Şimdi Ara

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdenar
    çyddden burs alan arkadaşımın anlattıklarını aktarıyorum sana.Öncelikle burs başvurusunda bulunanları inceliyorlar ve kendi görüşlerine uyabilecek yapıda olanları seçip burs veriyorlar.Burs verme olayı 1 yıl gibi bir süre boyunca devam ediyor ve bu aralıkta yapılan mitinglere (tandoğan mitingi vb) toplantılara çağrılıyorsun.Gelmek zorunlu değil ama oraya gitmemen onlara bağlı olmadığının bir göstergesi oluyor.Baktılar adamların kafa yapısına uymuyorsun , o zaman 1-1,5 yıl sonunda bursu unutman gerekiyor.Olacak şeyler bunlar dediğim gibi önemli olan onların dediklerini yapmak.

O tip zorlamalarda bulunmayan kurum kaldı mı. Cemaat evlerinde kalıpta kursa alıyorsan, verdikleri propaganda kitaplarını okumazsan, sohbetlere katılmazsan, 2 kere üst üste Cumumaya gitmeyince bir güzel şutluyorlar.

• Şimdi bütün içimdekinleri dökerdim ama kesin işine gelmeyenler banlar. Namaz kılmayın bale yapın diyen birisinden bahsediyoruz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss
    Şimdi bütün içimdekinleri dökerdim ama kesin işine gelmeyenler banlar. Namaz kılmayın bale yapın diyen birisinden bahsediyoruz!

Şimdi bende içimi dökerim ama kesin işine gelmeyenler banlar. Fener ile yardım parası toplayıp onunla gemcik alan, tv kuranlar, belediye başkanlığında iç ettiği paraların hesabını vermemek için dokunulmazlığın arkasına saklananlardan hiç bahsetmiyoruz nedense.
  • quote:

Şimdi bütün içimdekinleri dökerdim ama kesin işine gelmeyenler banlar. Namaz kılmayın bale yapın diyen birisinden bahsediyoruz!

milletin parasını soyup sonra holding kurandan, oruç tutarmış gibi yapıp sabah akşam sigara tüttürenden,
    sübyancı insanları savunanlardan, ABD'nin ayaklarını yalayanları peygamber olarak görenlerden, 'yat kalk yat kalk allahu ekber de geber de git' diyenlerden oluşan kurumcuklardan iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theshiver

Düzgün vakıflar, eğitim ve burs vermek için öğrencileri görüşlerine, düşünce tarzlarına göre seçmezler. Annesinin baş örtüsü olması, namaz kılması vb. nedenler bir öğrencinin burs olmasına engel teşkil etmez.

o yüzden çydd nin bir tane bile başörtülü burs verdiği kız öğrenci yok dimi
  • quote:

klasik kendine çekme yöntemleri herkezin farklı bunların kı hepsinden farklı

* Okurken çalısın kımseye muhtac değilsiniz adam olursunuz hem
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka_

quote:

Fakede son nokta

• sağcıların abisi ablası,solcuların çyddsi

O değil de bu saçma şeyleri ortaokula kadar indirdiler.Helal olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuTeRX -- 3 Eylül 2009; 22:12:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow06

quote:

Şimdi bende içimi dökerim ama kesin işine gelmeyenler banlar. Fener ile yardım parası toplayıp onunla gemcik alan, tv kuranlar, belediye başkanlığında iç ettiği paraların hesabını vermemek için dokunulmazlığın arkasına saklananlardan hiç bahsetmiyoruz nedense.

Söylediklerinizden hiç bahsedilmiyor demiş ama benim bunları onayladığımı nereden biliyorsunuz? Ben bunlara karşıyım diye gemicik alanlara evet mi diyorum sanki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka_

quote:

Bende onu admin sandım ilk başta. N'oluyoruz diyordum.

• Arkadaşlar herşeyden önce Bakkal Hamdi Efendiden , sokaktan , okuldan , sağdan soldan kankanızdan , arkadaşınızdan duyduklarınızla lütfen yorum yapmayın. Birşeyi merak mı ediyorsunuz ? gözünüzü seveyim önce bir araştırın. Hiç mi merak duygunuz yok ve bu tarz şeyler siz ilgilendirmiyor mu ? Bilmediğiniz şey hakkında kulaktan dolma bilgilerle yorum yapmayın.

Yok şunu inceliyormuş yok bunu inceliyormuş kendi kafa yapısına göre insanlara burs veriyomuş. Eğitime bari siyaseti katmayın. Ne zaman anlıcaksınız bilmiyorum ki birşeyin sağınında solununda aynı olduğunu..

Bu kadar büyük başarılara imza atmış ve son nefesine kadar Türk Gençleri için çalışmış birinin rica ediyorum kemiklerini sızlatmayın.

İyi Forumlar.
  • İşkembeden sallamak nasıl olsa bedava.. Benim çevremde baş örtüsü takıp ta ÇYDD'den burs alan bir kişi mevcut. Sizin bu sözünüzün dayanağını da öğrenelim..

quote:

Orijinalden alıntı: NeShTeR

quote:

Düzgün vakıflar, eğitim ve burs vermek için öğrencileri görüşlerine, düşünce tarzlarına göre seçmezler. Annesinin baş örtüsü olması, namaz kılması vb. nedenler bir öğrencinin burs olmasına engel teşkil etmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: NeShTeR

quote:

kanıtın varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ImbaLanceD

ŞŞŞŞ sessiz olun banlanırsınız....

Tüm forum 3 maymunu oynasın. Şşşşş Doğruları söylemek 9 köy + DH dan kovulmanıza sebep olur.

HişşşşşşŞŞŞ

kendi vede yandaş doğrularını söyleyeceksen umarım ülkedende kovulmana sebep olur gerçi sığınacak yerınız hazır amerıka sizin gibileri seviyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_i_y_a_h

quote:

Orijinalden alıntı: turksauron

http://www.cydd.org.tr/nasilburs.asp

Burda anlatıyor ne yapacağını. İkinci öğretim veya özel üniversitede değilsen ve ailende kişi başına düşen gelir düşükse verirler sana burs. Zaten gitmedenm önce ara, sor. Detaylı bilgi verirler.

pmde gönderemiyoruz ki sana Burdan soralım. Aylık ne kadar veriyorlar. Ve geri ödemeli mi geri ödemesiz mi?

Valla şuanki ücretler ne alemde bilemiyorum çünkü 4 sene oldu en sonuncusu üniversiteden emekli olalı. (Bizim aile çift dikiş gidiyo da biraz )

http://www.bursrehberi.info/2009/07/cydd-burslar-verilmeyecek-mi-cydd-bursu_03.html

Burda 125 diyor. Eh, akmasa da damlıyor.

• Aylık 125 milyon iyi sayılır devletin verdiği aylık 65 tlye göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tan Er

Aylık 125 milyon iyi sayılır devletin verdiği aylık 65 tlye göre

ne 65i arkadaşım , devlet 180 lira veriyor.Ayrıca bu ocak ayında 200 olacak büyük ihtimal.(her yıl kesin zamlanır)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdenar

quote:

Orijinalden alıntı: Tan Er

Aylık 125 milyon iyi sayılır devletin verdiği aylık 65 tlye göre

ne 65i arkadaşım , devlet 180 lira veriyor.Ayrıca bu ocak ayında 200 olacak büyük ihtimal.(her yıl kesin zamlanır)

Kardeşim o dediğin 3 ayda bir.
  • en ayar olduğum kural bunlardada var , özel okulda okuyorsan burs yok

lan bit yawruları özel okulda okuyorum ama bursluyum 300-500 harç yatırmıyoruz diye bizi niye dışlıonuz anlayamadım gitti

Allahtan ito var 160 kağıt verio sinirimi biraz yatıştırıyo

(300*500 mü pehh demeyin , benim kuzenin 114 lira dönem başı )
  • Olay ne?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.