Şimdi Ara

Calibro Yerli E-Kitap Okuyucu Basic - Touch Lux (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.161
Cevap
44
Favori
73.888
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sözlük varsa ben de guncellerim. Ayrıca babilin surumu de elimizde olsa iyi olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5.2 yi indirdim tam calibro'ya atacaktım garanti kapsamı dışı olabileceği ihtimali aklıma geldi..Babil müşteri hizmetlerini aradım haftasonu ulaşamadım..yarın öğrenmeden sıkıntılı iş yapmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: painkill

Orijinal firmware elimizde olmadan pocketbook firmware ı yüklemek biraz sıkıntı. Garanti durumu oluşursa cihazda başka firmware olması sıkıntı yaratabilir. Babil in şimdiye kadar garantide insanları uzmedigi görünüyor ama işi garantiye almak lazım.

onceki yazilimda pocketbookun 4.4tr surumu yani custom rom olmadigi icin garanti disi kalmaz gibime geliyor

5.2 cok guzel olmus, keske cihazi bu yazilimla cikartsalardi ,bambaska bi cihaz oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoorMan -- 9 Kasım 2014; 21:04:16 >
  • yazılımı bende güncelledim arayüz gerçekten hoş ama yeni eklenen kitaplar kısmında bazı sistem dosyalarınıda gösteriyor
  • bhazer kullanıcısına yanıt
    Hepsini secip sildim :)

• Wessaur kullanıcısına yanıt
    neden iade etmiyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

neden iade etmiyorsunuz?

n11 den onay verdim hocam gecti yani iade süreci
  • Babil'i aradım 1 hafta içinde güncel yazılım siteden yayınlanacakmş..beklemekte yarar var
  • lacrymosa86 L kullanıcısına yanıt
    aynen öyle 1 hafta daha beklemek en güzeli...
  • Dun kitap fuari ziyaretimde bilgi almak icin babilcom standina ugradim. Bir baktim ki 10 dakika sonra elimde calibro var
    Evet arkadaslar ben de araniza katilmis bulunuyorum. Basic modelinden edindim bir adet. N11 standi var hemen babil.com standinin yaninda. Orada yardimci oluyorlar ve elden aliyorsunuz.
    Bana 11 lira indirimle 138 liraya geldi. Ogrenci oldugum icin de 9 taksit yaptim tadindan yenmedi. Dusunen arkadaslar TUYAP'a gidip elden gorup deneyip alabilirler. Ayrica n11 200/50 bir hediye ceki verdi. Son olarak da kilif hediyesiyle tadindan yenmeyecek bir hal aldi durum.
    Cihaza gelince daha 24 saat gecirmedik bile ama yaklasik 100 sayfalik bir okumam oldu ki e-ink teknolojisinin onunde saygiyla egildim. Ev arkadasim kitap kokusu,sayfalarin sesi romantikliginde bir insan ama o da braz bekleyip alma karari aldi cihazi gorunce. Basic modelinde bilindigi gibi isik ve dokunmatik ekran yok ama benim isimi gayet goruyor. Istege gore sekillenen durumlar sonucta bunlar.
    Yakin bir arkadasim da dun Kindle Paperwhite aldi. Yakin zamanda bir karsilastirma yaparim kendimce. Tabii ki kindle bircok yonuyle one cikacaktir. Sorusu olan varsa cevaplayabilirim.
    Iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mussam

Dun kitap fuari ziyaretimde bilgi almak icin babilcom standina ugradim. Bir baktim ki 10 dakika sonra elimde calibro var
    Evet arkadaslar ben de araniza katilmis bulunuyorum. Basic modelinden edindim bir adet. N11 standi var hemen babil.com standinin yaninda. Orada yardimci oluyorlar ve elden aliyorsunuz.
    Bana 11 lira indirimle 138 liraya geldi. Ogrenci oldugum icin de 9 taksit yaptim tadindan yenmedi. Dusunen arkadaslar TUYAP'a gidip elden gorup deneyip alabilirler. Ayrica n11 200/50 bir hediye ceki verdi. Son olarak da kilif hediyesiyle tadindan yenmeyecek bir hal aldi durum.
    Cihaza gelince daha 24 saat gecirmedik bile ama yaklasik 100 sayfalik bir okumam oldu ki e-ink teknolojisinin onunde saygiyla egildim. Ev arkadasim kitap kokusu,sayfalarin sesi romantikliginde bir insan ama o da braz bekleyip alma karari aldi cihazi gorunce. Basic modelinde bilindigi gibi isik ve dokunmatik ekran yok ama benim isimi gayet goruyor. Istege gore sekillenen durumlar sonucta bunlar.
    Yakin bir arkadasim da dun Kindle Paperwhite aldi. Yakin zamanda bir karsilastirma yaparim kendimce. Tabii ki kindle bircok yonuyle one cikacaktir. Sorusu olan varsa cevaplayabilirim.
    Iyi forumlar.

Fotoğraf paylaşabilir misiniz?

• Tabii buyrun. Sadece ekranı çektim. Başka bir merakınız olursa gidermeye çalışırım.
     Calibro Yerli E-Kitap Okuyucu Basic - Touch Lux Calibro Yerli E-Kitap Okuyucu Basic - Touch Lux

• mussam kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkürler
    Sayfa geçiş hızı kaç saniye pdf'leri açıyor mu?
    Tuşundan çok ses çıkıyor mu?

• Her yerde boy boy ilan var.

Her sitede tanıtımı yapılıyor.

Çinden 15-20 dolara kendi isimlerini bastırmışlar.

Yerli kitap okuyucu diye satıyorlar.

Ne güzel memleket ya.

Alibaba.com üzerinden bir satıcı ile dialoga geçtim.

Calibronun basic modelinden üstün lux modeline daha yakın özelliklerde aşağıdaki ürünün 5000 adetlik satın alımına 26 dolar fiyat verdi.

hatta 6" kalmamış mı ne olmuşsa 7" için fiyat verdi.

http://ycxykj.en.alibaba.com/product/1477362406-213240495/6_inch_E_ink_Touch_Screen_Ebook_Reader_With_Wifi.html

Bende getirteyim bundan.

Yerli ürün diye çakayım millete.
     Calibro Yerli E-Kitap Okuyucu Basic - Touch Lux

• Rica ederim.
    Şöyle söyleyeyim sizin kitap sayfasını çevireceğiniz süreden daha kısa bir süre. Yani tablet hızı beklememek lazım ama bence gayet stabil.
    Tık diye bir ses geliyor ama açıkçası beni rahatsız eden bir durum değil. Kişisel bir şey daha önce de dediğim gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mussam -- 10 Kasım 2014; 13:37:41 >
  • interior designer kullanıcısına yanıt
    Satan firmayı savunacak değilim fakat Gümrük vergisi,KDV ÖTV vs derken En az %50-60 bir maliyet artışı yaşanacaktır. Ortalama maliyet 40 $ ı bulur. Yani 90 TL. E Üzerine de kar koyacaksınız gayet doğal olarak. Yani Türkiyedeki fiyatlarla hemen hemen kafa kafaya gelecektir. Tüm bunların yanında ben müşteri olarak hem garanti hizmetinden yararlanamayacağım hem de ürün için en az 1 ay bekleyeceğim.
    Kısacası herşey göründüğü kadar kolay değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: interior designer

Her yerde boy boy ilan var.

Ne güzel memleket ya.

Calibronun basic modelinden üstün lux modeline daha yakın özelliklerde aşağıdaki ürünün 5000 adetlik satın alımına 26 dolar fiyat verdi.

http://ycxykj.en.alibaba.com/product/1477362406-213240495/6_inch_E_ink_Touch_Screen_Ebook_Reader_With_Wifi.html

Bende getirteyim bundan.

Adamlar tavuk döner satmıyor. Bir kere sat yesin bitsin yok. Bunun garantisi var iki yıl teknik destek ve parça temini var. Gümrükten, ürün tescilden, vergilerden bahsetmiyorum zaten onlar fiks.
    Yerli diye lanse etmesi biraz pazarlama hilesi olmuş. Yine de diğerlerinden farkı var (Dil destek yazılım destek konusunda) bence kindle yerine ben bunu tercih ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: interior designer

Her yerde boy boy ilan var.

Ne güzel memleket ya.

Bende getirteyim bundan.

Oncelikle uslubunuz cok yanlis, burda alanlarin cogu cihazin ne oldugunu biliyor, ben almadan once baya arastirdim pocketbook 626(lux 2) suan yazilimda pocketbook un, yurtdisi fiyatina baktim 95-110€ arasinda + 2yil yil garanti ve bu urun bana 210 liraya geldi 9taksitle aldim ve cokta memnunum oyle millete cakiyolar filan demeyle olmuyo o isler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoorMan -- 10 Kasım 2014; 14:09:13 >

• PyRRhiC P kullanıcısına yanıt
    Arkadasin fiyat sordugu urun dandik cin ebook lardan pocketbook u o fiyata zor verirler

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.