İyi günler forumdaşlar... 24 yaşımdayım herhangi bir bankada işe başlamak istiyorum fakat düşüncelerim çok karışık. İnternette olumsuz yorumlar da var olumlular da hepsini ne kadar çok incelediysem kafam daha fazla karıştı. Anadolu Üniversitesi - Bankacılık & Sigortacılık okuyorum 2. sınıfım. İşe direk bankanın içinde başlatmayacaklarına eminim.
Yapı Kredi Bankası'nın çağrı merkezi ilanlarını gördüm. Ayrıca saha satış danışmanı ilanları vardı. Hangisinin koşulları iyidir ?
Gişe asistanlığı için aradıkları şartlar var mıdır direk başlayamaz mıyız ?
Dostum, eğer sabrederim, başa çıkarım diyorsan, saha satışı yap. Çok eğlenceli ve prim getirisi çok yüksek. Ama belirttiğin bankadan başlama derim, başka bankalara yönel...
quote:
Orijinalden alıntı: oqi42
Dostum, eğer sabrederim, başa çıkarım diyorsan, saha satışı yap. Çok eğlenceli ve prim getirisi çok yüksek. Ama belirttiğin bankadan başlama derim, başka bankalara yönel...
Şube içine alma imkanları var mıdır 1-2 sene sonra ?
quote:
Orijinalden alıntı: BurakTirpanli
quote:
Dostum örneğin bankaların saha satışlarından şubeye geçebiliyorsun. Ama hedeflerini tutturman çok önemli. Terfi konusunda Garanti Bankası'nı önerebilirim. Hedeflerini tutturman durumunda süreçlerde kolaylıkla şubeye geçebiliyorsun.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: BurakTirpanli
quote:
Dostum örneğin bankaların saha satışlarından şubeye geçebiliyorsun. Ama hedeflerini tutturman çok önemli. Terfi konusunda Garanti Bankası'nı önerebilirim. Hedeflerini tutturman durumunda süreçlerde kolaylıkla şubeye geçebiliyorsun.