Şimdi Ara

Çalınan Steam Account Geri Alımı Ticket Atma(Resimli Anlatım) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
6
Favori
69.614
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: *Metin

quote:

Orijinalden alıntı: gtx295

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gtx295

quote:

Alırsınız rahat olun verdiğiniz bilgiler doğruysa.Sadece sabredin.

daha ne kadar sabredelim ya şuan online

Cevap atmaları lazım baya oldu.

böyle saf saf bekliyecekmiyiz ne yapabiliriz??

Yapabileceğin sadece beklemek.Yeniden mail atsan bile bu kadar süre beklemek zorunda kalırsın.

1-2 saat önce hesabı geri aldım içinde beleş 5 dolar var bu hafta kutulu oyun alacağım. ve steamdan alışveriş ypacağım

• arkadaslar 4 gun falan oldu steam hesabım hacklendi ticket attım cevap gelmedi ticketimde gerekli acıklamalar var ve mailimdeki faturaların fotografını koydum aynı zamanda kredi kartımın ekstresininde fotografını koydum kanıtlamak icin yeterlimidir goruslerinizi bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloooy

arkadaslar 4 gun falan oldu steam hesabım hacklendi ticket attım cevap gelmedi ticketimde gerekli acıklamalar var ve mailimdeki faturaların fotografını koydum aynı zamanda kredi kartımın ekstresininde fotografını koydum kanıtlamak icin yeterlimidir goruslerinizi bekliyorum

Rahat ol hesap gelir kesin.Ama geri vermeleri zaman alır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Faceden steam almıstım sonra arkadasda alcam dedı senınkıne gireyim guzelse alcam diye ısrar etti verdıkten sonra aktıvasyon kodu ıle bırlıkte verdım id haric herseyi deiştirmiş sanırım arkadaş gıttı artık bana yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.Messi10 -- 22 Eylül 2013; 10:15:00 >
  • Arkadaşlar hesabım çalındı. Ticket attım dün. Daha cevap gelmedi. Çalan kişi envanteri boşaltabilirmi ???
  • arkadaslar benım ıtemlerımı caldılar dota2 de ıtemlerımı gerı alma sansım %1 dahı yokmu nolur lutfen bana yardımcı olun lütfen kafayı yemek üzereyim kandırıldım bilgili bır tane arkadas arıyorum gerçekten yardımcı olmasını istyorum nolur bi bakın
  • benimde hesabım 9 ocakta çalınmış. şifreyi değiştirmişler 9 ocakta hesabın email adresinide değiştirmişler. Steam a 4 gün önce support ticket açtım hala cevap yok ne yapmam lazım. 4 tane oyun var içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musa_unsal2005

benimde hesabım 9 ocakta çalınmış. şifreyi değiştirmişler 9 ocakta hesabın email adresinide değiştirmişler. Steam a 4 gün önce support ticket açtım hala cevap yok ne yapmam lazım. 4 tane oyun var içinde.

Fatura idi ya da key ekledi isen tickete alırsın ama 1 haftayı geçer.

• Ekledim. Paypal satın alma görüntülerinide upload edip koydum ama cevap yok. Çok geç dönüş yapıyorlar o zaman. Daha yeni aldım oyunları indiremeden çaldılar. Geri alırsam steam guardı aktif edicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musa_unsal2005

Ekledim. Paypal satın alma görüntülerinide upload edip koydum ama cevap yok. Çok geç dönüş yapıyorlar o zaman. Daha yeni aldım oyunları indiremeden çaldılar. Geri alırsam steam guardı aktif edicem.

Hesabı alırsın.Yoğunluktan sıra geç geliyordur.Bu arada guardı hep açık tut.

• EyvAllah Teşekkürler kardeş.
  • Hesabımı geri aldım. Hesabıma 4 adet daha satın almış salak 45$ lık oyunlar bedavaya geldi.

Steam hesabınız çalındığında Steam ' e göndermeniz gereken bilgiler.

* Steam Hesap adınız

* Oyun aldığınız paypal emaili, tam isim ve adress. (bir resim koyarsanız daha da iyi olur)

* Paypalda kullandığınız aktif bir telefon numarası ( Ülke koduyla birlikte )
  • çok sağolun ya arkadaşın hesabını çalmıştı alçak herifler bu konuyu gösterdim inşallah işe yarar
  • ya bend ticket attımda cuma akşamı 4 nisandan beri cevap gelmedi 2 gündür orada TR seçenei olduğundan türkçe yazdım . fakat cd keyim yok faturaların vs SS ini çekip attım olumlu ccevap gelirmi yardım edecek varsa çok teşekkürler
  • teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: UberJager90

ya bend ticket attımda cuma akşamı 4 nisandan beri cevap gelmedi 2 gündür orada TR seçenei olduğundan türkçe yazdım . fakat cd keyim yok faturaların vs SS ini çekip attım olumlu ccevap gelirmi yardım edecek varsa çok teşekkürler

Faturalar hesabın ile eşleşirse kabul olur ama keşke İngilizce yazsaymışsın.Cevabı bekle kabul etmezlerse İngilizce olarak at.En az 1 hafta bekleyeceksin geç cevap geliyor yoğunluktan.

• 4 gün önce aldım hesabımı ^^
  • nasıl aldınız hesabınızı bende 21 nisanda mesaj attım steam e türkçe olarak elimdeki 3 tane oyun cd keyi'i vardı onları yazdım 4 tane steam wallet kodum vardı onları yazdım kullanıcı adımı birde kutulu oyunumun resmini çekim yolladım 3 gün oldu hala dönmediler umarım hesabımı geri verirler

hesabımda toplamda 26 tane oyun vardı bu yetmezmiş gibi origin hesabımda çalındı origin hesabımı nasıl alıcam onuda bilmiyorum birisi yeni açtığım mail adresimin şifresini değiştirmiş :S

adam steam ve origin hesabımda oyun oynuyor ya görüyorum ama elden birşey gelmiyor böyle nasıl içleri rahat ediyor anlamıyorum insanların hakkını çalıyolar.

EDİT: arkadaşlar steam hesabımıaldım inglizce mesaj attım 2 saat sonra bana geri döndüler ve hesabımı verdiler ama origin hesabımı alamadım EA Live Chat ile 6 kez konuştum ama bana ingiltereye ait telefon numarası verdiler orayı arayıp konuşun dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jadura-CA -- 9 Mayıs 2014; 16:19:01 >

• maalsef benim hesapta dün çalındı aynı gün ticket attım ingilizce bilen brinin yardımı ile ticket attım oyunların hepsi digital ortamda alındı bi kaç oyunun cd key ini satın alma ekran görüntüsü ile (gittigidiyor ürün teslim sayfası gibi) gönderdim ayrıca steam a para yüklediğim kredi kart ının son 4 hanesini ve paypal bilgilerimi verdim steam a para yükleyince mail adresime gelen makbuz un resminide gönderdim bu hesapta çok emeğim var inşallah envanterimdeki itemleri ve oyunlarıda geri verirler
    ben daha önce de iptal olan kütüphanemden silinen oyunlarım için steam supporta dan yardım aldım merak etmeyin düzgün ingilice ile yazarsanız ve sizden istediklerinizi yaparsanız mutlaka yardımcı oluyor steam ın milyonlarca kullanıcısı var bana 5 günde sıra geldiğide oldu 2 gündede sıra size gelince mail atıyorlar ve bundan sonra gönderdiğiniz maillere bekletmeden cevap veriyor

işin ilginci nasıl olduda steam hesap şifremi ögrendş bilmiyorum eleman önce steam hesap bilgilerime ulaşmış ardın mail adresini değiştirmiş ve yapan rus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lose_yourself -- 9 Mayıs 2014; 14:46:24 >

• güncel yöntem bu arkadaşım seninle takas yapmak istiyor ekle deyip sahte steam linki atıyorlar tıklayınca olan oluyor
    dikkat edince sadece 1 half hatası var steam yerine staem yazılmış linke tıklayınca steam giriş sayfasının birebir aynısı sahte bi sayfa açılıyor id ve şifre girilince bilgiler karşı tarafa ulaşıyor
    ben takas ile uğratığım için çok kişi beni ekledi bende çok kişiyi ekledim dalgınlığıma geldi umarım başkalarına ders olur aynı hata tekrarlanmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lose_yourself -- 6 Mayıs 2014; 0:34:07 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.