Şimdi Ara

Bu ürün klima mı? vantilatör mü?yorum lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/king-k-6100-portatif-hava-sogutucu/ProductDetails.aspx?productId=evkingk6100&categoryId=8003156
    Değerli Arkdaşlar,malum sıcak.fiyatı uygun,seyyar olması tercihim soğutucu almak niyetindeyim.önce kule şeklinde olan ufo alayım dedim.beğenen olduğu kadar beğenmeyen özelliklede malzemesi çok kötü dediler.soğutmuyor deyince gerçekten soğudum.derken bu ürün karşıma çıktı bunun ne olduğunu anlayamadım.ufodan daha doğrusu vantilatörden daha etklii bir ürün mü.klima kadar olmasa ona yakın bir soğutma sistemimi.lütfen ciddi yorumlarınızı bekliyroum.o da olmazsa ucuz bir klima alıcaz artık.ama önceliğim seyyar bir ürün bulmak.
    şimdiden teşekkürler!

• klimalı vantilatör
  • Klimalı Vantilator
  • Vantilatörlü Klima
  • Bi aralar ben de araştırdım bu ürünleri. Netten forumdan baya yorumları okudum. Sizin de araştırdığınız gibi üzerinde yazan kapasitesi kadar soğutmadığı gibi eksi yanlarını bir çok kişiden duydum. Bunun yanında kablosunun ucunun dışarıya çıkması gerekiyor ki bu da portatif olmasının önünde büyük bir handikap. Hasılı pek tavsiye edeceğim bir klima türü değil biraz daha ekleyip split klima al derim.
  • şöyle bir soru vantilatörlü kilma derken.vantilatörden üstün klimadan düşük öylemi?inanın çözemedim.200tl pişman olmıyalım.yani şöyle diyeyim.bunu aldım 10-15 m2 odaya koyduk.ucunu galiba camı açıcaz(pencere açık olucak!!!)ucunu dışarıya vericez.ve soğutacak.ama vantilatör gibi olmıyacak sessiz ve klima gibi buz gibi olucaz öyle mi?
    hiç mi kullanan yok.
    artıları eksileri nelerdir.
    seyyar olursa başka odalarda hatta yazlığa götürürz gibi düşüncemiz var.duvar tipi olursa o odaya mahkum farklı odaya geçince yine sıcak.ama ufolarada takıldım.kule gibi olana.bilemedim yorum lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekremdumanli

şöyle bir soru vantilatörlü kilma derken.vantilatörden üstün klimadan düşük öylemi?inanın çözemedim.200tl pişman olmıyalım.yani şöyle diyeyim.bunu aldım 10-15 m2 odaya koyduk.ucunu galiba camı açıcaz(pencere açık olucak!!!)ucunu dışarıya vericez.ve soğutacak.ama vantilatör gibi olmıyacak sessiz ve klima gibi buz gibi olucaz öyle mi?
    hiç mi kullanan yok.
    artıları eksileri nelerdir.
    seyyar olursa başka odalarda hatta yazlığa götürürz gibi düşüncemiz var.duvar tipi olursa o odaya mahkum farklı odaya geçince yine sıcak.ama ufolarada takıldım.kule gibi olana.bilemedim yorum lütfen.

hocam cihazın tüm üniteleri içinde olduğu için normal klimadan bile sesli çalışıyormuş okuduğum yorumlara göre. Yani cihaz pek ergonomik bişey değil. Bizzat kullanan varsa ayrıca onların da yorumlarını bekliyoruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • UFO marka olanlara bakın bide.
  • Ufo nun kulesi hoşuma gidiyor.ama sonuçta vantilatör.sesli ve soğuturmu bir odayı şüphem var.
  • Portatif hava soğutucu
  • --------------------------------------------------------------------------------

merhaba arkadaşlar, bende bu ürünü geçe hafta aldım ve 12 saat sonra geri iade ettim, ürünü kurduğumda oda sıcaklığım odada bulunan elektronik termometre ile 30.04 dereceyi gösterirken 1 saat içerisinde 31.02 dereceye yükseldi, termometreyi tam üfleme kapağının dibine koydun ve yarım saat bekledim, inanın oda sıcaklığının aynısı kadar sıcaklıkla üflüyor, hemen kurduğum gibi kaldırıp geri iade ettim, yani boş bir ürün, birde yukarıdaki arkadaşın dediği gibi kullanma kılavuzunda ortam sıcaklığını düşürmez her mevsim kullanılır yazıyor, anlayacağınız tam bir aldatmaca...
  • Bauhausta görmüştüm buna benzer bir ürün. Ama onun fiyatı biraz daha fazlaydı. 400 küsürdü yanlış hatırlamıyorsam.

En soğuk ayarında çalışıyordu ve gayet soğuk üflüyordu. Olan havayı üflemiyordu kesinlikle.

Kullanışlı olduğunu düşünmüyorum, sonucunda dışarı boru çıkıyor.

Üstüne biraz daha para katarak klima alınması daha mantıklı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.