istanbul trafiği genelde sabahları 1 saat yol sürüyor. 8:30 iş başı 17:45 iş sonu akşam trafiği olduğu için yol 1 buçuk saat sürüyor.
-
06:30 'da kalkıyorum. Haftanın altı günü. Ölüm gibi her gün sabah bu duruma sayıp söverek uyanıyorum. Akşam oldumu az vakit geçireyim diyorum bakıyorum saat 23:30 olmuş bile ağzım ayrılıyor uykusuzluktan.
-
Şükür işe yürüyerek yarım saatte gidebiliyorum.
Bu sabah 06:30' da uyandım, 08:30' da işe geldim...
-
Gece 4 te kalkıyorum kahvaltımı yapıyorum. Saat 8 e kadar fabrikaya yürüyorum.
-
Herkesi köle ettiler 5te 6da uyanmak normal değil be abi :(
5:30'da üç kuruş maaş için düşüyoruz yollara
En Beğenilen Yanıtlar

bir tık ötesi mısırda vardıyasız piramit işçisi :) |
Servis soforuyum, Sabah 05:30 kalkiyom, geri geliyom 08:40 13:40 tekrar ise cikiyom, 19:30 eve geri geliyorum. 21:40 ise cikiyom, 23:30 eve geri geliyorum. 10-11 servis ortalama Asgari ucret. |
Benzer içerikler
- boğaza yapışan şey nasıl çıkar
- ilişki istemiyorum diyen kız
- toki"den ev almak mantıklı mı
- s t dupont çakmak orjinali nasıl anlaşılır
- günde 100 kelime ezberlemek
- google çizim yap
- sodyum iyon batarya
- bim para sayma makinesi markası
- zara indirim ne zaman 2025
- dc açıldı mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X