Şimdi Ara

Cadillac & Dinosaurs ( Mustapha )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
7.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu oyunda atari salonunda amma jeton harcamıştım.Harika bir oyundu bence.hep Mustaphayı seçip oynardım ...şimdi o oyunu hangi sistemde nasıl oynayabilirim?

Nescafe+çikolata ,çay,Ps2,psp,DS,PC,Grandia III, God of War, God of War 2 , Assasin's Creed , Alan Wake , Crysis , Hitman 1-'2-3-4' , Resident Evil 1-2-3-'4', Silent Hill 1-2-3 ,Fatal Frame,Rule of Rose,MoH,Shadow of the Collosus, Burnout,Fahrenheit, Black,Metal Gear Solid, Syberia, Still life, Adventure, cnbc-e, NTV, Biri Bana Anlatsın, O an, Makina, Beyaz , Şahan,Jarhead,Lost,Heroes, SpongeBob, Simpsons, MarriedWithChildren, Seinfeld, Discovery CH,Yağmurlu havada dolaşmak..
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Cadillac ve Dinozorlar: Benzersiz Bir Hikaye

Cadillac ve dinozorlar arasındaki bağlantı, otomotiv tarihinin en ilginç ve benzersiz hikayelerinden birini oluşturur.

1965 yılında Cadillac, 1967 model yılı için, dinozor fosillerinden esinlenerek tasarlanmış sınırlı sayıda dört kapılı sedan olan Eldorado Brougham'ı piyasaya sürdü. Aracın ön ızgarası, dev bir dinozor kafasını andırıyordu ve kapı kolları dinozor dişlerini temsil ediyordu.

Cadillac Dinosaurs lakabını alan bu lüks araçlar, o dönemde oldukça popüler oldu. Benzersiz tasarımı ve üstün performansıyla tanınıyorlardı. Cadillac, daha sonraki yıllarda da birkaç farklı Cadillac Dinosaurs modelleri üretti.

Cadillac Dinosaurs'un tasarımı, tarih öncesi canlılara olan büyüleyici ilgimizi yansıtmaktadır. Bu araçlar, dinozorların soyu tükenmiş olmasına rağmen, insan hayal gücüne ve otomotiv dünyasına kalıcı bir iz bırakmıştır.

Sonuç olarak, Cadillac Dinosaurs, otomotiv tarihinin ve dinozorlara olan büyüleyici ilgimizin ilginç bir kesişimidir. Bu benzersiz araçlar, insan yaratıcılığını ve otomobillerin tasarımlarında ilham kaynağı olarak doğanın etkilerini gözler önüne sermektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bu bölüm ile biraz alakasız oldu ama , mame32 emülatörü indirmen lazım sonra bu oyunu indirip mame 32 den çalıştırcaksın, mame32 dışında finalburn alpha diye başka bi emülatör var oda güzeldir.

http://ps2emu.dcemu.co.uk/ps2mame.shtml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blacknight -- 19 Haziran 2007; 19:23:02 >
    Nescafe+çikolata ,çay,Ps2,psp,DS,PC,Grandia III, God of War, God of War 2 , Assasin's Creed , Alan Wake , Crysis , Hitman 1-'2-3-4' , Resident Evil 1-2-3-'4', Silent Hill 1-2-3 ,Fatal Frame,Rule of Rose,MoH,Shadow of the Collosus, Burnout,Fahrenheit, Black,Metal Gear Solid, Syberia, Still life, Adventure, cnbc-e, NTV, Biri Bana Anlatsın, O an, Makina, Beyaz , Şahan,Jarhead,Lost,Heroes, SpongeBob, Simpsons, MarriedWithChildren, Seinfeld, Discovery CH,Yağmurlu havada dolaşmak..
  • ps2 de bilmiyorum açıkçası çünkü ben PC için olanı kullanıyorum. yanlız oyunların çoğu eksik dosyalar içeriyordu ona dikkat et. oyunu "cadillac dinasaurs rom" olarak arat internetten. çünkü bu oyunlar "rom" olarak geçiyor.
    Ben FIRILDAK Değilim!

Bu Tekere Çomak Sokmayın!
  • dostum ps2 de mame32 emülatörü sağlıklı çalışmıyordu psp veya pcde oynayacaksın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JoJo's Bizarre Adventure (Anime)
    11 yıl önce açıldı
    Atkinsons born of eternity
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eski günlerdeki gibi tat vermiyo ama PC de şimdiden söyliim
    Alışveriş listem: Soulfly1,kelto3, sansarsansar, Spirit_of_Sly, telsim81, MegriM, Eci_i, celchuk, crowded, Jöntürkler, Trusen, Ralph, Mydonose13, Blur, saykokemal, supermanTr, nucLear, gu_ven-gencler, mempa, emirkaraguler89, Sabah Kahvesi, gisigisi, Factotum., Hasancı Balık, kmlcck, muzaffer_k, Urzais100, UlasAsmadili, killforyou09, trust88,gs007tr, Ohzman, murlek, Ahm3tt,cakal41234 ,commando_xr, SquallTr, ps2mania, ayteknoloji, SUPPERMAN, burowan, manowar2401, gokalp00, titipoco, meceh, Ahmet©, Heradon,Nerding_Gamers, Enes Eyibil, pudinkk (55 Referans)
  • Abi varya Allah senden razı olsun. Ben bu oyunu eskiden deliler gibi oynardım, hep de Mustapha'yı seçerdim. Çok iyiydi de sonradan şu next-gen zımbırtısı çıktı. Ama hatırlayamıyordum oyunun adını. Teşekkürler!

Yalnız sen bana teşekkürler diyemiyeceksin çünkü soruna cevap veremiyorum. Ben bunu eskiden PC'de oynardım...

http://www.emuasylum.com/index.php?page=roms&type=list&system=MAME&letter=C oyunun romlarını bu sitede bulabılırsın gereklı emulator programı olduktan sonra bılgısayardada oynarsın bilgısayardakı programın adı mame32 diye program (mutlaka bu oyun pspde oynanmalı harıka bır deneyım oluyor)

• Evet mame emulatörü ile eski arcade oyunlarını oynayabilirsiniz oyunların romlarınıhttp://www.romnation.net/ den indirin mameye romların olduğu klasörü gösterin hepsi bu kadar haggar, mustafa, punisher, captain commando, street fighter(2d olanlar), mortal kombat(2d olanlar) vs vs atari salonlarındaki hemen her oyun var.

biraz fantezi olmuş değilmi

napalım oyun yokluğunda iyi gidiyor

foto çekeyim derken dayak yedik akşam akşam

• mamede çok oynadım bu oyunu. harcadığım jetonlara acıdım valla ne salak oyunmuş. ama zamanına göre ii.
  • Sonu da güzeldi bu oyunun...
    Oynanabilirliği akıcı ve pürüzsüz olduğu kadar çok hizli olduğunu hatırlıyorum.
    Eskilerden bunun kadar hızlı olupta oynanabilirliği bu oyun kadar iyi olan herhangi bir oyun hatirlamiyorum

• Kıral oyundur. Emeği geçenleri bir kez daha saygıynan anıyom.
  • bende indireyim benide heyecanlandırdınız ya acaba nasıl oyun

not:xry msn ye girsene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genle yüklü gemi -- 20 Haziran 2007; 9:48:48 >

Ben emulatoru çalıştırdım ps2 de.içine de snow bros mustapha street fighter falan atmıştım.ama emulator açılıyo oyun listesi gözüküyo oyuna giriyom loading diyo mustaphada öyle kalıyo.diğerlerinde loading diyo menuye atıyo.street fighter da oyunu açtım yazılar geldi takıldı.yardımcı olun lütfen.
  • msn de açık değilsin açsana msn yi.sana bu cd ye nasıl yazıyo onu falan sorca.
    dunyaxqq@hot... benim adresim.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.