Şimdi Ara

Cahil kavgası izlemesi ayrı bi zevkli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 45 dakika önce durakta otobüs bekliyorum, karşı şeritte, tam hizamda bi araç yola fırladı ana yoldaki araba frene asıldı arkadakide buna girdi ama tampon göçmedi bile o derece, 2 şerit yol zaten yavaş gidiyorlar neyse yola fırlayan adam bastı gitti bu kaza yapanlar indi araçtan iki tane ayva göbekli 50 yaşlarında adamlar bağıra bağıra konuşmaya başladılar, "yaav biradeeer napıyosuun dikkat etsene" falan "Ben napayım hemşerim sen fırladın suç sende" diyor öbürüde bunlar birbirine atmaya çalışıyorlar suçu, en son sataşmaya vardı iş, "kör müsün, araç fırladı önüme" diyor bi tanesi öbürü de düzgün konuş diye üstüne yürüdü bunun kıvılcım bi sürtüştü vay sen misin bana kör diyen bilmem ne yaptığımın çocuğu falan iki tane top gibi ayva göbekli adamların kavgasını oturdum izledim duraktan. Gülmedim ama zevkliydi, bir daha olsa yine izlerim. Kılımı kıpırdatmadım yardım etmeye. O göbekle, baldırım kalınlığında kollarla bir birine sallamaya çalışıyorlar, yok böyle bir cahillik. Konuşmaktan anlamayan iki insanın tepişmesi haz vericiydi. En son trafiktakiler durup da ayırdı iki tontonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Computerce -- 25 Haziran 2016; 17:09:20 >

• Kavga izlemek acayip entel bir şey herhalde .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malcolmx25 M kullanıcısına yanıt
    Ortada entellik bir durum yok, bende sıradan bir vatandaşım ama cahil değilim bunlar kadar
  • kim dövdü
  • ayva göbek ne biliyon mu sen?hafif kadın göbeğine ayva denir.yaşlı emekli göbeğine değil.
  • yiyin birbirinizi ete para vermeyin. devamındaki argosunu bilenler bilir.
  • Canlı belgesel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaza olunca insanların hiç bir şekilde toleransı olmuyor ben 2 yıl önce ufak bir kaza yaptım arabadan indim geçmiş olsun dedim adam bağırmaya başladı bi süre sabrettim sonra bende bağırmaya başlayınca adam sustu anlaştık yolumuza devam ettik ama sesimi yükseltmezsem adam kendini haklı görecekti. Bazen sesini yükseltmek gerekiyor ama fazla bir şey yapmanında manası yok anlaşamazsan ararsın polisi gelir tutar tutanağını gider.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.