Şimdi Ara

Çakma Tag Hauer vb saatler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
766
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İnstagramda falan TAG Hauer, Emprorio Armani vb markalarda çakma saatler satılıyor. 50-60 TL 'ye bu adamlar bunları nerden alıyorlar? Bilen var mı? Çinden falan getirtsek ucuza

• quote:

Orijinalden alıntı: HasimShn

Merhaba arkadaşlar,

İnstagramda falan TAG Hauer, Emprorio Armani vb markalarda çakma saatler satılıyor. 50-60 TL 'ye bu adamlar bunları nerden alıyorlar? Bilen var mı? Çinden falan getirtsek ucuza

tahtakalede saatçiler hanı var, kiloyla, çuvalla satılıyor orada...sokaklarda satan zenciler de oradan alıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: elturco78

quote:

Merhaba arkadaşlar,

tahtakalede saatçiler hanı var, kiloyla, çuvalla satılıyor orada...sokaklarda satan zenciler de oradan alıyor...

Tam olarak nerde hocam size yakın mı orası?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,

bana yakın değil, tahtakale telekom binasının olduğu sokakta olması lazım...zaten telekom sokağında sorunca herkes gösterir...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,

bana yakın değil, tahtakale telekom binasının olduğu sokakta olması lazım...zaten telekom sokağında sorunca herkes gösterir...

Tamam hocam sağolun :)

• popkind.com sitesinde de var hocam fiyatlar çok pahalı değil
  • aliekspress'e bak. kalite kalite bulursun. çok kaliteli çakma istersen parnis markasına bak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aliexpresste pek cıkmıyor hocam. popkinde bakayım
  • quote:

aliexpresste pek cıkmıyor hocam. popkinde bakayım

Hocam aciktan marka logosunu koymazlar. Saticiya mesela parnise mail at logolu istiuorum diye sana resim atar buyuk ihtimal. Ucuz yerine iyi bir replika alirsan uzun yillar kullanilir.
    Edit: mail degil mesaj at diyrcektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 25 Kasım 2015; 9:09:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali222

quote:

Hocam aciktan marka logosunu koymazlar. Saticiya mesela parnise mail at logolu istiuorum diye sana resim atar buyuk ihtimal. Ucuz yerine iyi bir replika alirsan uzun yillar kullanilir.

hocam bi link atar mısın mesela carrera 36 gibi saatlerin satıcısını :)
  • Lakin cogu ortamda cok belli olur 2000 tl lik bir saatin kaliteli replikasi 500 civari olmali. Senin bahsettigin EA nin az modeli var replika zaten o fiyatlardada asker casio su gibi secilir 2km den tavsiye etmem satin almani

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ali222

quote:

hocam bi link atar mısın mesela carrera 36 gibi saatlerin satıcısını :)

Ben de bilmiyorum. Ama o saatlerin modelini biliyorsan ona benzer model satana mesaj at. O zaten logolu foto aticaktir. Yasal sıkıntı yasamamak icin logo koyamiyorlar aciktan

• @innovativengineer

Ben merak ediyorum 50-60 liraya satan adamlar var 3 katı kar etmedikçe satmazlar diye düşünüyorum.

@ali222

biliyorum evet ama bazı saatlerde kendi markası var logosuz olanları bulsam yazacağım :)
  • 3 kat biraz abarti gibi 30 gundn hesaplasak adam 2000 tl kar etse bence sokak satıcısı icin fazla bile gun basi 70 tl civari yapar saatten 10tl kar etse gunde 7 saat satmasi yeterli ki 1500 liralik bir saatin maaliyetini 50 lira olarak gormek sacma olur kisaca skaladaki imitasyon saatler kolunda asiri belli olur.Begendigin modelleri arastir mumkunse yetkili bir saticida gidip orjinalini incele saatin orjinalligini gosteren kisimlari ogren alici seklinde sorarak alacagin replikalarda bunu kontrol et.Ornek vermek gerekirse Audemars Piguetlerde ilk dikkat ceken cercevenin uzerindeki vida izleri birbirini takip edip 360 a tamamlar.Kaliteli replikalarini da 1000 den asagiya bulamazsin zaten bu tarz saatlerin

• quote:

Orijinalden alıntı: innovativengineer

3 kat biraz abarti gibi 30 gundn hesaplasak adam 2000 tl kar etse bence sokak satıcısı icin fazla bile gun basi 70 tl civari yapar saatten 10tl kar etse gunde 7 saat satmasi yeterli ki 1500 liralik bir saatin maaliyetini 50 lira olarak gormek sacma olur kisaca skaladaki imitasyon saatler kolunda asiri belli olur.Begendigin modelleri arastir mumkunse yetkili bir saticida gidip orjinalini incele saatin orjinalligini gosteren kisimlari ogren alici seklinde sorarak alacagin replikalarda bunu kontrol et.Ornek vermek gerekirse Audemars Piguetlerde ilk dikkat ceken cercevenin uzerindeki vida izleri birbirini takip edip 360 a tamamlar.Kaliteli replikalarini da 1000 den asagiya bulamazsin zaten bu tarz saatlerin

Hocam bu adamlar yüksek sayfalarda reklam verdiriyorlar bu reklamların 2 saati 70-80 tl civarı bir şey. Bu adam bir saatten 10 lira kazanıp 2 saatlik reklama 100 lira veremez. Demek ki daha fazla kazanıyorlar ki reklam vermeleri onları zarara uğratmıyor.

• Reklam veren online satis yapanlar daha ucuza alip daha cok musteriyle muhattap oluyorlar haliyle ben hesabi sokak saticilari icin yaptım

• quote:

Orijinalden alıntı: innovativengineer

Reklam veren online satis yapanlar daha ucuza alip daha cok musteriyle muhattap oluyorlar haliyle ben hesabi sokak saticilari icin yaptım

Aldıkları yeri bulmak lazım :)

• o 50-60 liraya satılanları ucuzluk pazarı diye adlandırılan içinde her çeşit ev eşyası ve diğer küçük eşyalar olan yerde 12.5tl görmüştüm.
  • Alabileceginiz saatlero alsaniza. Meraktan soruyorum hani amazonda falan 200 300 e burada 1000 liraya satilan kaliteli saatlero alabiliyorsunuz. Az biriktirin alin.

Ama bilmem kac binlik saatleri, 10 15 bini bulan saatlerin neden taklitlerini alirsiniz ki ?

He altinda olur 400 500 binlik bi arac sahte oldugunu baban bile anlamaz mesela. Alir der. Ama ayaginda terlikle dolasan adamlarin sahte saat almalari ne bileyim garip degil mi ?

Yanlis anlamayin size degil lafim da welder mi saatleri vardi bi ara bilirsiniz :D

• quote:

Orijinalden alıntı: C93

o 50-60 liraya satılanları ucuzluk pazarı diye adlandırılan içinde her çeşit ev eşyası ve diğer küçük eşyalar olan yerde 12.5tl görmüştüm.

Nerde gördün hocam?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.