Şimdi Ara

Cahiller sahibindene ilan vermesin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abi bıktım bu nedir ya. Bi araba bakalım dedik. Ford, astra hatchback istiyordum. Hatchback işaretliyorum. Sedan araba çıkıyor. Okuma yazma bilmeyen insan neden ilan verir anlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken Block43 -- 3 Kasım 2017; 21:46:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ford astra hatcback

• Biri çıkıp dese cahiller başlık açamasın nasıl olur ? Ford astra Hatchback diye bulunamadı. Bunu denemek istediniz? Ford,Astra Hatchback

Evet bende aynı konudan çok şikayetçiyim. Araba bakarken özelliklerini tam istediğim gibi girerim. Renk,Sunroof,Cam Tavan,Donanım paketi v.s herşeyi girerim. Yine de karşıma acayip acayip ilanlar çıkar. Artık vazgeçtim hepsine bakıyorum. Aradığım özelliklerde olanı farklı sekmelerde açık bırakıyorum. Sanırım suç ilanları onaylayanlarda araba bilgileri yeterince yok. Onaylamasalar böyle olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farfaraway21 -- 29 Ekim 2017; 7:32:29 >
  • Cahiller konu açmasın. Daha en basit noktalama işaretlerini kullanamayıp, ne yazdığı anlaşılmayan cahillerin konu açıp, millete cahil demesi cahilliğin zirvesidir. Zirvenin tadını çıkarın.

• Troll konu yorum yapmanız bile saçma

• furkan2942 F kullanıcısına yanıt
  • Belki Ford, astra h...diye yeni bir model çıkardı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbayram

Cahiller konu açmasın. Daha en basit noktalama işaretlerini kullanamayıp, ne yazdığı anlaşılmayan cahillerin konu açıp, millete cahil demesi cahilliğin zirvesidir. Zirvenin tadını çıkarın.

Ford ve astra arabalarını bilmeyip anlamayacak kadar sizde cahilsiniz o zaman

• O değil de keşke üçkağıtçı tipleri direk savciliga aktaracak sistem gelistirseler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ford Astra'ya takılanlar olmuş. Onlar konunun ne kadar gerekli olduğunun farkında değil

Bende araba bakıyorum ve çıldırıcam yakında HB arabayı wagon diye işaretleyen, HB arabayı Sedan diye işaretleyen sığırlar bir yana beni en çok deli edenler donanım konusunda yalan söyleyen namussuzlar.

Sunroof işaretliyorum. İlanların yüzde 80'inde sunroof yok.
    Cruise Control seçiyorum. O da aynı şekilde. 100 ilanda anca 3-5 arabada.

Gel delirme...

Ekleme: Yarası olan gocunmuş gözükene göre. SENSİN CAHİL NERDE VİRGÜL NERDE NOKTA ?!?!?!?!111bir!!?!?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspfreak -- 31 Ekim 2017; 23:17:14 >

• arkadaşlar şuanda hepimiz bir sosyal deneye kurban oluyor olabiliriz
  • Bende bmw passat hatchback arıyorum da bi türlü bulamadım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.