Dğn gece yarısı gasp edildim 3.500 TL nakit param ve çantam çalındı. Çantanın içinde araba anahtarı da vardı. Yedek anhtarla arabayı kullanıyorum ama çalıntı anahtar yerine yetkili servisten anhtar rica ettim 8.150 TL istedi. Kasko sadece 2.500 TL olan kısmı karşılıyor. Sanayideki anahtarcı 2.500 TL' ye yeni anahtar vereceğini söyledi. Sanayide yeni anahtar yaptırsam her hangi bir sorun olur mu? |
Çalıntı Anahtar

-
-
Sanayi sizin anahtarınızı klonlayıp verecek buda eski anahtarın halen aracı çalıştırabiliyor olması manasına geliyor.
Yetkili servis eski anahtarları online kodlama ile hafızadan silip yeni anahtarları tanıtacak. Buda çalınan anahtarın aracı artık çalıştıramayacağı ve açamayacağı anlamına geliyor.
Kesinlikle yetkili serviste yaptırın. Yetkili servisten eski anahtarın aracı artık çalıştırmayacağına dair tutanak alın.
Anahtarı yaptırana kadar aracınızı alakasız bir yere park edin. (Eş, dost veya hava alanı otoparkı gibi.) Çalınan çantada kimliğiniz vesaire varsa adresinize ulaşabilirler.
-
Zaten adresimde gasp edildim, bunlar benden 3.500 TL haricinde başka para olmadığını farkettiklerinde adresimi terk ederken ayakkabılıkta duran ve içinde araba anahtarı olan sırt çantamı dalıp götürmüşler. Polis ifademde eşyam çalınmadı demiştim.
Çantada kulaklık, gözlük ve birkaç önemsiz kişisel eşyalar daha vard...
-
Hocam izmir de mi oldu olay ?
-
Geçmiş olsun. Bildiğim kadarıyla bir çok yetkili servis bile bu işleri dışarıdaki anahtarcılara yaptırıyor. Daha önce sanayideki anahtarcıya aracıma yedek anahtar yaptırırken araçta kayıtlı olan kayıp yedek anahtarı da sildirdim. Bir çok anahtarcıda bu tür sistem kontrol/kayıt araçları var.
K
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayesque -- 30 Ocak 2024; 0:53:40 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anahtarcılar aracın beynine müdahale ederek yeni anahtarın kodunu araca tanıtıyor, eski tüm anahtarları siliyor. Elinizdeki tüm anahtarlar yanınızda iken anahtar yaptırın ve anahtarcıya da yapacağı işlemi sorarak detaylı bilgi alın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim.
AVM Otoparklarında bulunan anahtarcılar yapabilir mi?
-
Armut' tan fiyat aldım:
Orjinal anahtar 3.500 TL
Çalıntı eski anahtarı kullanan birinin aracı açıp içine girmemesi için göbek kilidi ile kontak değişimi gerekiyormuş ve 1.500 TL
Faturayı aldıktan sonra kasko firmasına bildirildiğinde kaskodan ödeme alınabiliyormuş...
Benzer içerikler
- miras kalan aracı trafikten çekme
- denizli istanbul ücretsiz yol güzergahı
- 1.0 firefly motor
- marşpiyel nedir
- shell helix ultra 5w-40 yorum
- yerli elektrikli araba
- toyota corolla 1.6 en dolu paketi hangisi
- trafik cezası itiraz
- onvo l60 fiyat
- citroen c4x shine ve shine bold arasındaki fark
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X