Bildirim
Cafe-Restaurant kazıklanmalarınız
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
2 tabak pilav 40 tl. Minicikti
Ozbek pilaviymis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternet Cafede adama 2 saatlik diyip 2 saatlik para vermiştim adam 1 saat açmış ben eve gidince anladım -
2 su 4,50 birde küçük su yani
şehir değiştitirirken yolda yenen yemekler kazık oluyorda
kfc ye verdiğim para oturmuştu içime :D
3 kişi gitmiştik 3 menü söyledik hesapladık felan ödücez hesabı kız sos olsunmu dedi. normalde bişey olsunmu derse o ücretsizir büyetlimmi yada yannında şunu istermisiniz derse paralı olur ama sos istermisiniz diyip mercimek çorbası gibi sosa farkında olmadan fazla para ödedik sosta iğrençti yani nimete iğrenç demem ama öyykkk -
Cafenin kurulusunda demlediklerindeki caya 3 tl
Uludağ'da bir kafede normal bildiğimiz bir şişe suya 5 lira vermiştim. -
500 ml.'lik , markası belli olmayan suya Cinemaximum'da 2.5 TL verdim geçen gün. Onun dışında hatırlamıyorum. -
ajda bardak çaya 3 tl çayın pakedi 3 tl lann -
Akşam eve dönerken acıkmıştım,bi' pastaneden simit falan alayım dedim(ismini unuttum pastanenin ama lüks bir yerdi.) Kurumuş 2 tane simit aldım 7,5 lira aldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 11 Haziran 2013; 20:41:31 > -
izmir kordon sağilinde 2 tane pepsı kolaya 10 tl vermek.
kebap 9 tl su 2 tl >> eyvan kebap
kebap 9 tl tatlı 4 tl >> hasanusta -
Özellikle KFC'de iyi giydiriyorlar.
Kova almistik . 45 TL tuttu 15 parça tavuk .
Ortaköyde bi kolaya 7.5 tl ... oda bildiğin şişe pepsi..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
[simage][/simage]Midpoint şişe kola 7.5 lira
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kolesistokinin -- 11 Haziran 2013; 20:50:39 >
Geçen sevgilimle oturduk bir yere.
Bizde diyoruz neden buraya kimse gelmiyor, aslında iyi yer. Hesabı verince anladık
2 çaya 5 tl verilir mi? Üstelik bayattı. -
maltepe sahilinde bir kafeden su aldım 1.5 lira ödedim... bildigimiz pet şişe markette 40 kuruşu satılıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: McCarty
maltepe sahilinde bir kafeden su aldım 1.5 lira ödedim... bildigimiz pet şişe markette 40 kuruşu satılıyor
Bizim okuldada pet şişe su 1 tlBir konu hatırlıyorum adamın biri bir şişe suya 10 tl vermişti
edit:imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hermaeus Mora -- 11 Haziran 2013; 21:26:12 > -
ben cok takmiyorum boyle seyleri -
quote:
Orijinalden alıntı: Metabolism
ben cok takmiyorum boyle seyleri
Para b*k olunca
Benzer içerikler
- osmanlıca tanışma teklifi
- beta balığı
- sigara külü yemek
- cymbalta 30 mg kullananların yorumları
- ankaradan sabiha gökçene nasıl gidilir
- prompt mühendisliği nedir
- exxen de neler var
- penis nakli
- çay emojisi
- discord açıldı mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X