Şimdi Ara

Caddy gitti 2015 yeni kasa connect geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 9 sene caddy kullandıktan sonra yeni connecte geçiş yaptık. Araç ispanya üretimi 2014 te türkiyeye çok az sayıda geldi. Bizde olan 2015 titanium versiyonu.Caddy yerine bunu tercih etmemizin birçok sebebi var,saymak gerekirse

6 ileri vites (dsg 140 lık olan ile kıyas etmeyin)
    açılabilen elektrikli camlar.dört camda çift kademeli ve sıkışma önleyicili
    komple cam tavan
    arkalar makas değil
    ön cam resistans
    50 kmh hıza kadar otomatik frenleme sistemi
    katlanır aynalar

buraya kadar ayıran özellikleri yazdım hatırladığım kadar ile.ek olarak
    ön arka park sensörü
    geri görüş kamerası
    hız sabitleme
    yokuş kalkış
    direksiyonun döndüğü yönde yanan sisler
    çift bölgeli dijital klima
    bagajın üst kısmındaki gözler gibi birçok özellik var.

şuan yakıt 6,5-7 civarı ilerde düşebilir. içi çok ferah. ön cam büyük ve komple cam tavan olması bunda büyük etken.kokpit komple sert plastik.direksiyon kaplaması harika.kol dayama ayarlanmıyor ve çok geride kalıyor. gözlerin altı sünger kaplı değil.arka koltuklar tamamen sökülebiliyor.yol sesi çok rahatsız etmiyor.ruhsat kamyonet.aklıma ilk gelenler ve izlenimlerim bunlar.bu haliyle araç 66 bin lira civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeman6161 -- 18 Mart 2015; 8:56:43 >

• Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim kaza bela vermesin, tekerine taş değdirmesin. Bu tarz araçları bu kadar alımlı yapıpta içerideki plastiği sert yapan OEMleri kınıyorum. Ulan yapın işte adam akıllı yumuşak plastik. Sonra 2-3 yaşındaki araçlardan gacır gucur sesler gelmeye başlıyor... Hocam kaça aldınız aracı bu arada ?
  • Hayırlı olsun aracınız. Allah kaza bela vermesin. Ticarilerin sert plastik olması daha dayanıklı olması içindir sürekli kullanımda sert plastik daha dayanıklı oluyo ama tabi ses yapma riski var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Mnr980

Eniştem bu araca kapora vermişti
    3 ay bekledi gelen olmayınca iptal edip polo GT aldı.

böyle bir sınıf karmaşası görülmemiştir.
    Daha Fazla Göster
  • Bence de zevk meselesi ama beyaz renk bu araca hiç yakışmıyor.

Merak ettiğim bir konu ise bu büyük aynaların uzun yolda yaptığı rüzgar sesi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 14 Mart 2015; 17:28:09 >

• Bir Kangoocu olarak hayırlı olsun diyorum hocam . Araba gerçekten güzel ama fiyatı biraz uçuk . 50 bin bandında olsa cidden çok güzel satış yapar . Courierle kıyaslanmayacak kadar iyi duruşu var arabanın , cam tavan falan ayrı bir olay . Böyle arabalarda cam tavan ile harika sürüş keyfi oluyor .
  • sağolun arkadaşlar.bizde 3 ay bekledik bu aracı yalan değil :) sert plastik ses yapmasa çok sorun değil.bakalım ilerki zamanlarda belli olacak.daha bi otoban testi yapmadım.ozaman aynaların yaptığı sesler ve aracın limitlerini yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeman6161

sağolun arkadaşlar.bizde 3 ay bekledik bu aracı yalan değil :) sert plastik ses yapmasa çok sorun değil.bakalım ilerki zamanlarda belli olacak.daha bi otoban testi yapmadım.ozaman aynaların yaptığı sesler ve aracın limitlerini yazarım

Kafanızda bir fikir oluşsun diye belirteyim. 2012 model Berlingo kullanıcısıyım. İçeriye rüzgar sesi 130km/h'dan sonra gelmeye başlıyor belirgin bir şekilde. Motor sesi eğer 2,000-2,500 bandında kullanılırsa hiç yok gibi bir şey.
  • Hayırlı olsun çok güzel araç allah iyi günler de kullanmayı nasip etsin inşallah.

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

sağolun arkadaşlar.bizde 3 ay bekledik bu aracı yalan değil :) sert plastik ses yapmasa çok sorun değil.bakalım ilerki zamanlarda belli olacak.daha bi otoban testi yapmadım.ozaman aynaların yaptığı sesler ve aracın limitlerini yazarım

Kafanızda bir fikir oluşsun diye belirteyim. 2012 model Berlingo kullanıcısıyım. İçeriye rüzgar sesi 130km/h'dan sonra gelmeye başlıyor belirgin bir şekilde. Motor sesi eğer 2,000-2,500 bandında kullanılırsa hiç yok gibi bir şey.

Öncelikle alan kişiye hayırlı olsun ticari sınıfı ile büyüdüm şahsen ben, o yüzden baya ilgiliyimdir bu türlü araçlara. Bendede berlingo vardı hocam hatırlarsınız, aynı sizin modelden araçtan memnunmusunuz ? 2,5 sene kullandım şimdi babama verdim arabayı oda degiştirmek istiyor sebebi çok komik aslında debriajı çok sertmiş Caddy bakıyor ama ben diyorum ki yeni connect'e bak birde bakalım ne yapacak bu konuyu göstermek lazık Ama berlingo'daki özellikler çok güzel ayrıyetten şuan yeni connect'deki özellikeri görünce hasta olmadım degil

• quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Öncelikle alan kişiye hayırlı olsun ticari sınıfı ile büyüdüm şahsen ben, o yüzden baya ilgiliyimdir bu türlü araçlara. Bendede berlingo vardı hocam hatırlarsınız, aynı sizin modelden araçtan memnunmusunuz ? 2,5 sene kullandım şimdi babama verdim arabayı oda degiştirmek istiyor sebebi çok komik aslında debriajı çok sertmiş Caddy bakıyor ama ben diyorum ki yeni connect'e bak birde bakalım ne yapacak bu konuyu göstermek lazık Ama berlingo'daki özellikler çok güzel ayrıyetten şuan yeni connect'deki özellikeri görünce hasta olmadım degil

Son derece memnunum. Şu an ufak çaplı bir arızası var, onları da halledebilirsem süper olacak. Yakıtı, 92hp olmasına rağmen performansı, konforu süper. Eğer başıma arızalar vs. çıkartmazsa uzun seneler binerim gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk061 -- 14 Mart 2015; 18:57:08 >

• Bu yılın mtv si 945 tl olan
    6 yıl boyunca vergi indirimi olmayan
    Her yıl muayeneye giren
    1. köprüyü kullanamayan
    Hız limitleri düşük olan
    Kasko/Trafik sigortası yüksek olan
    Ticari araç olduğu için bir çok kasko poliçesinde otomobillere tanınan extra haklardan faydalanamayan
    Radar kontrollerinde (sabit/özellikle mobil radar) memurların göz bebeği olan :)
    Yüksek yapısı ile sert süspansiyonlara sahip olan
    Otomobil konforu ile uzaktan yakından alakası olamayan bir arac
    Bütün bunların yanında fiyatı 66 küsür bin olan bir araç için hayırlı olsun diyelim.

Bu arada ticari araçların ötv si arttırılmadan önce gerçekten çok hesaplı oluyordu.

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

Eniştem bu araca kapora vermişti
    3 ay bekledi gelen olmayınca iptal edip polo GT aldı.

böyle bir sınıf karmaşası görülmemiştir.

kel alaka iste.
    polo GT biniyor şuan enişte.

• bu araç yılın 11 ayı şehir içi kullanılıyor,muayene istasyonu eve 5 dk. köprüden geçmez bile belki.o yüzden kamyonet olmasının pek bir dezavantajını görmüyoruz.nitekim 9 sene caddy kullandık alışığız.önemli olan yüksek ve içi geniş bir araçtı.dizel ve bu donanımda çok seçenek yok malesef.kaskosu 713 tl çıktı.aracın koltuğuna oturmadan da konfor yorumu yapmayalım.kapıda 2014 focusta var. yüksek oturma pozisyonu ile connect daha rahat geldi bana.bu aracın 7 kişilik otomobil olanlarıda var ama vergi diliminden dolayı bu ülkeye gelmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.