Şimdi Ara

caddy'ciler buraya acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
3.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • mAZOT DEposunun kapağı kilitlenmiyor
    2007 1.9 tdı caddy
    arabayı 8-9 ay önce aldım ilk aldığımda kilitleniyordu bigün pompacıya anahtar vermeyi unutmuşum orada zorladı herhalde kapak ne yaparsam yapayım kilitlenmiyor
    tamir oluyor mu bunlar. olmuyorsa kontak anahtarına uyumlu kapağı nerden bulacapım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yener/vw -- 9 Haziran 2015; 15:36:17 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: yener/vw

    mAZOT DEposunun kapağı kilitlenmiyor
    2007 1.9 tdı caddy
    arabayı 8-9 ay önce aldım ilk aldığımda kilitleniyordu bigün pompacıya anahtar vermeyi unutmuşum orada zorladı herhalde kapak ne yaparsam yapayım kilitlenmiyor
    tamir oluyor mu bunlar. olmuyorsa kontak anahtarına uyumlu kapağı nerden bulacapım

    abicim serviste bulabilirsin sanırım ama kapaklar var ayrı anahtarla kitlenen ondan da alabilirsin son çare olarak fakat orijinali ancak vw de vardır oda uçuk bi fiyata
  • Öncelikle geçmiş olsun.
    2-3 yıl önce de aynı problem benim başıma gelmişti. Daha evvelinden pompacılar depo kapağınızda sorun var diye birkaç kez uyardılar.
    Bir akşam vakti yakıt almak için pompanın yanına aracı çektiğimde ne yaptık ne ettiysek kapak açılmadı. Kilit açılıyor. Kapak boşa çıkması gerekirken yuvasında dönüp duruyordu.
    Yol bilgisayarında depodaki yakıtla 10 km gidilebileceği yazıyordu. Ben o akaryakıt istasyonunun uzağına gidersem akşam vakti yollarda perişan olacaktım. Allah'tan yakında Yenibosna Skoda servisi var olduğunu pompacı söyledi. Kapatmadılarsa yardımcı olurlar dedi. Tam kapatırlarken vardım. Patronları olan beyefendi bizzat ilgilendi "biz bu kapağı açarsak kilitleyemezsiniz" dediler. Depo kapağını değiştirmem gerektiğini artık yaşayarak öğrenmiş olduğum için ne olursa olsun açılmasını kabul ettim. Zaten yakıtım da bitiyordu. Bir levye marifetiyle depo kapağını (gazoz kapağı açar gibi) açtılar. Dedikleri gibi kapak kapanıyor ama kilit mekanizması çalışmıyordu. Yakıtı aldım artık rahatlamıştım.
    Problemi baştan itibaren beni telefonla ne yapmam gerektiği yönlendiren arkadaşım Herkül Oto Kadir ÜNLÜ ustama götürdüğümde depo kapağını ben yanına gitmeden sipariş etmişti ve eline ulaşmıştı bile.
    Arızalı kapağın üzerindeki kilit mekanizmasını yeni kapağa monte ettiler. O günden sonra sıkıntı yaşamadım. Parçayı ve problemin çözümünü WV servislerinden almadık. Sanayideki parçacıdan aldık. Herhalde aracın kilit mekanizmasını bilen ustalar çözebiliyor. Daha fazla geciktirmeden anlattığım gibi problemi gidermenizi tavsiye ederim.




  • Mekanizmayı yeni kapağa takmak müthiş bir fikirmiş vallahi ustaya helal olsun ne kadara mal oldu Size acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.