Evet arkadaşlar benim böyle bir sorunum var malesefBünyedenmidir neydendir çözemedim bunu.En kısa örnekle 9.99'a satılan 20lik küçük votka şişesine deli zurna sarhoş olabiliyorum.Bir diğer örnekle en fazla 3 efes extraya sarhoş oluyorum,kendimi kaybediyorum resmen.Bu sorunum yüzünden arkadaşlarım benimleyken içmek istemiyor o noktaya kadar geldim
Bazı bünyeye öyle yapar bir nevi bünye meselesi bende sarhoş olmam uykum gelir.
Çok kötü bi durum ama yahu.O an yaptıklarımı bi yanımdakiler birde allah biliyor zaten
Ne güzel. Aynı hizmeti daha ucuza alıyorsun.
böyle düşün bence
alkolü 'dün akşam bi içmişiz aga' gibisinden sadece içmek için içersen 1 birayada sarhoş olunur yanlış anlama sana birşey demiyorum ancak alkol keyif için içilmelidir.
sarhoş olmak için içersem ben de hemen zoom olurum bence istiyosun.
Benimde midem çok hassas sanırım anlamıyorum ama ne aç karınla içiyorum ne başka birşey.Yanında çerezlerde oluyor fakat kutu veya şişe efesin çeyrek kala midem fena oluyor.Şu zamana kadar hiç tam bitiremedim.Bünye hassas sanırım nabalım. Bi yandan iyi aslında
Burdan hareketle fiyatların yüksek olduğu bistro tarzı yerlere önceden içip gitmediysem her şeyi dikerek içerim hızlı içince çarpsın diye.
quote:
Orijinalden alıntı: uzil
quote:
Orijinalden alıntı: makman
Ne güzel. Aynı hizmeti daha ucuza alıyorsun.
böyle düşün bence
@Hocam? Yalandır diyemiyorum bazen yapıyorum bunu En yakın olarak dün keyif niyetine votka yudumluyordum , sarhoş olmak gibi bir niyetim yoktu,sonrasını malum hatırlamıyorum uçmuşum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme