Şimdi Ara

C4 satıp Scirocco alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • C4 temiz sifir almistik genc arabasida sayilir ama mavi bi scirocco hayalim var babam kendine ix35 yada tiguan qq fln biseyler alacak c4 senin olsun dedi yakiti super alisigimda konforu vs da cok guzel ama bi arabada cam tavan ve navigasyon olmazsa olmazim ozellikle navigasyon cam tavan neyse diyebilirimde monteli navigasyon cok hosuma gidiyor ve lazimda oluyor yemege giderken su bu fln.
    babam servis 2k ya takiyor taktirayim istersen diyor ne dersiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Araba kullanmadan once, bence bi noktalama işaretlerini kullanmaya başlasan iyi olacak. Ne yazdığın Anlaşılıyor ne de istedigin... Konu başlığına bak, sonra gelinen navigasyona...

• ogrenciysen ve arac dizel ise bence heyecan aramayın. Cevremde çok zengin arkadaşlarım var çok lüks araçları var hepsi de yakıttan şikayetçi. Çok zengin olsan bile yakita 1 lira verecekken 3 lira vermek koyuyor demekki.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceza_61

ogrenciysen ve arac dizel ise bence heyecan aramayın. Cevremde çok zengin arkadaşlarım var çok lüks araçları var hepsi de yakıttan şikayetçi. Çok zengin olsan bile yakita 1 lira verecekken 3 lira vermek koyuyor demekki.

Araba dizel arabadan cok memnunum tipi konforu yakiti navigasyon taktirip devam edeyim o zaman
    zaten spor sayilir genc isi arac

• navigasyon neden önemliki sizin için şimdi en dandik telefonda bile var harita uygulaması scirocco sıfır düşünüyorsunuz herhalde navigasyonu cam tavanı metalik rengi derken çok para tutar o araç

• Hocam dizelse macera arama. Golf var bende su anda benzinli. Genel olarak yakit tuketiminden memnun olsam da herhangi bir c sinifi dizelle takas ederim oyle diyim. Ogrenci adamin cebini deliyor benzin.

• al bi scirocco genç adamsın ayda 100-200 tl den batmaz kimse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski Mondeo alınır mı??
    18 yıl önce açıldı
    Citroen c3 alınır mı ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanarch

al bi scirocco genç adamsın ayda 100-200 tl den batmaz kimse

Para sikintim yok aslinda 1500 e yakin para geciyor elime tek basima kira su elektrik hicbisey yok yurt falanda babamlar oduyo 1500 u de 500 yakit yapsam 1k yeter bana

• istiyorsan ailen de müsaitse al bence, pişman olmazsın. Basmayınca da sabit 80-90 arası 5-6 yakıyor araba, agresif olursan (dipgaz anlamında değil sürekli) 10-12 civarı. Ama sanırım şu an scirocco gereksiz pahalı, gerçi çoğu araç öyle.
    Ha bir de daha yeni başladıysan üniye 1.5 yetmeyebilir söyleyim şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 21 Mayıs 2015; 20:46:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

istiyorsan ailen de müsaitse al bence, pişman olmazsın. Basmayınca da sabit 80-90 arası 5-6 yakıyor araba, agresif olursan (dipgaz anlamında değil sürekli) 10-12 civarı. Ama sanırım şu an scirocco gereksiz pahalı, gerçi çoğu araç öyle.

para sıkıntı degil hocam elimde net gidersiz 1500 gelecek yetmezse 2000 ye cekeriz

• quote:

Orijinalden alıntı: CuteRobot

quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

istiyorsan ailen de müsaitse al bence, pişman olmazsın. Basmayınca da sabit 80-90 arası 5-6 yakıyor araba, agresif olursan (dipgaz anlamında değil sürekli) 10-12 civarı. Ama sanırım şu an scirocco gereksiz pahalı, gerçi çoğu araç öyle.

para sıkıntı degil hocam elimde net gidersiz 1500 gelecek yetmezse 2000 ye cekeriz

yok onu araba bakımından demedim zaten genel olarak bi tavsiye :) bana da en başta 1.5 geliyordu, rahat rahat yetecekti planlarıma göre 2 hafta sonra yetersiz bakiye :)

• 45 boş 58 dolu versiyon

Bende 20 bin tl daha koyup 2012 3.20 d alam otomatik

Fikrim değişti sıfır araç neyime

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya şu 17 yaşında çocuğa hala konu açtırmaya izin veriyorlar .

Millet gerçek sanıp ciddiye alıyor valla kaybettiğiniz zaman yazık .
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Ya şu 17 yaşında çocuğa hala konu açtırmaya izin veriyorlar .

sağolun hocam uyarı için

• quote:

Kisiligim bozuk dusuncelerim zit yonde bile degisebiliyor hemen takintiliyim hastayim deliriyorum istemedigim seyler yapiyorum etrafima zarar veriyorum bugune kadar hic arkadasim olmadi hasta oldugumun farkindayim ne yapmaliyim evdekilerede huzur vermiyorum hareketlerim yuzunden

Gencimiz psikolojik rahatsızlıklar geçiriyor ciddiye almayalım. =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: K E N

quote:

Kisiligim bozuk dusuncelerim zit yonde bile degisebiliyor hemen takintiliyim hastayim deliriyorum istemedigim seyler yapiyorum etrafima zarar veriyorum bugune kadar hic arkadasim olmadi hasta oldugumun farkindayim ne yapmaliyim evdekilerede huzur vermiyorum hareketlerim yuzunden

Gencimiz psikolojik rahatsızlıklar geçiriyor ciddiye almayalım. =)

Haşırd the blekbord :)

• quote:

1 ay sonra 18 im eylulde unideyim ??
    Otomobil bolumune araba alacak herkes girebilir ok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuteRobot -- 21 Mayıs 2015; 21:33:53 >
  • quote:

quote:

1 ay sonra 18 im eylulde unideyim ??
    Otomobil bolumune araba alacak herkes girebilir ok

• CuteRobot kullanıcısına yanıt
    ok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CuteRobot kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ilk başta ehliyetini al pratik yap iyice alış sonra konu aç üstüne tartisiriz ve karar verirsin. Bir konu acmissin ama şuan yapılan yorumların hepsi boşa gidicek kimseyi oyalama

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.