Şimdi Ara

CALGON KULLANANLAR DİKKAT !!! Nasıl dolandırılmışız...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Calgon un adı neden Finish oldu diye merak edenler ile,şimdiye dek nekadar dolandırıldım diye merak edenlere...

http://www.gidahareketi.org/Mahkeme-Calgon%E2%80%99un-Satisini-Durdurdu--951-haberi.aspx

• güzel bi haber .iyi oldu.kasada tartarız artık hepsini:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyrun2005

Calgon un adı neden Finish oldu diye merak edenler ile,şimdiye dek nekadar dolandırıldım diye merak edenlere...

http://www.gidahareketi.org/Mahkeme-Calgon%E2%80%99un-Satisini-Durdurdu--951-haberi.aspx

almıyordum ama böyle büyük bir firmanın buna tenezzül edecek kadar küçülmesi düşündürücü artık iyi markalaradamı güvenemeyeceğiz alışverişlerimizi acaba kandırılıyormuyuz diye mi yapacağız artık,bulaşık makinası tabletindede mi aynı durum geçerli onunla ilgili bir çalışma var mı?

• hımm enteresan bir durum çok farklı sonuçlar ve tartışmalar söz konusu...
  • Calgon hiç kullanmadım ama bulaşık makinemi Calgonit' den başkasına emanet etmem
  • Biz calgonu hiç kullanmıyoruz, makinemizede kireçle ilgili hiçbir şey olmuyor. tamami ile kandırmaca bir ürün. Yaşadığım yer Adana bu arada, kürecin yüksek olduğu bir yer.
  • 3-4 yıl kadar calgon kullanmıştık..Ondan sonraki 10 yıldır kullanmıyoruz, makinada kireç sebebiyle sorun filan oluşmadı.

Calgona verdiğiniz parayla bi makina daha alırsınız.

Calgon aldatmacasına hayır !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vay arkadaş

yalnız yeni isimleri nekadar da anlamlı olmuş: Finish
  • vay be
  • Epostadan tüm tanıdıklarınıza yayın bence bu haberi

milletin haberi olsun

böyle rezillik 3. dünya ülkelerinde olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.