Şimdi Ara

CAHIL ARKADAŞIM HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öyle böyle değil ve ben katlanmakta çok zorlanıyorum
    Geçen osmanlı monarşi ile yönetiliyormuş diye bir iddia duydum dedi
    Bu arkadasin bu sene içerisinde hem annesi hem babası vefat etti
    Ilişkimi kesmek istiyorum ama sırf durumu böyle kötü olduğundan onu yapamıyorum
    Ne yapmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ona padişahın sol misketinden bahset.

• Çok cahilsin keşke sen de ölsen de.

• Shitpost. Derdin neyse devrik bir konuyla anlatmaya kalkmışsın, argüman sunmamışsın kimse de anlamamış birşey.

quote:

Bu doğru zaten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: göbek deliği pamukçuğu

Shitpost. Derdin neyse devrik bir konuyla anlatmaya kalkmışsın, argüman sunmamışsın kimse de anlamamış birşey.

quote:

Bu doğru zaten?
    Tamam işte o adam bunu yeni duymuş. Yani Osmanlı'da demokrasi var sanıyormuş heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

Tamam işte o adam bunu yeni duymuş. Yani Osmanlı'da demokrasi var sanıyormuş heralde.

Alıntıları Göster
    Bilmiyorum hocam, konuyu açan kişi açıklayamamış. Bunu bilmeyen kişi kavramların anlamını bilmiyordur yani, sanmıyorum o derece gerçeklerden uzak olunacağını.
  • Benim de herşeyi bildiğini sanan çok cahil, geri kafalı arkadaşlarım var idi ve hepsiyle ilişkimi kestim çünkü çok tartışıyor idik ve sinirlerim bozuluyordu. En sonunda çoğuna bu yaptıklarının yanlış olduğunu, biraz açık fikirli olmaları gerektiğini ve hayatta başarılı olmalarını dilediğimi belirttim ve artık konuşmadım.

Aslında senin arkadaşının sorunu cahillik değil bilgisizlik dostum. İkisi çok farklı şeyler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: trolledy

Benim de herşeyi bildiğini sanan çok cahil, geri kafalı arkadaşlarım var idi ve hepsiyle ilişkimi kestim çünkü çok tartışıyor idik ve sinirlerim bozuluyordu. En sonunda çoğuna bu yaptıklarının yanlış olduğunu, biraz açık fikirli olmaları gerektiğini ve hayatta başarılı olmalarını dilediğimi belirttim ve artık konuşmadım.

Aslında senin arkadaşının sorunu cahillik değil bilgisizlik dostum. İkisi çok farklı şeyler.
    Bu cehalettir hocam bilgisizlik asla diyemem

• Ona bu yıl parçala behçetin 3d çekileceğinden bahset sevinsin garip

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende de vardı ayırdım yolumu, bugün mezuniyet töreni vardı 2 hafta sonra da finaller. Kurtuluyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesin dusunce yapisi farkli olabilir birine cahil damgasi yapistirmak kolay degildir ama sen yakin arkadasim taniyorum diyorsan bir sey diyemem. Soruna gelince daha az gorus kendini sogutucu ufak tefek seyler yap bu sekilde onu uzmeden iliskini kesebilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence çocuktan kop gitsin senin gibi "ön yargılı" biriyle arkadaş olmasından iyidir. En azından "has" insanlarla tanışma fırsatı verirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maketle

Bence çocuktan kop gitsin senin gibi "ön yargılı" biriyle arkadaş olmasından iyidir. En azından "has" insanlarla tanışma fırsatı verirsin.
    Cahil dost benden uzak olsun

Bu ön yargı değil salaklık bulaşıcıdır

Adam annesini babasini kaybetti onu kırmak istemiyorum elimden geldiğincede yardımcı oluyorum

Ama bir şeyler verip alabileceğim bir insan değil

• Aslında osmanlıdaki monarşi gercekten muadillerine benzemiyor zira şeriat ve örfi kanunlar padişahı sürekli olarak hareketlerini tahdit altında tutuyordu

Haşiye:fatihin kanunnamesini kendisinden sonra gelen hangi padişah değiştirebilmiş

Ama yeni Avrupai düzenlerde herhangi bir şeriat yahud örfi hukuk kaale alınmadığı için vekillerin geneline sahip olan başkan istediği kanunu yapıyor

Bkz avrupadaki ensest evliliklerin yasalaştırılması,eşcinsellerin cocuk edinme hakkı daha gectigimiz haftalarda amerikanın bir eyaletinde 83 yaşındaki adam 22 yıl hapis yattıktan sonra idam edildi be kardeşim madem adamı idam edeceksin niye hapis yattırıyorsun mamafih hüküm beşer olunca böyle savsaklıklar sürer gider

• vay be monarşimiz bile farklıymış, yersen :d
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.