Az önce online mülakata girdim. Süreç nasıl ilerliyor bilen var mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Finansbank Çağrı Merkezi Mülakat

-
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Finansbank a borcum var ve bir ara geciktirdim borcumu. Günde kaç kez aramaya başladılar sayamıyordum artık. Üstelik farklı numaralardan arıyorlar.
Sizin başvurduğunuz pozisyon da bunlarla ilgili mi?
Detaylı bilgi:
-
Hocam başvurduğum pozisyonun tam bir birimi yok aslında. İşin adı "Telefon Bankacılığı" olarak geçiyor.
-
Anladım hocam.
-
aman sakın müşteri temsilciliğine bulaşma!!! sakın ama sakın bulaşma. sokaklara düş köprüaltına düş ama bu işi yapma. uzun yıllar bu işi yapmış olan biri olarak sana tavsiyem.
-
Başka alternatifim yok hocam, gerçi buranın da beni işe almayacağına inanıyorum.
-
Dönüş yaptılar, ön mülakatı geçmişim. Bugün 2. mülakata girdim, bakalım dönüş yapacaklar mı.
-
Sabır isteyen bir iş başlatıktan sonra merak ettim yaz mutlaka. İş ve ortam nasıl şartlar nasıl maaş asgari mi vs.
-
Tamamdır hocam işe girdikten sonra konuya yazarım. Ben normalde öğretmenim, özel okulda çalışmaya dayandıysam bu iş beni zorlamaz diye düşünüyorum.
Ogretmenligi birakma sebebiniz neidr merak ettm
Çalıştığım özel okul haftalık 40 saate imza attırıp 48 saat çalıştırıyordu. Nöbet ücreti falan zaten yoktu, günlük 8 saat derse sokup asgari ücret veriyorlardı. Yemekhanede personel için sadece makarna ve yenmeyecek kadar kalitesiz yağla yapılmış yemekler çıkıyordu. Personel servisi yoktu veya yol parası hep cepten gidiyordu. Günde 8 saat dersin üzerine hemen hemen her teneffüs velilere açıklamalar yapıyorduk, bir yerden sonra beynim sulanıyordu.
Velilerin üst düzey beklentileri zaten karşılanamayacak düzeye gelmişti. Gibi bir çok sebep vardı, hele mobing işini hiç söylemiyorum bile. Kendime söz verdim zorda kalmadığım müddetçe özelde öğretmenlik yapmayacağım.
Bugün arayıp eski iş yerimden referans istediler ben de verdim. 1-2 saat sonra da işitme testi için bir yere yönlendirdiler yarın gidip test olacam. Bakalım neler bekliyor beni.
-
Sağlık kontrolüne falan gittim, dönüş oldu mezuniyet belgesi istendi. Ama işe girişle ilgili aramadılar halen.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X