Şimdi Ara

Cafeden kız ayarlama (Yardım Beyler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
2.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bikaç gündür gittiğim cafede akşam denk gelen 2-3 kız var. Çok güzeller ve yalnız takılıyorlar. Nasıl ayarlayabiliriz ? Oluru varmıdır

• Kızlara fresh bişeyler ısmarla onlarında gözü varsa zaten pas atarlar veya git direk kimden hoşlandıysan ona sizden çok hoşlandım numaranı verebilirmisin de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL

Kızlara fresh bişeyler ısmarla onlarında gözü varsa zaten pas atarlar veya git direk kimden hoşlandıysan ona sizden çok hoşlandım numaranı verebilirmisin de.
    garsona içecekleri kızların olduğu masaya götürmesini mi söyleyecem hocam
  • Avril ı dinlersen rezil olursun orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

garsona içecekleri kızların olduğu masaya götürmesini mi söyleyecem hocam

Öyle söyle bence de ki şu içecekleri şu masaya gönderirmisin ben ısmarlıyorum benim hesaba yaz zaten garson söyler şu bey göndertti diye eğer çok dandik bir mekansa üstteki elemanın dediği gibi rezil olursun ama lüks bir yerse hiçbirşey olmaz

• Kizlarin oldugu masaya git ve: size ufak bi surprizin var de.
    Cikar masaya vur

• nası yapabiliriz bilemedim. yada o anda aklıma uygun gelen neyse onu yaparım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KASİYER KIZ - YARDIM BEYLER
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bikaç gündür gittiğim cafede akşam denk gelen 2-3 kız var. Çok güzeller ve yalnız takılıyorlar. Nasıl ayarlayabiliriz ? Oluru varmıdır

Hocam yapma öyle şeyler, türk kızı hep tersler namuslu kız ayağına

Tavsiyem: Kızları gören bi masaya otur. sana doğru bakanı kes, diğerlerini de kesersen kaybedersin ve tek atış hakkın var
    Kızla kesişirsen böyle nasıl desem 3-4 kere falan sık aralıklarla seni kesiyorsa harekete geç. Aksi halde %90 terslenirsin söylemedi deme.
    Hareket ise:
    -Masalarına gidebilirsin.
    -Arkadaşını gönderebilirsin.
    Aksiyon istersen:
    -Bir kağıda numara face falan yazıp ne istersen artık, Kızın masasının yanında eğil yerden birşey alıyormuş gibi.
    Afedersiniz siz düşürdünüz galiba de, kağıdı ver. KAÇ.

Sonra da olayları anlat bize

• quote:

nası yapabiliriz bilemedim. yada o anda aklıma uygun gelen neyse onu yaparım.

Sana şöyle birşey söylim , onların oturduğu masaya yakın otur yani konuştuklarını duyabilecek yakınlıkda beğendiğinin yüzüne bakarak hafif gülümsemeler yap 1 gün de olacak iş değil zamanla olur oda anlar sana karşı bişeyler oldugunu sonra bi ara konuşurlarken kendi fikrini söyle filan eğer konuşmaya devam ederlerse pas atmış olurlar aralarına girersin he eğer sadece gülüp seni bi köşeye atıp konuşmalarına devam ederlerse fazla üstlerine gitme
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalgücü

quote:

nası yapabiliriz bilemedim. yada o anda aklıma uygun gelen neyse onu yaparım.

Sana şöyle birşey söylim , onların oturduğu masaya yakın otur yani konuştuklarını duyabilecek yakınlıkda beğendiğinin yüzüne bakarak hafif gülümsemeler yap 1 gün de olacak iş değil zamanla olur oda anlar sana karşı bişeyler oldugunu sonra bi ara konuşurlarken kendi fikrini söyle filan eğer konuşmaya devam ederlerse pas atmış olurlar aralarına girersin he eğer sadece gülüp seni bi köşeye atıp konuşmalarına devam ederlerse fazla üstlerine gitme

ben araya girince kızarlarsa sı.arız

• ya herru ya merru diyerekten böyle bakış at

• karşılarına geç sürekli kaçamak bakışlar yap.. sapık gibi değil tabi... baktın onlarda sana arasıra bakıyorlarsa veya gülümsedilerse 2. aşamaya geç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Kizlarin oldugu masaya git ve: size ufak bi surprizin var de.
    Cikar masaya vur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.