Şimdi Ara

Çakmak girişi olan led lamba girişini değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar resımdekı sese duyarlı led.. ben bunu ses sıstemınde kullanacagım .. 12 v ıle calısdıgı yazıyor kagıdında ..arac cakmak gırısı var uzerınde.. donusturucu herhangı bırsey varmıdır .?? adaptor vs .. bılgısı olan arkadaslar yazarsa sevınırım ..

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• arkadaslar kımsenın bılgısı yok mu ?
  • oto yedek parça satan yerlerde araba çakmakları, yuvalarıyla beraber satılıyorlar.(hepsinde değil.)

birde aşağıda çakmak girişli adaptörlerde var.

http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/220-den-12-volta-oto-cakmak-cevirici-46634301

• o fişi kes ve 12v ver kablolardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErhanDemir

o fişi kes ve 12v ver kablolardan

aklıma gelmedı degıl ....patlamıyım sonra ..saka bır yana eskı modemın adaptoru var daha bakmadım ama sanırım 12 v ... bunun yerıne onun kafasını koparsam kabloyu bunun ucuna ve yanına baglasam .. aynı ısı gorurmu acaba ..vallaa elektrık bılgım yok ezbere yapmak ıstmeıyorum olayın mantıgını kurabılsem kafamda eyvallahda ..sımdı kas yapıyım derken goz cıkarmıyım ..oldu derım kacırdıgım bısıler olur .. ısınır mısınır .. ondan cekınıyorum ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dergul

oto yedek parça satan yerlerde araba çakmakları, yuvalarıyla beraber satılıyorlar.(hepsinde değil.)

birde aşağıda çakmak girişli adaptörlerde var.

http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/220-den-12-volta-oto-cakmak-cevirici-46634301

ustat eyvallah teskler .. ben yarın bır bakıym belkı bulurum ..bırde evde deneyecegım bakalım hangısı olursa ..elımde kalmasında cıhaz

• quote:

Orijinalden alıntı: boşyok

220 volttan 12 volta çakmak çıkışlı adaptörler satılıyor gücü yeterli ise kullanabilirsiniz. 12 volt adaptörünüz varsa çakmak girişini çıkarıp adaptöre bağlayın orta uç + dır.
    Selamlar

tskler bılgı ıcın .. eyvallah ustat ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    led ışık ve akü
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.