Şimdi Ara

Californication mı Sons of Anarchy mi The Wire mi The X-Files mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

hangisini önce seyredeyim ?

not:sadece saydığım diziler içinden seçin lütfen..

edit:the wire ile başladım bitince sons of anarchy başlarım artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcan402 -- 21 Ocak 2013; 2:06:55 >

• Çok dizi öneri konusu gördüm de bu kadar alakasız dizilerden birini seçin diyeni ilk kez görüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D C X L

Çok dizi öneri konusu gördüm de bu kadar alakasız dizilerden birini seçin diyeni ilk kez görüyorum.

hard diskimde olup da izlemediğim sadece bunlar kaldı çünkü...

neyse sen cevap yapma zaten başladım the wire
  • Sons of Anarchy her türlü en iyi dizi + en iyi müziklere sahip dizi.
  • Anarşik arkadaşlar Californication'ı izleseydi Californication derlerdi. Efsanedir.
  • Sons of Anarchy ve Californication
  • quote:

Orijinalden alıntı: D C X L

Çok dizi öneri konusu gördüm de bu kadar alakasız dizilerden birini seçin diyeni ilk kez görüyorum.

alakasız olan nedir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Californication , Sons Of Anarchy ve The Wire'ı da izledim. Kararı sen ver açıkçası.

Sons Of Anarchy , inanılmaz bir kurgu ve düzene sahip. Oyunculukları konuşmaya gerek yok.Sürekli bir aksiyon ve merak içinde kalıyorsun.

The Wire , tek kelimeyle efsane. Biraz daha durgun bir hal fakat inanılmaz bir yapım , kesinlikle herkesin izlemesi gereken bir dizi.

Californication ise , her tadı alabileceğin bir dizi. Klasmanı neredeyse yok , her olay , her durumu hissedebiliyorsun.

İmkanın varsa 3'ünü izle.
  • X-files'tan kimse bahsetmemiş yalnız o da efsanedir. çocukluğumda seinfeld'le birlikte en sevdiğim diziydi cnbc-e'de.

wire'ı izlemedim yorum yapmayayım ama benim önceliğim Sons olurdu. çünkü diğerlerine göre daha kısa şu an için, 5 sezon. seinfeldle x-files 9'ar sezon ve daha çok bölüm var her sezonda... önce Sons'ı izle, gerisini kafana göre izlersin. yeniden eskiye doğru git yada sen bilirsin
  • SoA
  • SOA'yi izledim. Çok güzel dizi.
    Ama kim ne derse desin şurada söylenen dizileri toplasan, çarpsan X-Files'in yanına bile yaklaşamaz. :)
  • Californication bende yenı basladım 1.sezon bıttı guzel dizi tavsiye ederm
  • dediklerin arasında sadece SOA yı izledim

güzeldir

bende wire a başlicam fırsat olunca
  • Californication bence
  • O mu bu mu bilmemde Californicaton'ı mutlaka izlemelisin. Çok dizi izledim fakat hala favorim Calidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.