Şimdi Ara

ÇALINTI KREDİ KARTLARI İLE ALINMIŞ KEYLER HAKKINDA DİKKAT [EDİT]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
9.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Son günlerde forumda bu olayın aşırı artış göstermesinden dolayı böyle bir bilinçlendirme yapmak istedim . Bu konuyu sürekli güncel tutmaya çalışacağım ki başkalarının başı yanmasın .

Öncelikle çalıntı kartlarla nasıl oluyor derseniz , hackerlar kredi kartları bilgilerini çalıyor (mesela bir sitenin satın alma kısmında kredi kartı bilgilerini giriyorsunuz ya işte onu ele geçiriyorlar) ve artık işlerine yaramayan mıdır , işlerini görmeyecek kartları başkalarıyla paylaşıyor ve ya kendileri yapıyorlar ki bu kırma işini yapanların oyun satarak kazanacaklarını sanmam . Zaten şuan bu key satma işini yapanlar hackerım diye ortada dolanan lamerlerdir . Çeşitli yabancı sitelerden buluyorlar ve o kart bilgileriyle key alıp satmaya çalışıyorlar . Bunun örnekleri forumda bizzat rastladım . İsim vermeyeceğim isteyene Pm den atarım .

Bu kartlarla Steam , humble Bundle gibi sitelerden key alıyorlar . Her ne kadar steamden alınan keyler silinsede Humble Bundle dan alınan keyler silinemiyor . Mesela şuanlık 20 $ a satılan humble Bundle keyleri çok ucuzdan satılmakta ki daha geçen gün by paketi 15 liraya satıyordu yakarıda söylediğim kişi . Üstelik bu humble işini en çok Türkler yapıyor . Yakında Türk Ip leri engellenirse şaşmayın .

Bu keyleri girdiğinizde bir kaç güne oyun gizemli bir şekilde siliniyor ve şanslıysanız hesabınız ban yemiyor .

Key alacak arkadaşlar Steam deki indirimleri takip edebilirler . Mesela geçen günlerde CS:GO 3 $ a satıldı . Bazı özel günlerde inanılmaz indirimler mevcut ki forumda satanlarda bu indirimlerle alıyorlar . Forumda ana konusu mevcut .

Eğer forumdan alacak arkadaşlar öncelikle alacağınız kişinin referanslarına , üyelik tarihine ve üyeliğinin gizlimi açık mı olduğuna bakın .

Gittigidiyor da güvenli değil . Geçenlerde COD Ghosts u 60 liraya sattı bir adam . Yüzlerce sattı ve 2 gün sonra keyler silindi . Cod bölümünde konusu var . Satıcı ben yurtdışından alıyorum deyip aradan sıyrıldı . Alanlar paralarını kaptırdıklarıyla kaldılar . Yani sanal pazar , gitti gidiyor gibi siteler de kesinlikle güvenli değil (Ama güvenilir satıcılar mevcut)

Eğer bir key zaten ucuza satılıyorsa zaten bir bit yeniği var demektir arkadaşlar . (Yani yeni çıkan CoD Ghosts 60 liraya satılıyorsa sorgulamak gerekir...)

Diğer bir değinmek istediğim konu ise çalıntı hesap satan kişiler . Bunlarda forumda var. Origin alacaksanız dikkat edin gizli sorusuz hesap almayın . Gizli sorusu varsa bile güvenli diye bir şey yok . Gizli sorusu koyulmamış hesapları kırıp şifrelerini değiştirip satacağını ve o hesabın geri alınamayacağını sanan kişiler öyle bir şey yok . Hem Steam de hem Origin de oyunu aldığınız bilgileri ticket attığınız anda hesabın her bilgisi değişsin yine de alabilirsiniz . Steam hesaplarda steam guardın bir kaç aydır açık olan hesapları alın . Steam guardı yoksa o büyük ihtimalle çalıntıdır .

Birde hesabın ismini kapatanlar var . Bu kişilere de temkinli yaklaşın . Çünkü o hesap seninse neden gizleme gereği duyasın ki ?

Bu konuyu olabildiğince güncel tutacağım arkadaşlar . Benimde bu olaydan başım yandı sizin de yanmasın . Herkese iyi forumlar...

Edit: Son günlerde humble bundle ve steam keyleri silince bu sefer minceraft.net e dadandılar . Forumda bir çok örneği var . 20 euroluk keyi 10-20 liraya satan kişilere kanmayın . İlerde üzülürsünüz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tall Man -- 5 Ocak 2014; 13:17:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hcm sitelerde sıkıntı yok satıcılar ahlaksız 3 kağıtçı ise site ne yapsın geçen ebayde adam ilan açmış açıklamada da resimdir diye yazmış 499 euroya xbox one resmi yolladı buna ne demeli
  • hocam isim vermekten çekinmeyin.. mesela kara reis.. ve onun verdiği bi kamyon isim zaten şu an deşifre olmuş durumda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: -berkay-

Son günlerde forumda bu olayın aşırı artış göstermesinden dolayı böyle bir bilinçlendirme yapmak istedim . Bu konuyu sürekli güncel tutmaya çalışacağım ki başkalarının başı yanmasın .

Öncelikle çalıntı kartlarla nasıl oluyor derseniz , hackerlar kredi kartları bilgilerini çalıyor (mesela bir sitenin satın alma kısmında kredi kartı bilgilerini giriyorsunuz ya işte onu ele geçiriyorlar) ve artık işlerine yaramayan mıdır , işlerini görmeyecek kartları başkalarıyla paylaşıyor ve ya kendileri yapıyorlar ki bu kırma işini yapanların oyun satarak kazanacaklarını sanmam . Zaten şuan bu key satma işini yapanlar hackerım diye ortada dolanan lamerlerdir . Çeşitli yabancı sitelerden buluyorlar ve o kart bilgileriyle key alıp satmaya çalışıyorlar . Bunun örnekleri forumda bizzat rastladım . İsim vermeyeceğim isteyene Pm den atarım .

Bu kartlarla Steam , humble Bundle gibi sitelerden key alıyorlar . Her ne kadar steamden alınan keyler silinsede Humble Bundle dan alınan keyler silinemiyor . Mesela şuanlık 20 $ a satılan humble Bundle keyleri çok ucuzdan satılmakta ki daha geçen gün by paketi 15 liraya satıyordu yakarıda söylediğim kişi . Üstelik bu humble işini en çok Türkler yapıyor . Yakında Türk Ip leri engellenirse şaşmayın .

Bu keyleri girdiğinizde bir kaç güne oyun gizemli bir şekilde siliniyor ve şanslıysanız hesabınız ban yemiyor .

Key alacak arkadaşlar Steam deki indirimleri takip edebilirler . Mesela geçen günlerde CS:GO 3 $ a satıldı . Bazı özel günlerde inanılmaz indirimler mevcut ki forumda satanlarda bu indirimlerle alıyorlar . Forumda ana konusu mevcut .

Eğer forumdan alacak arkadaşlar öncelikle alacağınız kişinin referanslarına , üyelik tarihine ve üyeliğinin gizlimi açık mı olduğuna bakın .

Gittigidiyor da güvenli değil . Geçenlerde COD Ghosts u 60 liraya sattı bir adam . Yüzlerce sattı ve 2 gün sonra keyler silindi . Cod bölümünde konusu var . Satıcı ben yurtdışından alıyorum deyip aradan sıyrıldı . Alanlar paralarını kaptırdıklarıyla kaldılar . Yani sanal pazar , gitti gidiyor gibi siteler de kesinlikle güvenli değil (Ama güvenilir satıcılar mevcut)

Eğer bir key zaten ucuza satılıyorsa zaten bir bit yeniği var demektir arkadaşlar . (Yani yeni çıkan CoD Ghosts 60 liraya satılıyorsa sorgulamak gerekir...)

Diğer bir değinmek istediğim konu ise çalıntı hesap satan kişiler . Bunlarda forumda var. Origin alacaksanız dikkat edin gizli sorusuz hesap almayın . Gizli sorusu varsa bile güvenli diye bir şey yok . Gizli sorusu koyulmamış hesapları kırıp şifrelerini değiştirip satacağını ve o hesabın geri alınamayacağını sanan kişiler öyle bir şey yok . Hem Steam de hem Origin de oyunu aldığınız bilgileri ticket attığınız anda hesabın her bilgisi değişsin yine de alabilirsiniz . Steam hesaplarda steam guardın bir kaç aydır açık olan hesapları alın . Steam guardı yoksa o büyük ihtimalle çalıntıdır .

Birde hesabın ismini kapatanlar var . Bu kişilere de temkinli yaklaşın . Çünkü o hesap seninse neden gizleme gereği duyasın ki ?

Bu konuyu olabildiğince güncel tutacağım arkadaşlar . Benimde bu olaydan başım yandı sizin de yanmasın . Herkese iyi forumlar...

hocam konuyu çok iyi anlatmıssınız, bende bir iki ekleme yapmak isterim öncelikle arkadaslar mümkün oldugunca hesap almaktan kaçının çünkü gizli sorusu vs verilsede hep bir soru işareti olsun kafanızda, emin olun özellikle origin ve uplay hesaplarının hacklenmesi daha doğrusu cracklenmesi çok kolay, steam guard + ip seçme durumlarından biraz zorlaştırsada işi onunda cracklenmesi zor değil çok fazla detaya girmiyorum ama bence hesap işinden uzak durun. bir diğer dikkat edilmesi gereken şeyde bir takas durumunda sizi forum dışına yönlendiren kişilerden, gel steam de yazıyım şifreyi vs gibi özelliklede üyelik yeni açılmışsa cok dikkat etmek lazım. en güvenli yol bana göre gift değişimi yapmak mümkün olduğunca. kendi adıma forumdan birçok kişiyle gift,key alışverişi yaptım hiçbir sıkıntıda yaşamadım bence bu işte ilk adım paraya değil güvene bakın, ucuz etin yahnisi misali oluyor çünkü çogu zaman bu key,gift işleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpYsiDER -- 11 Aralık 2013; 5:04:38 >

• Selamlar CoD Ghosts 60 liraya gg üzerinden alanlardanım alırken çok soru sordum satan kişiye ben aldığım fiyatın üstüne 4 tl katıp satıyorum demişti bi kumar dedik aldık lakin ben ilk alan 10 kişi içindeyim sonradan ne oldu bilmiyorum son alanların oyunları silinmiş ben alalı 1 ayı geçti hala silinmedi ne zaman gider bilmiyorum kurbalık koyun gibi bekliyoruz bakalım
  • Dün bana denk geldi bir Brezilya'lı :) takas yapmak istedi. Terraria 'ya karşılık CoD Ghots önerdi :) direk sildim..başa bela almaya gerek yok :) Dikkatli olun aldanmayın..
  • bende dün steam hesabımı takas ettim cod ghost ile oyunu 25gb indirdim tam oynuyacağım dedim bi baktım oyun hesabınızdan kaldırılmıştır dedi allahtan aldığım kişiden geri aldım oyunlarımı :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki bir şey soracağım. Ben geçen sene Humble Bundle'dan kendi kredi kartım ile almıştım. Herhangi bir sıkıntı olur mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Peki bir şey soracağım. Ben geçen sene Humble Bundle'dan kendi kredi kartım ile almıştım. Herhangi bir sıkıntı olur mu?

Kendi kartınla aldıysan niye sıkıntı olsun ki ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Peki bir şey soracağım. Ben geçen sene Humble Bundle'dan kendi kredi kartım ile almıştım. Herhangi bir sıkıntı olur mu?

Kendi kartınla aldıysan niye sıkıntı olsun ki ?

Merak ettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • isim vermeyeceğim ama elemanın biri de bana oyun satma ayağı ile oyunun kralını yaptı.. Allahtan steam ban yemedik.. Aman dikkat edin derim..

Hele hele Rus keylerine çok dikkat edin.. Adamlar Dünyaya Sahtekarlığın Kralını yapma üzerine kitap yazma gayretindeler...

Ortalık sahte key aldığını bilmeyen acemiler ve 3 kuruş için 5000 kişi dolandırmaya aç adam müsveddeleri ile dolu..
  • quote:

Edit: Son günlerde humble bundle ve steam keyleri silince bu sefer minceraft.net e dadandılar . Forumda bir çok örneği var . 20 euroluk keyi 10-20 liraya satan kişilere kanmayın . İlerde üzülürsünüz...

Güzel ve açıklayıcı bir konu olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende ekleme Yapmak İterim Alim SAtim yaptigim için 2 Kez yaşadim .Özellikle Yeni Çikan oyunlarda Bildiginiz kişiden alin .Çünkü bu silinme olaylarinda bir adam çikiyor .20-30 adet dagitiyor sonra kayboluyor .Sonra yeni hesaptan devam :(( .bu Ara Rust 2 kez yasadim ve 1 sefer Dayz silindi :(.CS Go sorun yok .Cod serileri sıkıntı .Pahali ve populer oyunlarda bu işlem yapilir genelde .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.