Şimdi Ara

Calibro Yerli E-Kitap Okuyucu Basic - Touch Lux (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.161
Cevap
44
Favori
73.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dincerZ

Arkadaşlar bir şey sorucam.

Ayarlardan pil led göstergesi açık seçili olmasına rağmen ekranda yüzdelik olarak dilim yazmıyor. Sadece sağ altta sabit pil işaretine benzeyen bir şey var.

Herkeste bu şekilde mi ? Ekranın üstünde altında örneğin %97 kaldı falan yazmıyor mu ?

Eğer Ayarlar > Pil Tasarrufu > Led göstergesi ayarından bahsediyorsanız o ayar cihazın alt tarafındaki fiziksel açma kapama tuşunun ışığını açıp kapatıyor.
  • ilk gün gözlerimi yorduğunu düşünüp geri vermeyi düşünüyordum fakat uykusuzluk ve yorgunluğun buna sebep olduğunu anladım..bir kitap bitirdim..alacaklara önerim dokunmatik olması önemli değil fakat kesinlikle aydınlatma şart..gün içinde %5 bile olsa ışığını açıyorum ki çok farkettiriyor.. daha uygun fiyata basic modelini almayı düşünenlere tavsiyem dışarıdan ek ışıkla bile ilerisi için pil masrafının touch modeliyle aynı kapıya çıkacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lacrymosa86 -- 8 Kasım 2014; 16:31:02 >
  • dincerZ kullanıcısına yanıt
    Font olarak ne kullanıyorsunuz acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam daha incelemedim fontları. Ama en çok tavsiye edilen calibri sanırım.
  • Aynen calibri en ideali,32 punto tam 2sayfaya sigiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: lacrymosa86

ilk gün gözlerimi yorduğunu düşünüp geri vermeyi düşünüyordum fakat uykusuzluk ve yorgunluğun buna sebep olduğunu anladım..bir kitap bitirdim..alacaklara önerim dokunmatik olması önemli değil fakat kesinlikle aydınlatma şart..gün içinde %5 bile olsa ışığını açıyorum ki çok farkettiriyor.. daha uygun fiyata basic modelini almayı düşünenlere tavsiyem dışarıdan ek ışıkla bile ilerisi için pil masrafının touch modeliyle aynı kapıya çıkacağını düşünüyorum.

Pil masrafı konusu mübalağ olmuş bana kalırsa. Normal kitabı nasıl okurlarsa basic'i de öyle okuyacaklardır, sonucta herkes gece okuması yapmıyor veya yapsa dahi gece lambası oluyor birçok kişide. Ama gündüz bazen loş ortamlar konusunda haklısınız.

• Kullanan arkadaslar bu cihazlarda korsan epublari sdkarta atip okumak mumkunmu yoksa her turlu para verip mi almak gerekiyor kitaplari

• quote:

Orijinalden alıntı: StaatSanWalt

Kullanan arkadaslar bu cihazlarda korsan epublari sdkarta atip okumak mumkunmu yoksa her turlu para verip mi almak gerekiyor kitaplari

mumkun, mesela eksi sozlugun meritokrasisi var,2400 turkce ebup kitap var

ama orjinal almak isterseniz de satan yer var.

• Tesekkur ediyorum bende bi 3 gb lik arsiv var zaten epub :) ama cihaza atabilir miyiz diye tereddutum vardi

• potcu kullanıcısına yanıt
    hocam bende almak istiyorum ama bu ilk resimde kılıf cihazdan çok daha büyük görülüyor acaba resimdemi hata vardır yoksa kılıf biraz kabamı

• quote:

Orijinalden alıntı: bhazer

hocam bende almak istiyorum ama bu ilk resimde kılıf cihazdan çok daha büyük görülüyor acaba resimdemi hata vardır yoksa kılıf biraz kabamı

Resimde öyle çıkmış hocam, resim aldatıcı. BURADAN bakın, aynı kılıf en ucuz bulabildiğim bu. 7.5 dolar, kargo bedava.
  • pipoTTi kullanıcısına yanıt
    hocam o zaman ikinci verdiğiniz linkten ebaydan almak daha mantıklı değilmi aynı alet çinde 10 dolar amerikada 7,5 dolar
  • bhazer kullanıcısına yanıt
    Yani ben ordan aldım. Bu 7.5 dolarlık da Ebay'de satılıyor da Çin'den yolluyor satıcı. Sanırım 10 dolarlıkların içinden stylus kalem çıkıyor bir de ekran jelatini çıkıyor. Stylus'u kullanmam zaten gereksiz, jelatin de ekranın zaten mat yapısı nedeniyle gerek duymadım (zaten kılıfı aldıktan sonra çizilme imkanı da kalmaz pek) o yüzden 7.5 dolarlık daha mantıklı geldi bana.
  • quote:

Resimde oyle gozukuyor hocam,linkteki urun aldigimiz calibrolara tam uyumlu,saticiya mesaj atip teyit ettim.

Edit:yaninda ekran koruyucu film de geliyormus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potcu -- 8 Kasım 2014; 22:03:54 >
  • iyice kafam karıştı yurtdışı alışverişinde acemiyim. çinde daha ucuzu yokmuki :)
    ekranın dokununca verdiği his benim hiç hoşuma gitmedi jelatinle cep telefonlarınıki gibi olursa jelatinli olanı alalım.
  • quote:

iyice kafam karıştı yurtdışı alışverişinde acemiyim. çinde daha ucuzu yokmuki :)
    ekranın dokununca verdiği his benim hiç hoşuma gitmedi jelatinle cep telefonlarınıki gibi olursa jelatinli olanı alalım.

ben jelatinliyi aldim hocam,sonucta bu aletlerin en pahali parcasi ekrani.Ama siz bilirsiniz

• bizdeki yazılımlar 4.4 yeni yazılım da mevcut(5.2) ancak pocketbook 626 nin onu yüklesek sorun olur mu acaba ?

Ekleme:el ile guncellemeye calistim dosyalari icine attim dedikleri adimi yaptim guvenli moda aldi oylece kaliyo,yapabilen varsa bana bilale anlatir gibi anlatabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoorMan -- 9 Kasım 2014; 0:41:43 >
  • Touch Lux'un not alma performansından memnun musunuz? Hatta not almayla ilgili fonksiyonları video çekebilirseniz çok makbule geçer. Calibro dışında not alma konusunda rahat olan cihazlar neler?
  • Calibro Lansmanı

Baran Omacan Touch Lux İnceleme

Murat Eray Basic İnceleme

Touch Lux Unboxing

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seko_88 -- 9 Kasım 2014; 9:09:25 >

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.