Şimdi Ara

ÇALINTI ARAÇ ANKARA OPEL VECTRA GT 1996

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
4.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • (PLAKA DEĞİŞMİŞ OLABİLİR) OPEL VECTRA GT 1996 MODEL GRİ RENKTE ARACIM 12.06.2011 TARİHİNDE SEÇİM GÜNÜ ANKARA-KARAPÜRÇEK TE EVİMİN ÖNÜNDEN ÇALINMIŞTIR.BULANLARIN YADA GÖRENLERIN PM ATMASI, 155 E YADA ******* TELIME BİLGİ VERMELERİ İNSANİYET NAMINA RİCA OLUNUR.YARDIMCI OLANLAR,KARŞILIKSIZ BIRAKILMAYACAKTIR.
    konuyu yanlış yere açtıysam şimdiden özür diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DisCoVeRY06 -- 22 Haziran 2011; 3:34:48 >

• Geçmiş olsun arkadaşım. Tez zamanda aracına kavuşman dileğiyle.
  • Geçmiş olsun en kısa zamanda bulunur inş...
  • geçmiş olsun tez zamanda bulunur inş..
  • Geçmiş olsun arkadaşım.

Bunu yapanlarında burnundan fitil fitil gelsin
  • ıbrahım gecmıs olsun ya :s cok uzuldum ankarada dayım var bayagı cevresı var bı sordurım bakalım neler yapabılırız haber verıcem ben sana
  • geçmiş olsun hocam. İnşallah tez zamanda sonuç çıkar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aracı taniyablieceğimiz herhangi bir özelliği var mı? Mesela kapısının birinde çizik sticker falan? Diğerlerinden ayıran bir şey? Bu arada çok geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonely_man -- 17 Haziran 2011; 17:06:19 >
  • Geçimiş olsun.Aracın umarım en kısa zamanda bulunur...
  • geçmiş olsun, aracın fotolarını eklerseniz daha akılda kalıcı olur bence
  • Araç Sorgulamada, Çanlıntı gözükmüyor, Çalıntı ilanı vermedinizmi?
  • geçmiş olsun..
  • Gerçekten kötü olmuş. Büyük geçmiş olsun. İnşallah bulursunuz. Kaçıranların da Allah belasını versin. Kullandıkları arabalar mezarları olsun inşallah.
  • geçmiş olsun.kent yapılanmasından sonra her türlü insanın,ipsizin,sapsızın karapürçekte ikamet etmeye başlaması sonucu.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıraslan -- 17 Haziran 2011; 17:35:06 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıraslan -- 17 Haziran 2011; 17:34:52 >
  • yıldız sanayi sitesine baktınız mı ?
  • insanın söylemeye dili varmıyor ama umarım parçalanmamıştır. bildiğim kadarı ile anında kırıkkale tarafına götürüp dağıtıyorlar araçları şebeke işlerinde. gezmek tozmak için itoğlu itin biri almış olsa bari, geçmiş olsun.
  • Arkadaşlar iyi niyetiniz ve temennileriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Allah sizden uzak eylesin saolun varolun.

Araca ilişkin Dedayları ekledim başkada göze çarpan bişey yok.Araba sitelerinden sürekli takip ediyorum detaylı olarak.Ayrıca hıdırlık,doğantepe,cincin gibi yerleri dolaştım aradım ancak bir sonuç çıkmadı.

EHLİYETİM VE RUHSATIMDA o gün araçta idi.Bütün akrabalar ve tanıdıklara haber verdim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiscoverY_magic

Arkadaşlar iyi niyetiniz ve temennileriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Allah sizden uzak eylesin saolun varolun.

Araca ilişkin Dedayları ekledim başkada göze çarpan bişey yok.Araba sitelerinden sürekli takip ediyorum detaylı olarak.Ayrıca hıdırlık,doğantepe,cincin gibi yerleri dolaştım aradım ancak bir sonuç çıkmadı.

EHLİYETİM VE RUHSATIMDA o gün araçta idi.Bütün akrabalar ve tanıdıklara haber verdim yok.

Ruhsatın içinde olması kötü olmuş ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasha23

ıbrahım gecmıs olsun ya :s cok uzuldum ankarada dayım var bayagı cevresı var bı sordurım bakalım neler yapabılırız haber verıcem ben sana

Saol Murat kardeşim,malesef böyle oldu.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.