Şimdi Ara

ÇALINTI OTO...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÇALNTI OTO:1992 MODEL.KİRAZ KIRMIZI ORJİNAL TEMPRA SX BABAMIN ARABASIYDI EVİN ÖNÜNDEN ÇALDILAR.ÜSKÜDAR BAĞLARBAŞINDAN LÜTFEN DUYARLI OLALALIM HERKESİN BAŞINA GELEBİLİR.PLAKASIN DEĞİŞTİRMİŞ OLABİLİRLER.ARKA CAMDA ATAM İZİNDEYİZ AMLEMİ VE DEPO KAPAĞINDA ÇOCUL REMİ VARDI ARAÇ LPG LİYDİ.ÖNCAMIN DA ÇATLAK VARDI.PLAKASI 10 TD 423.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER. POLİSLERDEN HAYIR YOK .4 AY OLDU ÇALINALI HALA YOK..YOK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DERLİ60 -- 2 Haziran 2006; 14:00:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cance

modeli ve markası ne?
    vay şerefsizler..memleket,n ç,v,s, çıkmış..inşallah çar çabuk yakalanırlar..geçmiş olsun kardeşş...

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

vay şerefsizler..memleket,n ç,v,s, çıkmış..inşallah çar çabuk yakalanırlar..geçmiş olsun kardeşş...

Alıntıları Göster
    abi moralini bozmak gibi olmasın da o araç çoktan istanbul dışına çıkmıştır.direksiyon kilidi yokmuydu?yada ogs varsa gişelerden geçip geçmedigini,hangi tarihte geçtigini ögrenebilirsin

Orijinalden alıntı: ancelotti

abi moralini bozmak gibi olmasın da o araç çoktan istanbul dışına çıkmıştır.direksiyon kilidi yokmuydu?yada ogs varsa gişelerden geçip geçmedigini,hangi tarihte geçtigini ögrenebilirsin

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun...
    umarım büyük bir sorun yaşamadan bulursun.

lütfen konuyu tekrar açmıyalım...!

• quote:

Orijinalden alıntı: serkes

geçmiş olsun...
    umarım büyük bir sorun yaşamadan bulursun.

lütfen konuyu tekrar açmıyalım...!

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun umarım bulunur

Orijinalden alıntı: GRANDE

geçmiş olsun umarım bulunur

Alıntıları Göster
    keşke kaskosu olsaydı
    o zman paranızı alırdınız
    Oto Ekspertiz Rezilliği
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: profuzman

keşke kaskosu olsaydı
    o zman paranızı alırdınız

Alıntıları Göster
    4aydır ses yoksa artık çok fazla düşünmeye gerek yok..

Orjinalden alıntı: DERLİ60

ÇALNTI OTO:1992 MODEL.KİRAZ KIRMIZI ORJİNAL TEMPRA SX BABAMIN ARABASIYDI EVİN ÖNÜNDEN ÇALDILAR.ÜSKÜDAR BAĞLARBAŞINDAN LÜTFEN DUYARLI OLALALIM HERKESİN BAŞINA GELEBİLİR.PLAKASIN DEĞİŞTİRMİŞ OLABİLİRLER.ARKA CAMDA ATAM İZİNDEYİZ AMLEMİ VE DEPO KAPAĞINDA ÇOCUL REMİ VARDI ARAÇ LPG LİYDİ.ÖNCAMIN DA ÇATLAK VARDI.PLAKASI 10 TD 423.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER. POLİSLERDEN HAYIR YOK .4 AY OLDU ÇALINALI HALA YOK..YOK

hocam hevesini kırmak gibi olmasın ama çalan adam plakayı değiştirmeden sokaklarda gezmez tahminimce

• quote:

Orijinalden alıntı: dire depeche

quote:

Orjinalden alıntı: DERLİ60

ÇALNTI OTO:1992 MODEL.KİRAZ KIRMIZI ORJİNAL TEMPRA SX BABAMIN ARABASIYDI EVİN ÖNÜNDEN ÇALDILAR.ÜSKÜDAR BAĞLARBAŞINDAN LÜTFEN DUYARLI OLALALIM HERKESİN BAŞINA GELEBİLİR.PLAKASIN DEĞİŞTİRMİŞ OLABİLİRLER.ARKA CAMDA ATAM İZİNDEYİZ AMLEMİ VE DEPO KAPAĞINDA ÇOCUL REMİ VARDI ARAÇ LPG LİYDİ.ÖNCAMIN DA ÇATLAK VARDI.PLAKASI 10 TD 423.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER. POLİSLERDEN HAYIR YOK .4 AY OLDU ÇALINALI HALA YOK..YOK

hocam hevesini kırmak gibi olmasın ama çalan adam plakayı değiştirmeden sokaklarda gezmez tahminimce
    Ya hocam bende ümidine tortu gibi oturmak istemezdim ama o adam sokaklarda hiç gezmez burası Amerika değil yani boyayıp plaka değiştirip Türkiye'de araba kullanan oto hırsızı varsada şu an hapistedir zaten Tofaş grubu kuş serisi arabalar ve tempralar bu aralar oto hırsızlarının gözdesi çünkü parçaları peynir ekmek gibi satılıyor ve hırsızla empati yapacak olursak ben şahsen kullanmak için bi araba araklayacak olsam tempra çalmazdım parçalarını satardım 3e 5e yolumu bulurdum bana kızma ama büyük ihtimalle sanayide azda olsa çalışmış vatandaşların oluşturduğu çeteler duydum ankarada tofaş hırsızları kol geziyor sen plakayı rengini filan değilde parçalarını tarif etseydin daha iyi olurdu bilmem anlatabildimmi ama umarım bulunur hem arabanız sağ salim hemde bunun yapan kişiler geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: TOTAL_WAR

Ya hocam bende ümidine tortu gibi oturmak istemezdim ama o adam sokaklarda hiç gezmez burası Amerika değil yani boyayıp plaka değiştirip Türkiye'de araba kullanan oto hırsızı varsada şu an hapistedir zaten Tofaş grubu kuş serisi arabalar ve tempralar bu aralar oto hırsızlarının gözdesi çünkü parçaları peynir ekmek gibi satılıyor ve hırsızla empati yapacak olursak ben şahsen kullanmak için bi araba araklayacak olsam tempra çalmazdım parçalarını satardım 3e 5e yolumu bulurdum bana kızma ama büyük ihtimalle sanayide azda olsa çalışmış vatandaşların oluşturduğu çeteler duydum ankarada tofaş hırsızları kol geziyor sen plakayı rengini filan değilde parçalarını tarif etseydin daha iyi olurdu bilmem anlatabildimmi ama umarım bulunur hem arabanız sağ salim hemde bunun yapan kişiler geçmiş olsun.

Alıntıları Göster
    Çok geçmiş olsun arkadaşım...

• quote:

Orijinalden alıntı: set

Çok geçmiş olsun arkadaşım...

Alıntıları Göster
    Kasko Kasko Kasko
    Başka bişey diyemiyeceğim.

Geçmiş olsun.
    affffferim bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: TroopeR

BELKİDE PARÇALAMIŞLARDIR ŞEREF.İZLER
    Moralini bozmak istemem ama şimdiye kadar sizin tempranın parçaları en az 20 tempranın üzerinde dolaşıyordur. Tofaş ve Reno serisi araçlar çalındıktan 4-5 saat sonra (eğer kapkaç vs için kullanılmayacaksa) parçlarına ayrılıyor ve yurdun 4 bir yanına dağılıyor. Civatasını bile bulamazsınız.

Kasko bu yüzden önemlidir. 3 ay 5 ay beklemezsiniz. 1 ay içinde bulundu bulundu, bulunmadı parasını alırsınız. Bir nevi değerinde 2.el satışı yapmış gibi, pek kaybnınız olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihg70 -- 5 Haziran 2006; 20:27:23 >

Orijinalden alıntı: ihg70

Moralini bozmak istemem ama şimdiye kadar sizin tempranın parçaları en az 20 tempranın üzerinde dolaşıyordur. Tofaş ve Reno serisi araçlar çalındıktan 4-5 saat sonra (eğer kapkaç vs için kullanılmayacaksa) parçlarına ayrılıyor ve yurdun 4 bir yanına dağılıyor. Civatasını bile bulamazsınız.

Kasko bu yüzden önemlidir. 3 ay 5 ay beklemezsiniz. 1 ay içinde bulundu bulundu, bulunmadı parasını alırsınız. Bir nevi değerinde 2.el satışı yapmış gibi, pek kaybnınız olmaz.

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun öncelikle bizimde 93 model 200 mercedesi çaldılar hala daha haber yok sağdan soldan duyuyoruzda bu işleri yapan çeteler varmış adamlar bir güzel arabaları takip edip sonrada çalıp birde sahiplerine sonra para karşılığı satıyorlarmış bakalım biz ona bile razıyız artık çünkü farkında olmadan bizim kaskoda şasnya araç çalınmadan 1 hafta önce bitmiş kısmet demekten beklemekten başka çare yok ama bir arkadaş bahsetmiş ii fikir varsa araç plakasına kayıtlı ogs sisteminden en azından takip edilebilinir

• quote:

Orijinalden alıntı: safako

geçmiş olsun öncelikle bizimde 93 model 200 mercedesi çaldılar hala daha haber yok sağdan soldan duyuyoruzda bu işleri yapan çeteler varmış adamlar bir güzel arabaları takip edip sonrada çalıp birde sahiplerine sonra para karşılığı satıyorlarmış bakalım biz ona bile razıyız artık çünkü farkında olmadan bizim kaskoda şasnya araç çalınmadan 1 hafta önce bitmiş kısmet demekten beklemekten başka çare yok ama bir arkadaş bahsetmiş ii fikir varsa araç plakasına kayıtlı ogs sisteminden en azından takip edilebilinir

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun kardeş,bu memlekette herşey olur doğrusu bizimde geçen sene toyota yaris aracımız çalındı istanbuldan,4ay sonra tekirdağdan aracınız bulun diye haber geldi,meğer kaza yapmışlar,faka sonradan öğrendik ki işin aslı çok daha karışık hırsızlık olayında polisin bile parmağı varmış.neyse burası türkiye işte,umarım yakın zamanda bulursunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: tahas

Geçmiş olsun kardeş,bu memlekette herşey olur doğrusu bizimde geçen sene toyota yaris aracımız çalındı istanbuldan,4ay sonra tekirdağdan aracınız bulun diye haber geldi,meğer kaza yapmışlar,faka sonradan öğrendik ki işin aslı çok daha karışık hırsızlık olayında polisin bile parmağı varmış.neyse burası türkiye işte,umarım yakın zamanda bulursunuz

Alıntıları Göster
    umarım bulunur ama parçalanıp satılmış bile olabilir

2001 MEGANE 1.6 16V 110HP

• quote:

Orijinalden alıntı: koray35

umarım bulunur ama parçalanıp satılmış bile olabilir

Alıntıları Göster
    inşallah bulunur yaa cok gecmiş olsun

Orijinalden alıntı: omer49

inşallah bulunur yaa cok gecmiş olsun

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun 4 ay geçmiş bence o araba bulunmaz bu süreden sonra bence arkadaşlarında dediği gibi arabayı parçalıyıp parçalarını satmışlardır. Bizimde Önceden babamın e220 cdı çalınmıştı 1 gün geçmeden bulunmuştu gezmek için çalmışlar.

Orijinalden alıntı: EmreGLC

geçmiş olsun 4 ay geçmiş bence o araba bulunmaz bu süreden sonra bence arkadaşlarında dediği gibi arabayı parçalıyıp parçalarını satmışlardır. Bizimde Önceden babamın e220 cdı çalınmıştı 1 gün geçmeden bulunmuştu gezmek için çalmışlar.

Alıntıları Göster
    GEÇMİŞ OLSUN AMA SENİN ARTIK YAPABİLECEGİN BİSEY KALMAMIŞ

BİZİM 96 YILINDA 94 MODEL Bİ TEMPRA SX AK ARABAMIZ VARDI SABAH KALKTIKKİ ARABA YOK ARTIK ÖYLE Bİ HAL ALDIKİ HERKES GÜLÜYOR TRAFİGE HABER VERDİK ARAC HALA BULUNAMADI AMA KASKO O ZAMANIN PARASIYLA 500 MİLYON VERDİ

HATTA TRAFİK PARA İSTEMİŞTİ BULUNABİLMESİ İÇİN AMA BOŞ

G.ANTEP YERİDİR DİYE BİLİRİM HURDACILARIN MEKANI BİDE EDİRNE

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.