Şimdi Ara

C4 VTR Araç Kaplama İşlemi ve Ruhsat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Citroen C4 VTR almayı düşünüyorum. Büyük ihtimalle siyah olacak çünkü piyasadaki çoğu VTR siyah. Fakat benim gönlümden geçen beyaz. Özellikle TR'de beyaz C4 Coupe fazla bulunmaması (VTS de dahil) beni cezbediyor.
    Sorum şu: Aracı alır almaz kaplatsam, ruhsatı daha sonra çıkartsam olur mu? Böylece ruhsatın 1 nüshasından ekstra masrafı önlemiş olacağım. Ayrıca tekrar muayeneye girmemiz gerekiyor değil mi?

before:

after:

• gerçekten bu araca beyaz + siyah tavan çok yakışıyor ama bulmak çok zor hatta sanırım yok bile, çünkü ben hiç göremedim.

Değişik olsun derseniz, turuncu da düşünebilirsiniz, o renk de çok yakışıyor.

http://c4owners.org/plugins/forum/forum_viewtopic.php?71284

şu linkten bakabilirsiniz aslında ama benim düşündüğüm turuncu daha açık sedefli gibi bir renk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beamer -- 14 Mayıs 2012; 14:54:13 >
  • Beyaz cidden çok güzel duruyor. Çok hoşuma gidiyor bu kasaları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

gerçekten bu araca beyaz + siyah tavan çok yakışıyor ama bulmak çok zor hatta sanırım yok bile, çünkü ben hiç göremedim.

şu linkten bakabilirsiniz aslında ama benim düşündüğüm turuncu daha açık sedefli gibi bir renk.

Turuncu daha güzel olmuş

• Bu segment içinde başka tercihlerde var bu arabaya bağlı kalma..
  • Araç olarak ve motor olarak kesinlikle cezbedici bir araç kaplama işine gelince aracın ruhsatı değişecek ve muayeneye gidilecek tabi bunlarda + masraf ancak aracın muayene zamanına denk getirirseniz bu sorunlarda ortadan kalkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

Bu segment içinde başka tercihlerde var bu arabaya bağlı kalma..

PSA grubunun ıcığını cıcığını biliyorum, üstelik C4 VTR şuan kullandığım araçla aynı motora sahip. Bu yüzden bu araç ideal benim için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

gerçekten bu araca beyaz + siyah tavan çok yakışıyor ama bulmak çok zor hatta sanırım yok bile, çünkü ben hiç göremedim.

Zevk meselesi tabi ama benim çok hoşuma gitmedi. Son fotoda yanında duran beyaza kaydı gözüm direk.

• bizim mahallede ateş kırmızısı var aynısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Araç olarak ve motor olarak kesinlikle cezbedici bir araç kaplama işine gelince aracın ruhsatı değişecek ve muayeneye gidilecek tabi bunlarda + masraf ancak aracın muayene zamanına denk getirirseniz bu sorunlarda ortadan kalkar.

Evet bu nedenlerle zaten aldığım gibi yaptırmayı düşündüm.
  • bence bal rengi kaplatın yada koyu kahve çok hoş durucaktır
  • Beyaz araç ve siyah tavan gerçekten çok güzel gözüküyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

Beyaz araç ve siyah tavan gerçekten çok güzel gözüküyor...

+1
  • caddeler beyaz araçlardan geçilmiyor. Beyaz dan midem bulanmaya başladı artık. Kendinizi daha farklı hissettirecek beğendiğiniz başka bir renk düşünün bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.