Şimdi Ara

Cadillac & Dinosaurs ( Mustapha ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
7.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: serdar_1988

msn de açık değilsin açsana msn yi.sana bu cd ye nasıl yazıyo onu falan sorca.
    dunyaxqq@hot... benim adresim.

zaten sen bende ekliymişsin.oyuna gelince dediğim gibi programı açtm oyunda loading de takılıyo.ben programı indirip roms klasörüne oyunları attım.bi de gamelist yaptım oyunların isimlerini yazdım.sonra cdgen programı ile yazdıracaktım program hiç bilmediğim bir dilde çıktı.neyse kaydettim kapadım programı gerekli ayarları falan girmen gerekiyo tabi şu siteden bak anlatıyo.http://www.richpsx.com/playstation2/utilities/ps2mame.html sonra ben nero ile veri diski yazdırdım o kadar oldu bilmiyorum programın ingilizcesini bulup bi daha deniycem . yukarda bi arkadaş büyük TV de açmış ama anlatsa?

• sende bende ekliymişsin ya hemde bayadır eklisin sana bakmıyodum bu zaten ekli diye
    saolasın bende denicem.
  • eski bi topic den alıntı:

Arkadaşlar MAME'yi çalıştırdım ve tane tane anlatıyorum

1.http://www.richpsx.com/playstation2/utilities/PS2N-PS2MaMe.zip vehttp://www.richpsx.com/playstation2/utilities/cdgenps2v2.zip bu programları çekelim.

2.PS2MAME programını zipten çıkartalım.Yeni bir klasör oluşturup adını "ROMS" koyalım.MAME romlarımızı bu klasörüm içine koyalım.

3.gamelist.txt notepad uygulamasını açalım , içine romlarımızın adlarını BÜYÜK HARFLERLE ve uzantıları olmadan yazalım.

4.CDgenPS2 programını açalım.PS2MAME zipinden neleri çıkardıysak ve bunlarla birlikte ROMS klasörünü CDenPS2 penceresine tutup sürükleyelim.

5.SYSTEM.CNF dosyasına programdan sağ tıklayalım ve "Edit" sekmesini seçelim.

6."Fix LBA" veya "Set LBA" yazısının yanındaki kutucuğu işaretleyip değerini 12231 girelim.

7.Daha sonra yandan IMG yazısına tıklayalım. Dosyanın adını istediğiniz şekilde girin ama uzantısını .iso yapmanızı tavsiye ederim.

8.İşlem bittiğinde tamam diyip geçelim.

9.Sizdeki CD yazma programından hazır kalıp yazma bölümünden bu iso dosyasını seçin ve yazdırın. Ben "Nero Startsmart" için anlatıyorum. Programı açın ve "Kopyala ve Yedekle" bölümüne gelin. Buradan "Kalıbı Diske Yazdırı" seçin. Karşınıza "Browse" ekranı gelecek , iso dosyanızı seçip yazdırın.

10.CD'nizi PS2'ye takıp oynayabilirsiniz

Sadece linkteki cümleleri çevirdim , anlayamayan arkadaşlar için. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

NOT: Oyunlar süper çalışıyor bir gram takılma yok.

• Bu oyunları psp de nasıl oynarım..Bu emülatör dediğiniz şeyi nasıl bulur yüklerim nasıl çalıştırırım biraz yardım alabilirmiyim..
  • @Hakan, bu linkte full cps1 ve cps2 rom seti var sony psp için,http://regamers.com/forum/forumdisplay.php?f=71

tek yapman gereken emulator klasörünü, psp-game içine atmak, kolay gelsin
  • yaptım oynuyorum oley be süper oldu ama
    not:yapmadımda yaptım saylır yani akşam oynuyo olurum inş.
    Akşam oynamaya başlarsam yazamayacağım için yazıyorum bu mesajı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genle yüklü gemi -- 20 Haziran 2007; 12:52:14 >
  • psp mi ps2 mi?
    quote:

Orjinalden alıntı: serdar_1988

yaptım oynuyorum oley be süper oldu ama
    not:yapmadımda yaptım saylır yani akşam oynuyo olurum inş.
    Akşam oynamaya başlarsam yazamayacağım için yazıyorum bu mesajı
  • ps2 sorunlu diye biliyom evet arkadaşda yapmış takılmış eğer sağlıklı çalıştırabilirseniz bizimlede paylaşmanızı bekleriz
  • mame 32 ye bu oyunu nasıl tanıtacaz?
  • beyler "final burn alpha" yı indirin, oldukça iyi bir emulator(PC için). emulatörü kurup çalıştırdıktan sonra sol üst tarafta "game" sekmesinden "load game" i seçin orada oyunların isimleri listesini alfabetik sırasıyla yazılmış (oyunların kodları ve isimlerini tam ve doğru olarak aratmak için). sonra netten bu oyunların "rom" larını aratın ve indirin.( oyunların versiyonlarına dikkat edin bazıları asia bazıları usa vs. oluyor). oyunları indirdikten sonra hiçbirşey yapmadan "final burn" ün "ROM's" klasörüne atın. sonra yine Final burn ü çalıştırıp, game- load game yapın, çıkan listeden yüklediğiniz oyunu seçin. keyifli oyunlar.
    not: oyunda player 2 yi seçerseniz joystickle oynayabiliyorsunuz

ben mustapha, final fight( buda mustapha gibi bi oyun), street fighter serilerini oynuyorum. ve hala inanılmaz zevk alıyorum. bi de teknosa'lar da atari salonlarındaki makineler gibi joystickler var. çok pahalı da değildi sanırım, onlardan 2 tane alıp yazın arkadaşlar la bira-çerez+ PS3 + wii + atari keyfi yapmayı düşünyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^mrtalb^ -- 20 Haziran 2007; 16:40:57 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.