Şimdi Ara

C905 İMEİ KAYDI İÇİN YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hediye olarak c905 geldi kaydı yapılcak fakat elimde kayıt olmayı bekleyen w995 de olduğu için 2 tane pasaport bulmam imkansız bunun için bana acilen imei değişimi için program lazım, nasıl yapıldığınım bilen varmı, biraz araştrdım varmış fakat bu işlemi her ay tekrar etmek zorunlumuş ve operatörden mesaj geliyomuş telefonunuz kapancak diye, şimdiden teşekkür ederim

• programi bulman imkansiz box olmasi lazim...
    Imei changer vardi ise yariomu yaramiomu bilemiycem...
  • imei changerı buldum da olumsuz sonuç dışarda telefoncular yapıyo mu acaba
  • yunus yeralti telefoncularina bakman lazim 2sene once 20tldi...
  • yeraltı abi ben seni msn'e ekledim baya oldu fakat sizi hiç açık görmüyom ya pm de atamıyom nedense
  • yokmu arkadaşlar bunun bi yolu yada uygun fiyata pasaport kaydı yaparım diyen
  • tek cevap=doğubank(üst katlardaki tamircilere bak olmadı bulduğun tüm dükkanlara sor)
    istanbuldaysan bi bak.
    başlığı açdığın saatlerde ben ordaydım bilsem sorardım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternetten İmei Kaydı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sağol kardeş cevabın içinde balıkesirde oturuyom ve burda tamam yaparız diyen çıkmadı yılbaşını bekliyom umarım bi akrabamiz yurtdışından gelir yoksaaaaa...
  • vay hemşerimi buldum ilk defa ya ben 45'i görünce manisa sandım evet blk merkez adam olsun herkes
  • 1 ay olmuş fakat sonraki bakacaklar için belki yararlı olur...

Sony Ericsson a2 modellerin OTP sine imei yazılamıyor...sanal imei yazdım 2 hafta sonra mesaj geldi ve geri kapandı.

Yani hiçbir telefoncu a2 modellere uzun bir zaman imei yazamayacak.Haa çok profesyönel olan yazar fakat yine sanal yazar.Sonra 2 hafta geçmeden kapanır.Kapanınca da ah anam vah anam demeyin paranız boşa gider.Ben söyleyim de karar yine size kalmış...Haa yok benim param bol diyorsanız 1-2 haftada 2-3 kere yazdırın durun

Mecburen imei kaydı gerek. Bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojan01 -- 20 Ocak 2011; 19:39:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trojan01

1 ay olmuş fakat sonraki bakacaklar için belki yararlı olur...

Sony Ericsson a2 modellerin OTP sine imei yazılamıyor...sanal imei yazdım 2 hafta sonra mesaj geldi ve geri kapandı.

Yani hiçbir telefoncu a2 modellere uzun bir zaman imei yazamayacak.Haa çok profesyönel olan yazar fakat yine sanal yazar.Sonra 2 hafta geçmeden kapanır.Kapanınca da ah anam vah anam demeyin paranız boşa gider.Ben söyleyim de karar yine size kalmış...Haa yok benim param bol diyorsanız 1-2 haftada 2-3 kere yazdırın durun

Mecburen imei kaydı gerek. Bilginize.

Peki imei kaydı pasaporta ne kadar ücrete ve nasıl yapılıyor Hasan? Yani yapmak istedikmi aklımızda bulunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sah!n -- 20 Ocak 2011; 19:50:42 >

• imei kaydı hiç bi şeklde yapılamadı zaten yeni giriş yapan pasaport da bulamadım bekliyom
  • Selam sanal imei nasıl yazdın acaba anlatabilir misin? Ben istanbuldayım hangi telefoncuya gittiysem imei yazamadıklarını söylediler. Ama gariptir bu işi yapanlar bu cihazları ucuza kapatıp almak istiyolar genel de gelen teklifler takas etme. Ben bundan sunu anlıyorum yakında bu telefonlara da imei atma mümkün olacak. Şu sanal imei yazma işlemini de söylersen çok sevinirim. Telim 2 sinde kapanacak ve bu benm için ciddi sorunlar yaratabilir.

SE w995
  • quote:

Orijinalden alıntı: uludag16
    Selam sanal imei nasıl yazdın acaba anlatabilir misin? Ben istanbuldayım hangi telefoncuya gittiysem imei yazamadıklarını söylediler. Ama gariptir bu işi yapanlar bu cihazları ucuza kapatıp almak istiyolar genel de gelen teklifler takas etme. Ben bundan sunu anlıyorum yakında bu telefonlara da imei atma mümkün olacak. Şu sanal imei yazma işlemini de söylersen çok sevinirim. Telim 2 sinde kapanacak ve bu benm için ciddi sorunlar yaratabilir.

SE w995

Merhaba kardes bu cihaza suan icin hic bi yerde imei atılamaz, A2lere imei yazmak icin box çıkmadı henüz,
    Sanal imei yazarsin fakat 2-3 hafta giderse iidir , google'a a2 imei değiştirme yada change yaz gsmtamir.net diye bi site cikiyo orda anlatımı var ...
  • ya kardeş ben programı ulamadım bı yardımcı olur musun hangı program ve nasıl yapılıyor.
  • quote:

ya kardeş ben programı ulamadım bı yardımcı olur musun hangı program ve nasıl yapılıyor.

Kardes sende ki cihaz ne ? Bence imei kaydi ile filan bosuna ugrasma, forumda bi arkadas 85 liraya pasaporta kayit ediyo bi cok kisi yaptırmış ve memnunlar, en iyi yol bu ;)
  • serlam tekrardan bendeki cihaz w995 ime'sini baska telefona kopyalamışlar. Benim tel kapandı şimdi sim aktif değil hatası veriyor. Pasaport kaydı nasıl yapılıyor kım yapıyor ve ya başka bir çaresi var mıdır? Bu telefonu nasıl canlancdırıım? Arkadaşlar bi yardımcı olun lutfen
  • quote:

serlam tekrardan bendeki cihaz w995 ime'sini baska telefona kopyalamışlar. Benim tel kapandı şimdi sim aktif değil hatası veriyor. Pasaport kaydı nasıl yapılıyor kım yapıyor ve ya başka bir çaresi var mıdır? Bu telefonu nasıl canlancdırıım? Arkadaşlar bi yardımcı olun lutfen

kayıt belgen duruyorsa halledersin ama nereye gitmen gerekiyor bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.