Şimdi Ara

çağrı merkezi için eleman aranıyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni bir projemiz için eleman alınacaktır.

Proje, astım tedavisinde kullanılan bir ürün için kurulmakta olan çağrı merkezidir.

Astım tedavisinde kullanılan cihazı alan hasta ve hasta yakınları doktor ve eczane yönlendirmesi ile, cihazla ilgili her türlü sorunları için bu 800'lü hatları arayacaklardır.

Hatlar hafta içi mesai saatlerinde çalışacaktır. Buradaki çağrı merkezlerinde çalışan arkadaşlarımızdan dikkat, sabır ve anlatım yeteneğine sahip olmaları beklenmektedir.

Bu arkadaşlarımızın açık, anlaşılır ve net konuşan, konuşmaları ve ses düzeyleri uygun, zorlu hastalara karşı gerekli sabrı gösterebilecek, telefon iletişimi çerçevesinde böylesine detaylı bir konuda gerekli iletişimi kurabilecek özelliklerde olması gerekmektedir.

Projede çalışan elemanlarımızın maaşları tam olarak gösterilmekte olup, yemek ve yol için de ayrıca ödeme yapılacaktır.

Call center kuruyoruz arkadaşlar ama eleman bulamıyoruz, çevrenizde önerebileceğiniz biri varsa pm atarsanız sevinirim. Konu en azından bi süre silinmezse iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talbot Lago -- 4 Mart 2010; 18:33:56 >

• Evden çalışsak?
  • hangi semt?
    ücret?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death666

Evden çalışsak?

ofis Kozyatağı'nda kiralandı bile çevrenizse call center tecrübeli ve işsiz biri varsa bana pm atarsanız süper olur.
  • nerde?
  • Valla diksiyonum iyidir.Keşke çalışabilsek,paraya ihtiyacım vardı
    quote:

Orijinalden alıntı: maghapas

quote:

Orijinalden alıntı: Death666

Evden çalışsak?

ofis Kozyatağı'nda kiralandı bile çevrenizse call center tecrübeli ve işsiz biri varsa bana pm atarsanız süper olur.
  • İşsizlik okadar hat safadaki millet iş görünce atlıyor mecburiyet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 16 yaşında olmasam direk katılırdım işe. Kozyatağı'na yakınım
  • ücret demiştik?maaş yani?
    yemek ve yol ücreti nekadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: propescia

ücret demiştik?maaş yani?
    yemek ve yol ücreti nekadar?

tam bilmiyorum sormam lazım..
  • genel icin konusuyorum bu call centerlar icin neden home office yapılmaz anlamıyorum hem yemek yol parası derdi olmaz hemde kisi her saat calısmaya hazırdır tek yapılması gereken kisiyi kısa bir sure egitime almakırher iki tarafta kazanır bu isten
  • Turkcellde çalışıyorum ben gelim mi ?

maaş ne kdr
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

Turkcellde çalışıyorum ben gelim mi ?

maaş ne kdr

İki kişi 900+yol+yemek+sigorta alacak, bir kişi 1000+yol+yemek+sigorta alacak. Toplamda üç kişi arıyoruz.
  • benım tecrubem yok hiç call center'da calişmadim işsizim
  • up
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

pm

pm attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

Turkcellde çalışıyorum ben gelim mi ?

maaş ne kdr

iyiki bir trcell de çalışıyorsun

her yerde belirtiyor bir de
  • up
  • pm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.