Şimdi Ara

C5 - JETTA ManuelDizel sizcE?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

JETTA 1.6 TDI 105 PS Highline 64.300 TL

aralarında fiyat farkı yok denecek kadar.ikisi de çok şık araçlar.C5 1506 kg hızlanma 11,6 sn. JETTA ise 1392 kg hızlanma 11,7 sn.

ancak sınıf farkı büyük.sizce kalite farkı ne olur?

tercihiniz ne olurdu.soruyorum çünkü oldukça kararsızım.c sınıfı bir aracın bu kadar yüksek(jetta).d sınıfı bir aracınsa(c5) bu kadar düşük olması garip olan.

• quote:

Orijinalden alıntı: drnartane

C5 1.6 HDi M/T DynamIque 67.680 TL

JETTA 1.6 TDI 105 PS Highline 64.300 TL

aralarında fiyat farkı yok denecek kadar.ikisi de çok şık araçlar.C5 1506 kg hızlanma 11,6 sn. JETTA ise 1392 kg hızlanma 11,7 sn.

ancak sınıf farkı büyük.sizce kalite farkı ne olur?

tercihiniz ne olurdu.soruyorum çünkü oldukça kararsızım.c sınıfı bir aracın bu kadar yüksek(jetta).d sınıfı bir aracınsa(c5) bu kadar düşük olması garip olan.

c5 tabiki,d5 d segmenti jetta ise b.passatla c5 karşılaştısanız passat.ancak c5 gerçekten hem kaliteli hemde konforlu bir araç ikisininde içine binin anlarsınız
  • Tartışmasız C5 tercih ederdim.

Jetta gereğinden fazla pahalı.

En doğrusu ikisi ile de deneme sürüşü yapın. Deneme sürüşünü biraz uzun tutmalısınız.
  • Ayrıca C5'in karşılığı Passat.
  • Kalite farkını gidip ellerinizle test ederseniz anlarsınız
  • ayrı bir soru sormak istiyorum.0 araca sıralı OTOGAZ taktırınca garanti kapsamı dışına mı çıkıyor.garanti kapsamı dışına çıkmaması için bir yol var mıdır?
  • c5 tartısmasız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • c5le jetta yanyana konmaz.
    C5in rakibi passattır.
    Jetta isterse 60 bin istesin c5 alınır.
    yorumdan sonra seninle ilgileneyim.mart 2012:
    i30(nedense özürlü aracı konusundan burada bahsedilmemiş)
    quote:

aslında bendeki mantık şu özürlü aracı alacağım 55.000 yerine dolayısıyla yaklaşık 40-42.000 arası vereceğim.bu parayla full dan aşağı araba almak doğru değil.

sunshines35 size soruyom sizin kullandığınız araç tabiki şu anki i30 değilmi.malzeme kalitesini hep duydum çok iyi olmadığını söylüyorlar.ancak hız konusunda iyi diyorsunuz.ivmelenmesi de oldukça iyi biliyom.hatta yeni i30 128 beygir dizel.hem de şehir dışı 4 lt den az yakıyor.bu da çok ilginç ve güzel.denemeye değer.
    bir de arac özürlü aracı olacağı için 5 yıl sonra satacağım tabi.kısa vadede satmam.satamam.

Golf ve full C sınıfı:

quote:

şimdiye kadar aklımda golf vardı okuduklarıma göre
    bana mantıklı gelen hep full c sınıfı almak.

Her şeye rağmen dosbagen reyiz:
    quote:

HERŞEYE RAĞMEN VW düşünüyorum.golf olmasa bile arkasını pek beğenmediğim JETTA olabilir.

Şimdi de cettayı c5 gibi bir geminin karşısına dikmişsin.
    Amacın ortalık karıştırmaksa başka bir foruma alalım seni.
    3 5 cettacı gelir şimdi ayağa kalkar ortalık.
    Yorma bizi yani yeterince alaman trolü var etrafımızda.
    Huzur bozma,sıkıntın neyse açıkla,biz de forum fake timi olarak senle kafa yapmayalım.
    Üzülüp küsme sonra:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 29 Mayıs 2012; 22:18:15 >

• Kesinlikle C5 derim...
  • şu tasarıma baksana ben olsam almam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

şu tasarıma baksana ben olsam almam.

senden profilindeki dosbagen yazısıyla daha güzel bir yorum beklenmezdi zaten.
    O tasarım cettayı böler.
  • quote:

ayrı bir soru sormak istiyorum.0 araca sıralı OTOGAZ taktırınca garanti kapsamı dışına mı çıkıyor.garanti kapsamı dışına çıkmaması için bir yol var mıdır?

arkadaş git gide fake liğin sınırlarını zorluyor.
    dizel diye açtı 0 lpgyle devam ediyoruz.
    sonumuz ne olacak çok merak ediyorum.
    wizenteyi çağırayım ben.
  • quote:

Kesinlikle, yok c ile d sınıfı karşılaştırılamazmışta. bal gibide karşılaştırılır, tercihim tabiki jetta olur c5 in dış görünüşüne aldırmayın sonuçta o bir fransız
  • quote:

Orijinalden alıntı: pp_pp

Kesinlikle, yok c ile d sınıfı karşılaştırılamazmışta. bal gibide karşılaştırılır, tercihim tabiki jetta olur c5 in dış görünüşüne aldırmayın sonuçta o bir fransız

Allah akıl fikir versin bu dosbagen fanatiklerine.
    Kafaları volvo kasasından sert adamların.
    koyacan şuraya anketi rezil kepaze olacak cettaları 250 fark yiyecek ondan sonra bırakacaklar forumu.
    Hey allahım yarebbim ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 29 Mayıs 2012; 22:22:45 >
  • quote:

adam girmiş yazacak bişey bulamamış konsola laf atıyor = )

tipik vw ci işte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Allah akıl fikir versin bu dosbagen fanatiklerine.
    Kafaları volvo kasasından sert adamların.
    koyacan şuraya anketi rezil kepaze olacak cettaları 250 fark yiyecek ondan sonra bırakacaklar forumu.
    Hey allahım yarebbim ya.

Laf anlatmaya gerek yok dostum.Fransız diye aracı kafadan eliyorsan zaten otomobil bilginin ne kadar oldugu ortada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

c5le jetta yanyana konmaz.
    C5in rakibi passattır.
    Jetta isterse 60 bin istesin c5 alınır.
    yorumdan sonra seninle ilgileneyim.mart 2012:
    i30(nedense özürlü aracı konusundan burada bahsedilmemiş)
    quote:

aslında bendeki mantık şu özürlü aracı alacağım 55.000 yerine dolayısıyla yaklaşık 40-42.000 arası vereceğim.bu parayla full dan aşağı araba almak doğru değil.

sunshines35 size soruyom sizin kullandığınız araç tabiki şu anki i30 değilmi.malzeme kalitesini hep duydum çok iyi olmadığını söylüyorlar.ancak hız konusunda iyi diyorsunuz.ivmelenmesi de oldukça iyi biliyom.hatta yeni i30 128 beygir dizel.hem de şehir dışı 4 lt den az yakıyor.bu da çok ilginç ve güzel.denemeye değer.
    bir de arac özürlü aracı olacağı için 5 yıl sonra satacağım tabi.kısa vadede satmam.satamam.

Golf ve full C sınıfı:

quote:

şimdiye kadar aklımda golf vardı okuduklarıma göre
    bana mantıklı gelen hep full c sınıfı almak.

Her şeye rağmen dosbagen reyiz:
    quote:

HERŞEYE RAĞMEN VW düşünüyorum.golf olmasa bile arkasını pek beğenmediğim JETTA olabilir.

Şimdi de cettayı c5 gibi bir geminin karşısına dikmişsin.
    Amacın ortalık karıştırmaksa başka bir foruma alalım seni.
    3 5 cettacı gelir şimdi ayağa kalkar ortalık.
    Yorma bizi yani yeterince alaman trolü var etrafımızda.
    Huzur bozma,sıkıntın neyse açıkla,biz de forum fake timi olarak senle kafa yapmayalım.
    Üzülüp küsme sonra:)

özürlü aracı alacağımdan neden bahsedeyim ki zaten iki net aracı karşılaştırdım.

fake derken yani öylesine ortalığı karıştırdığım anlamında mı dediniz.öyleyse ben temmuz ayında yeni 1.6 özürlü aracı almayı düşünüyorum.bu forumda ilk konu açtığımdan bu yana forumu takip ediyorum.bu açtığım 2. konu sadece.fake olsam daha sık konu açardım.

yaptığım karşılaştırma fiyatlar üzerinden.
    kaliteyi sordum sadece fransız malı c5 güvenlik olarak jettadan kötü değilse zaten her türlü c5 denir.

• Subhanallah baskan bu nasil soru tabiki Cetta

Bu fanatikler utanmasalar Jetta-Passata da Jetta diyecekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

özürlü aracı alacağımdan neden bahsedeyim ki zaten iki net aracı karşılaştırdım.

fake derken yani öylesine ortalığı karıştırdığım anlamında mı dediniz.öyleyse ben temmuz ayında yeni 1.6 özürlü aracı almayı düşünüyorum.bu forumda ilk konu açtığımdan bu yana forumu takip ediyorum.bu açtığım 2. konu sadece.fake olsam daha sık konu açardım.

yaptığım karşılaştırma fiyatlar üzerinden.
    kaliteyi sordum sadece fransız malı c5 güvenlik olarak jettadan kötü değilse zaten her türlü c5 denir.

0km araç lpg
    i30
    golf
    beğenmesekte jetta
    volkswagen her şeye rağmen
    cruze a bakacam
    c5 vs jetta.
    C5 her anlamda katlar jettayı tekrar tekrar söylememize gerek yok.Ve ben mesajlarınızda toplam 7 tane alakasızlık saydım.Ve bu 7.si sırf ortalık karıştırır(gelen trollerden anlamışsınzıdır)
    8inci alakasızlıkta lise diplomasıyla oyuncak araba resmini koyacağım bilginize.
    Sonra bana kızmayın darılmayın,pm atıp adres istemeyin:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 29 Mayıs 2012; 22:32:02 >

• quote:

yani?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.