Şimdi Ara

Calibro Yerli E-Kitap Okuyucu Basic - Touch Lux (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.161
Cevap
44
Favori
73.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Calibro'da kitap okurken okuduğumuz bir metni Facebook veya Twitter gibi sosyal ortamlarda paylaşabiliyor muyuz?

Paylaşabiliyorsak karşıdakiler tam olarak nasıl görüyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

Arkadaşlar,

Calibro'da kitap okurken okuduğumuz bir metni Facebook veya Twitter gibi sosyal ortamlarda paylaşabiliyor muyuz?

Paylaşabiliyorsak karşıdakiler tam olarak nasıl görüyor?

o benim de merak ettiğim bir konu, özellikleri arasında yazıyor ama kurcalamama rağmen ben de bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laider

konuyu dağıtıyoruz ama kobo buradan kuponla çekle vs daha da ucuza gelmez mi?

http://www.aliexpress.com/w/wholesale-kobo-touch.html?site=glo&isrefine=y&SearchText=kobo+touch&SortType=price_asc&CatId=2204&initiative_id=SB_20141110071547&shipCountry=tr

Aliexpressteki koboların çoğu %95 yeni, buna dikkat ediniz

condition: 95% new

• seko_88 kullanıcısına yanıt
    şansımızı deneyelim..gelmezse artık parasını senden alırız
     Calibro Yerli E-Kitap Okuyucu Basic - Touch Lux
  • quote:

Orijinalden alıntı: lacrymosa86

şansımızı deneyelim..gelmezse artık parasını senden alırız
     Calibro Yerli E-Kitap Okuyucu Basic - Touch Lux

Sanki ben satıyorum :D bu arada 1.84 dolara saat buldum 30 küsür cente hoparlör siparişi verdim
    hatta 13 dolara tablet var adamlar coşmuş.

http://forum.donanimhaber.com/m_99366613/f_//tm.htm#99366613

• Arkadaşlar sabah TÜYAP kitap fuarındaydım. 5. Salonda Babil.com ve n11 standları karşılıklı olarak bulunuyordu. Sanki n11 standını da Babil.com açmış ve işletiyor gibiydi; n11 standında sadece calibro ürünleri teşhir ediliyordu. N11 deki Babil.com Mağazası'ndan calibro ürünlerinden istediğinizi almanız durumunda, 50 TL n11 hediye çeki verdiklerini ve calibro ekitap Mağazası'ndan da 11/50 indirim verdiklerini anlattılar. Kılıf da hediyeymiş ama renk seçenekleri olmasına rağmen kılıfı beğenmedim, ucuz Çin malı kılıflardan. Bu arada öğrencileri götürdüğüm için uzun süre kalamadım o nedenle n11 çeki alt limiti mi yoksa limitsiz mi bilmiyorum. Sonuç olarak almayı düşünen arkadaşlar için TÜYAP kitap fuarı bir fırsat sayılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yldz85

Arkadaşlar sabah TÜYAP kitap fuarındaydım. 5. Salonda Babil.com ve n11 standları karşılıklı olarak bulunuyordu. Sanki n11 standını da Babil.com açmış ve işletiyor gibiydi; n11 standında sadece calibro ürünleri teşhir ediliyordu. N11 deki Babil.com Mağazası'ndan calibro ürünlerinden istediğinizi almanız durumunda, 50 TL n11 hediye çeki verdiklerini ve calibro ekitap Mağazası'ndan da 11/50 indirim verdiklerini anlattılar. Kılıf da hediyeymiş ama renk seçenekleri olmasına rağmen kılıfı beğenmedim, ucuz Çin malı kılıflardan. Bu arada öğrencileri götürdüğüm için uzun süre kalamadım o nedenle n11 çeki alt limiti mi yoksa limitsiz mi bilmiyorum. Sonuç olarak almayı düşünen arkadaşlar için TÜYAP kitap fuarı bir fırsat sayılabilir.

Verilen hediye çeki 200/50 diye anımsıyorum. Önceki mesajlarda fuardan alan arkadaşlar vardı onlara bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

http://www.buyincoins.com/item/49189.html#.VGIIxvmsUYE

$1.29 a 7' kılıf var

Bundan bende var. Koruyucu özelliği yok gibi bir şey. Sadece tozlanmasını önler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dincerZ

quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

http://www.buyincoins.com/item/49189.html#.VGIIxvmsUYE

$1.29 a 7' kılıf var

Bundan bende var. Koruyucu özelliği yok gibi bir şey. Sadece tozlanmasını önler.

bence taşırken korur, çizilmesini önler. Ayrıca tanıtımda ekran plastik diyordu, cam değilse çok basit çizilir gibi, alanlar ekranlarını bir kontrol etsinler plastikse dikkatli olmak lazım. Benimki kargoda henüz elime ulaşmadı.

• Beyler market11 indirimi ne zaman bitti almak için girdim bir türlü indirim düşmüyor. Halbu ki market11 kategorisinde hala mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbs02 -- 11 Kasım 2014; 16:16:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.n11.com/market11/arama?q=calibro
    burdan sepete ekleyip ödeme bölümüne geldiğinde market indirimini düşüyordu..geçmiş olsun kampanya bitmiş
  • cihaz çok kullanışlı da şu aletin açma kapama düğmesinden rahatsız olan tek kişi ben miyim? kimse bahsetmemiş...
  • http://www.aliexpress.com/item/PU-leather-cover-case-for-Pocketbook-basic-2-touch-lux-614-624-626-with-handholder-screen/1950706324.html

Bu kılıf hoşuma gitti tutmak için yeri de var hazır düşmüşken 6 dolardan verdim siparişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pentagramet -- 11 Kasım 2014; 17:30:15 >
  • Hades. H kullanıcısına yanıt
    Bir sure sonra alisiliyo

• quote:

Arkadaşlar sabah TÜYAP kitap fuarındaydım. 5. Salonda Babil.com ve n11 standları karşılıklı olarak bulunuyordu. Sanki n11 standını da Babil.com açmış ve işletiyor gibiydi; n11 standında sadece calibro ürünleri teşhir ediliyordu. N11 deki Babil.com Mağazası'ndan calibro ürünlerinden istediğinizi almanız durumunda, 50 TL n11 hediye çeki verdiklerini ve calibro ekitap Mağazası'ndan da 11/50 indirim verdiklerini anlattılar. Kılıf da hediyeymiş ama renk seçenekleri olmasına rağmen kılıfı beğenmedim, ucuz Çin malı kılıflardan. Bu arada öğrencileri götürdüğüm için uzun süre kalamadım o nedenle n11 çeki alt limiti mi yoksa limitsiz mi bilmiyorum. Sonuç olarak almayı düşünen arkadaşlar için TÜYAP kitap fuarı bir fırsat sayılabilir.

N11 standında kendi personeli var. Alışverişi yapınca Babil personeli kesiyor faturayı hemen. Birlikte çalışıyorlar. 200 alt limiti 50 liralık kart veriyorlar. Kitap kategorisinde geçerli 50 alt limitli 11 lik çek veriyorlar birde.

• quote:

Orijinalden alıntı: zphr

quote:

N11 standında kendi personeli var. Alışverişi yapınca Babil personeli kesiyor faturayı hemen. Birlikte çalışıyorlar. 200 alt limiti 50 liralık kart veriyorlar. Kitap kategorisinde geçerli 50 alt limitli 11 lik çek veriyorlar birde.

Teşekkürler

• Pentagramet kullanıcısına yanıt
    Ben de senin gibi hemen indirimden 6 dolardan koyu mavisini aldım.
  • Ede.Murat kullanıcısına yanıt
    Bende sipariş verdim kahverengi olandan

• quote:

Orijinalden alıntı: Hades.

cihaz çok kullanışlı da şu aletin açma kapama düğmesinden rahatsız olan tek kişi ben miyim? kimse bahsetmemiş...

Ben sadece açmak için kullanıyorum zaten kendisliğinden kapanıyor cihaz nasılsa :)
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.