Şimdi Ara

Özel Güvenlik kursu ayrılma talebi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Özel güvenlik kursuna yazıldım ve 1600 TL ödedim ancak vazgeçip ayrıldım. Daha hiç kurs başlamadı bile. Para iadesi istedim ancak iade bölümündeki adam bana özel güvenlik olamayacağıma dair heyet raporu istedi. Ne alaka dedim istesek kursun geri kalan parasını da alma hakkımız var falan dedi tehdit eder gibi ne yapmalıyım?

• İmzaladığın sözleşmeyi atar mısın, kopyasını sana vermişlerdir mutlaka. Kursa kayıt olurken sana imzalattığı sözleşmeden bahsediyorum.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

maalesef öyle bir şey vermediler

• lolxser L kullanıcısına yanıt

Herhangi bir sözleşme vs imzaladınız mı?

• en alt kısımda kalan taksit bölümünde vaktinde ödeyeceğime dair imza attım öyle hatırlıyorum

• Hocam kursa gidin, imzaladığınız sözleşmenin örneğini veriyorlarsa almaya çalışın. Orada cayma koşulları yer alıyordur. Vermek istemeyebilirler ya da al oku geri ver tarzında konuşabilirler. Caymanın koşulları imzaladığınız sözleşmede yazar. Ancak sözleşmeler ilgili kanunlara ters düşecek şekilde hazırlanamaz. Yani bu sebeple sözleşmeyi görmeden bir şey diyemiyorum oradaki maddelere bakmak lazım. Bunun dışında hukuk bölümünde bir başka arkadaşımız bir başka kurs ile ilgili bazı yönetmeliklerde iptal hakkıyla ilgili bir şey yazmıştı.

https://forum.donanimhaber.com/dershaneden-ayrilmak-istiyorum-tahattutname-engel-olurmu--156827813

Kendisine bir sorun dilerseniz özel güvenlik kursları o kapsama giriyor mu şeklinde.

• Merhaba bende aynı olaydan muzdaripim Paranızı geriye alabildinizmi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Meb'e bagli egitim kurumlarinda egitim baslamadan ayrilirsaniz %10 kesinti ile ayrilabiliyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PunisherLord P kullanıcısına yanıt

Eğitim basĺarsa nasıl bir yol izleyebiliriz birde meb e bagli degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.