Şimdi Ara

Çalıntı bir kredi kartı ile zamanında faturam ödenmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhabalar diyarbakırda askerlik yapan kardeşinizden selam olsun hepinize öncelikle.

Konuya gelelim şimdi yaklasık 20 gün önce istanbul talimat bürodan bir ifade yazısı geldi bölüğe ifade vermeye çağırıldıgıma dair gittim ifademi verdim belli başlı alısverişleri sordular alakam olup olmadıgını neyse buraları geçiyorum konuyu dagıtmayayım yasaklı konu olmasın önce 3000 tllik bir suçlama olarak algıladım ben kullanmıs oldıgım numaranın bana ait olup olmadıgını sordular haricinde 20 haziran 2016 tarihinde benim kullanıp kıllanmadıgımı sordular vs bende dogal olarak hat benım kullandıgımı belirttim bla bla vs katipte ne oldugunu anlayamadı öyle bir ifade verdk anlamadan etmeen katiple alakam yokdur vs seklinde numara bana aittir gibisinden bir ifade olusturduk daha sonrasında istanbul adliyesini srayıp sordugumda türk telekom ile alakalı oldugını belirttiler savcılık türk telekomla benim numaram için yazışmalar yapmıs vs simdi benim tatilde oldugum o süreçlerde 20 haziran 2016 da benım bır fatıram odenmıs ve yuzde 99 ihtimalle bunun için ifade verdim bunuda turk telekom la netlestırdım adliyenin söylediği tutarla türk telekomda bulunan fatura tutarım aynı e tarihte uyusuyor anlayacagınız çalıntı kart ile faturam ödenmiş

Ödeniyor senin haberin nasıl olmuyor tarzı seyler yazmayın benım faturam her zaman bana mesaj geldikten sonra ben öderim hiç bir faturamı direk gelir gelmez ödememişimdir ve kart üzerinden hep ödendiğinden baba annede ödüyor.

Böyle bir şeye denk gelen oldumu süreç nedir ne değildir bu karakter yoksunu insanlar kimdir ve bu işlemler 3 d sistemi olmadan oluyormu gerçekten hariciyetinde ben bunlara nasıl bir dava acarım bilen kişilerden aydınlatma rica ediyorum buna benzer biriey yasayan kardeşlerim varsa paylasırsa çok sevinirim

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Guncel bilgisi olan yok mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugra3255 B kullanıcısına yanıt
    Hocam bundan bir sene kadar önce kredi kartımdan bilgim olmadan 4 adet türk telekom faturası ödenmiş. Hemen bankamı arayıp itirazda bulundum. Birkaç gün içerisinde miktar kartıma iade edildi. Eğer araştırma sonunda beni haksız bulurlarsa miktarı geri çekeceklerini söylediler ama bir sene oldu ve geri para çekimi olmadı. Herhangi bir açıklamada yapmadılar konu öyle kapandı. Bir daha ne bankadan ne savcılıktan ne mahkemeden ne de telekomdan arayan soran olmadı.

Bir ara babam kredi kartımla taksitli bir alış veriş yapmıştı. Olay o işlemden sonra oldu. Muhtemelen art niyetli bir çalışan kredi kartı bilgilerimi aldı. Ben de genelde kredi kartımı internete açık bırakırım, o olaydan sonra artık sadece kullanacağım zaman açıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.