Şimdi Ara

çadır tavsiyesine ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
2.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • genellikle doğu karadenizde kullanacam . 1 kişilik max 2 kişilik olabilir . çadırın su almaması en önemli nokta . ve içerisi nem yapmasın . öneriniz var mı . bütcem 150tl civarında

• Karadeniz yağışlı olur, en az üç mevsim lazım ki sert de yağar orada. Yüz elli biraz düşük bütçe.
  • 150 Liraya orta halli alırsın.

Şöyle söyleyeyimm ben çadır aldım karida marka 14 TL ye iki kişilik tek mevsimlik yağmur geçirmiyor kumaşı da çok kaliteli yani işimi görüyor.

Geçen haftada carrefuardan 3 kişilik çadır aldım 30 TL ye oda iyi yağmur geçirmiyor o da tek mevsimlik ama kumaşı karidadan daha kalitesiz. İşimi gördü mü gördü bayramda ağvada iki çadır açtım sahilde o rüzgarda o yağmurda banamısın demediler. İkiside yağmura karşı koydular ama malesef soğuya koyamadılar zira donduk diyebilirim iki çadırda da.

Tabi bunlar bana sorarsan FP ürünü yaz için ama daha iyisi tabi ki var.

Mutlaka pencereli olanlardan al sıcakta sorun oluyor çadırın içi.

3 mevsim kullanıcam diyorsan bunu öneririm henüz bende almadım bakıyorum.

http://www.decathlon.com.tr/2-seconds-easy-cadir-id_8347888.html

• aslında decatlondaki çadırları beğendim de , katlanınca çok büyük oluyolar çantayla taşımak imkansızlaşıyor .
    aslında çoğu çadır direk yağmur geçirmiyor . ama nem yapıyor . içine dokununca ıslak oluyor . o çok kötü .
    soğuk sorun değil mat ve uyku tulumu mevcur birde mum yakarım tamamdır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: realitych

aslında decatlondaki çadırları beğendim de , katlanınca çok büyük oluyolar çantayla taşımak imkansızlaşıyor .
    aslında çoğu çadır direk yağmur geçirmiyor . ama nem yapıyor . içine dokununca ıslak oluyor . o çok kötü .
    soğuk sorun değil mat ve uyku tulumu mevcur birde mum yakarım tamamdır .

Decatlonda ki çadırları kurulmuş şekilde geçen hafta şile de gördüm kapalı halini görmedim ama netten gördüğüm kadarıyla büyük.

Dediğim gibi ben normal çadır aldım 30 liralık kapanınca 50X15X15 ebatına geldi ve mat tan daha küçük boyutta oldu bu da benim için kolay oldu attım çantaya gitti direk.

Malesef nem sorunu kötü bende de çok oluyor damla damla oluyor çadırın içi arka tarafında pencere falan olsa en azından öyle sorun olmazdı.

• Merhaba arkadaşlar
    Çadır alacağım ve kış aylarında da kamp yapmayı düşünüyorum. Kar eteği olmazsa olmaz mı? Faydası fiyatıyla orantılı mı?
    Husky Bird Yesil Light almayı düşünüyorum ama
    -Husky Bonellı
    -Husky Falcon
    -Pinguin Gemini 150 Extreme
    -Evolite eXcamp
    gibi çadırlar kafamı karıştırıyor.
    Bunlar arasından önerinizi veya alternatifinizi dinlemek istiyorum.

*Özelikleri ciddi oranda fazlaysa fiyat 700 e kadar çıkabilir. Ama olmazsa olmaz özellikler söz konusu değilse (Himalaya'ya çıkmayacağım sonuçta) 350-400 ü aşmayı pek düşünmüyorum.
  • Sadece yazın haftasonları kullanmak için uygun (ucuza olsa biraz iyi olur) çadır alabileceğim yer var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Properdin P kullanıcısına yanıt
    Bütçeyi biraz artırmanız gerekiyor yoksa çadırın içine su girer ve bütün tadınız kaçar. Properdin aşağıda birkaç modelden bahsetmiş, bunlardan en makul olanı Bird modelidir. İki kişilik isteniyorsa aynısının Bizam modeli mevcut. Bu üç mevsim bir çadırdır ve yağışlı havalara karşı da dayanıklıdır. Falcon gibi modeller daha sert şartlara dayanıklı olarak üretildiği için hem ağırdır, hem de pahalı. O yüzden kış şartlarında kullanılmayacaksa Husky Bird ya da bizam. Aynı özelliklerde marmot ve north face çadırlar var ancak epey pahalı.
  • Kardes bu çadırı kullandın mi nasıl bi çadır kullanan arkadaşlar önerir se alıcam. Bnm de 4 5 kişilik bir çadırda ihtiyacım var sadece yaz ayları için. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende hala arayıştayım 3kişilk bi çadır bakıyorum (2kişiyiz gerçi) havalandırması güzel ve maksimum 150 tl 3 mevsim bi çadır tavsiyesine ihtiyacım var. var mıdır bilip araştırıp alıp kullanan vs vs
  • sıcak fırsatlarda link vardı ilgilenmek isteyen baksın
    https://forum.donanimhaber.com/m_119080310/tm.htm
  • 2 kisilik cadir almalisin. Malzemelerini ve esyalarini koymak icin bos alana ihtiyacin olacak ayrica daha rahat edersin. Cadir kisi sayisina gore degil kisi sayisi+1 kisi seklinde secilmesi tavsiye edilmektedir. 2 kisi kalacaklar 3 kisilik 3 kisilik kalacaklar 4 kisilik cadirlara yonelmeli.
    decathlon'daki cadirlara bir goz gezdir en azindan ismi cismi belli. Ama sorarsan husky almalisin. Cek markasi cek uretimi kaliteli yapisi uv filtreli ve belli seviyeye kadar su gecirmezlik saglayan cadirlar uretiyor.

• zeynep8507 Z kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada.com karinda iki kişilik çadır 1 alana 1 bedava 60tl işini görür. Ayrıca karinda ürünlerinin hepsinde bir alana bir bedava.

http://www.hepsiburada.com/karida-2-kisilik-cadir-p-OUTCIN3CADIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironcarbonom -- 3 Ağustos 2016; 22:49:39 >
  • ironcarbonom kullanıcısına yanıt
    Bu kampanya hala geçerli mi?geçerliyse nasıl aktif hale geliyor.
  • byns kullanıcısına yanıt
    Hocam malesef bitmiş diğer kampanyada tanesi 30liraya geliyordu bunda 40 liraya geliyor.

• http://www.decathlon.com.tr dışında bir yerden çadır alınmaz arkadaşlar. her bütçeye göre 1. sınıf çadırlar mevcut.
  • Şu yazı işine yarayabilir, umarım yardımcı olur ÇADIR SEÇİMİ
  • Decathlon Arpenaz 2+ işinizi görecek bir çadırdır hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.