Şimdi Ara

c9aa0f62bc536b6f8bdecf92694ecc0f

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skymarc -- 8 Şubat 2012; 7:04:59 >

• bence külliyen yalan yok öyle bişey banada geldi hiç bulaşmam öyle şeylere sonra başımız ağrımasın bu devirde nerdee beleeeş 500 kontör:)
  • sence bedava diye herhangi birşey varmı dünyada?
  • var, hava gazı
  • bana da geldi.. saçma... ilgilenmedim bile..sildim..
  • sakın mesaj atmayın tek mesajda 70 kontörünüz gidiyormuş, aylık abaonelik tarzı birşey...
  • herkes ilgilenmedim diyor.biri denemeli işe yarayıp yaramadığını
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fghdffdhdfhhgfgh
    8 ay önce açıldı
    ETDCtrl- silinebilir.
    13 yıl önce açıldı
    SWM G01 G01F
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • böyle şeylere inandığınıza yada inanmak istediğinize inanamıyorum.
  • ya en altta küçük puntolarla yazılmış yazıyı okuyun sonra hemen kapatırsınız sayfayı

Örnek 1
    http://ad.garantiarkadas.com/500smskazan.php?affiliateID=57411
  • ben buraya kıl olduğum birinin numarasını yazsam ne olur?
  • ben buraya üye oldum 4 kontorum vardı ve o 50 msj ın yarısını kullandım. Daha kontorum gitmedi ümidim gitmemeye devam eder
  • quote:

Orjinalden alıntı: KooSeo

ben buraya kıl olduğum birinin numarasını yazsam ne olur?

• Bİ DE BUNLARA İNANIP 10 KİŞİYE DAHA YOLLAYAN tipler VAR
  • Hiç işim olmaz

Aveada 39 kontor feda edip Ayda 500sm her şebekeye veya 5000sms sadece avea icine mesajlaşabiliorsun. 500sms artık yetmiyor bana 5000sms avea içi alacam

Avea ve Vodafone aboneleri için GarantiArkadaş servisine ilk kayıtta hediye 500 mesaj hakkı verilmektedir.Hediye 500 SMS teklifi,abonelerin GarantiArkadaş servisinde üyeliklerinin devam etmesi şartıyla ve her ay en fazla 50 SMS kullanım hakkı olmak üzere geçerlidir. Hediye mesajlar GarantiArkadaş servis bünyesinde kullanılabilir. Sonrasında göndereceğiniz mesajlar ücretlidir.Site üzerinden diğer üyelere göndereceğiniz web mesajlar ücretsizdir.Avea aboneleri GarantiArkadaş üyeleri arasında webten gönderim yapabilir.Aboneler, sadece kendi kullandıkları şebeke aboneleri ile mesajlaşabilir. Abonelik ücreti haftalık 10 standart sms / 20 kontördür ve haftalık olarak yenilenir.GarantiArkadaş servisinde üyeler arasında mesajlaşma ve benzeri mesaj tabanlı hizmetler,piyasada yer alan tüm telefon marka ve modelleri ile kullanılabilir.GarantiArkadaş wap özellikli hizmetleri için telefonunuzun wap veya gprs özelliklerini destekliyor olması ve ilgili ayarlarının yapılmış olması gerekmektedir.Wap/gprs ücreti, GarantiArkadaş servisi ücretine dahil olmayıp,abonesi bulunduğunuz gsm operatörü tarafından belirlenerek tahsil edilmektedir. GarantiArkadaş üyeliğinizi sona erdirmek için kısa mesaj ile iptal yazıp 3332'ye gönderiniz ya da müşteri hizmetlerimizi arayınız.Avea ve Vodafone altyapısı kullanılarak sunulmaktadır.Ce Ltd. Şti.Avea aboneleri için Müşteri Hizmetleri: 05557383700 Vodafone Müşteri Hizmetleri:02122769276

• quote:

Orjinalden alıntı: KooSeo

ben buraya kıl olduğum birinin numarasını yazsam ne olur?

haha koptum valla
  • F
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisdogg

sence bedava diye herhangi birşey varmı dünyada?

Hava var
  • Teli kullanmıyom zati napcam 500 smsi
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaTuX

F

A
  • quote:

Orjinalden alıntı: iskeletor

quote:

Orjinalden alıntı: BaTuX

F

A

K
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.